Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Saeros koylu cikti atam, affet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 türkçe alfabede kullandığımız her sesin karsılığı için harf yok eksiklikler var biraz. yazıldığı gibi okunan dil geyiği, dünya savasını almanlar yenildi diye kaybettik tier ilkokul sacmalığı biraz ama çaktırmayın islamcılar yeni abc göt ağrısıyla TÜRKÇE YAZILDIĞI GİBİ OKUNMUYOR AQQQ ATAN SİZİ KANDIRMŞ diye ağlar prim yaptırmayın onlara o yüzden aramızda kalsın. sağda solda konuşmayın islamcılar kudursun heehe fonetik diliz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 çoğu sıkıntı zaten arapca vs yabancı dillerden kelimelerden kaynaklanıyor atam zaten onların seslerini bile yeni abcden atmış islamcılar kudursun diye hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Turkce okundugu gibi yazilan bir dil, oyle degilse ornek verirseniz seviniriz. Kapatmicamin konuyla hic bir alakasi yok :( a harfinde ufak sikintilar oluyor bazen o da belki kelimelerin %0.5’i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 e,k,h,n harfleri aklıma gelen bu harflerın birden fazla okunusu var bazı kelimeler içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 yazlik yerde turistle konusma zamani ve anadolu lisesi donemi bitmedi heralde anliyor karsi taraf sikinti yok bir tane kelimeyi yanlis okudunuz diye uykular mi kaciyor hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DqbN5_vWsAAfzyQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Quel-Thul said: türkçe konuşamayanı napacaz geçen ukranya diyen duydum of ve öyle biliyor adam yani devamlı öyle söylüyor düzeltmeye utandım off abi bi kere havalimanında adamın biri ukranya'ya gidicez nerden falan diye sordu. o günden beri ülkenin adını her söyleyeceğim zaman durup düşünüyorum ukranya mıydı ukrayna mıydı diye. beynimi sildi adam resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 hhahah aynısını oldum suan dogrusu neydi diye dusunuyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 bi de game of thrones'u ilk izlediğim zaman fark ettiğim bi olay var, i saw him derken araya R sesi sokan insanlar var. w'yu nasıl eritiyorlarsa artık r'ye dönüşüyor. i sawrim gibi. o da yapıştı kafama, her duyduğumda söyleyenin yakasına yapışıp R NERDE BURDA ULAN DELİRTMEYİN BENİ diye silkeleyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Esh said: Saeros koylu cikti atam, affet Maalesef bu. Kapamıycam açıklanmış zaten, are going tonun gonnaya çevrilmesi gibi. Gidip de düzgün türkçe konuşmak istendiği zaman kullanılmaz. Tv açın bakın spiker yapmaycam etmeycem mi diyor. İstanbul türkçesinde yeri yok. Muricalı zencilerin avrayt demesi de gerçek ingilizce değil. İstisnai durumlar var, %100 fonetik demiyorum ama fonetiğe daha yakın dil biliyorsanız paylaşın bizimle. Romanji yazılan japonca filan benzer ancak benim bildiğim, bunlar yakın zamanlarda alfabenin akılla ve bilimsel kullanılması sayesinde bu avantaja sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 yalniz yapmayacagim etmeyecegim demekle bitmiyor istanbul turkcesi. duzgun konusmanin otesine tasiyorsun. tonlamalari var. spiker veya istanbul beyefendisi olmayacaksaniz fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 türkçeyi kitaplardan öğrenmediyseniz “yapmayacağım, etmeyeceğim” demezsiniz zaten, yapmiyicam, etmiyicem dersiniz mecliste yemin eden kürt milletvekili kardeşlerimiz gibi türkçeyle tanışıklığınız çok sonra olduysa eğer KORUYACAĞIMA, BAĞLI KALACAĞIMA diye doldura doldura okuyabilirsiniz ona bişey dediğimiz yok, ama düzgün türkçe böyledir demeyin komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 ingilizceyle karşılaştırmıyorum bu arada, ingilizce dilinin sabıkası daha kabarık o konuda tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 saerosun aptallik girdabina niye kapildiniz olm, kirmiziya basmayin demedik ki pullamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 saeros çukuru ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Sam said: Tv açın bakın spiker yapmaycam etmeycem mi diyor. İstanbul türkçesinde yeri yok. Muricalı zencilerin avrayt demesi de gerçek ingilizce değil. vay be sam’le bişey tartışmak böyle bişeymiş demek :p yapmaycam etmeycem demez hiçbir spiker, ben de öyle okunur demedim zaten hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 http://www.uzmantv.com/turkce-yazildigi-gibi-okunan-bir-dil-midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 saeros haklı. konuyla ilgili bir yazı vardı ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 türkçe yazıldığı gibi konuşulan bi dil değil de ortada konuşulan bir sürü ağız var o yüzden hangisini doğru göstericen yani. ama durum ingilizcedeki ile aynı değil tabi galiba siz onu tartışıyonuz. tartışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 tartışıyolee hatta daadışıyolêê hatta ve hatta daadışıpdurulaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Saeros said: vay be sam’le bişey tartışmak böyle bişeymiş demek :p yapmaycam etmeycem demez hiçbir spiker, ben de öyle okunur demedim zaten hiçbir yerde. çünkü doğru türkçe o, yapmaycam etmeycem değil doğru türkçe. söylediğin şey yapmaycam etmeycemin doğru türkçe olduğu ki bu yanlış. kitaplardan öğrenme, kürtler gibi sonradan okulda öğrenme filan demişsin de aç bak atatürk ne zaman yapmaycam etmeycem demiş. ha yok başöğretmen yanlış biliyor, sonradan öğrenmiş, gençliğe hitabet hdpli yemini tier, doğrusu bu diyorsan başka birşey demiyorum ehu. bakkalda konuştuğum şekilde çıkıp tvde beyanat vermem şahsen, gayriresmi günlük harf yutmalar, kelime yuvarlamalar hakiki türkçe değil. samle tartışmak böyle birşey işte. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Sam said: Saeros said: vay be sam’le bişey tartışmak böyle bişeymiş demek :p yapmaycam etmeycem demez hiçbir spiker, ben de öyle okunur demedim zaten hiçbir yerde. çünkü doğru türkçe o, yapmaycam etmeycem değil doğru türkçe. söylediğin şey yapmaycam etmeycemin doğru türkçe olduğu ki bu yanlış. kitaplardan öğrenme, kürtler gibi sonradan okulda öğrenme filan demişsin de aç bak atatürk ne zaman yapmaycam etmeycem demiş. ha yok başöğretmen yanlış biliyor, sonradan öğrenmiş, gençliğe hitabet hdpli yemini tier, doğrusu bu diyorsan başka birşey demiyorum ehu. bakkalda konuştuğum şekilde çıkıp tvde beyanat vermem şahsen, gayriresmi günlük harf yutmalar, kelime yuvarlamalar hakiki türkçe değil. samle tartışmak böyle birşey işte. :p abi sinirlendirmek için mi yapıyorsun lol yapmaycam etmeycem diye bir şey yazmadım, yapmiyicam, etmiyicem yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Flassh said: http://www.uzmantv.com/turkce-yazildigi-gibi-okunan-bir-dil-midir teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Saeros said: Sam said: Saeros said: vay be sam’le bişey tartışmak böyle bişeymiş demek :p yapmaycam etmeycem demez hiçbir spiker, ben de öyle okunur demedim zaten hiçbir yerde. çünkü doğru türkçe o, yapmaycam etmeycem değil doğru türkçe. söylediğin şey yapmaycam etmeycemin doğru türkçe olduğu ki bu yanlış. kitaplardan öğrenme, kürtler gibi sonradan okulda öğrenme filan demişsin de aç bak atatürk ne zaman yapmaycam etmeycem demiş. ha yok başöğretmen yanlış biliyor, sonradan öğrenmiş, gençliğe hitabet hdpli yemini tier, doğrusu bu diyorsan başka birşey demiyorum ehu. bakkalda konuştuğum şekilde çıkıp tvde beyanat vermem şahsen, gayriresmi günlük harf yutmalar, kelime yuvarlamalar hakiki türkçe değil. samle tartışmak böyle birşey işte. :p abi sinirlendirmek için mi yapıyorsun lol yapmaycam etmeycem diye bir şey yazmadım, yapmiyicam, etmiyicem yazdım. ok farketmez, aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar