µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 sesli bir sekilde ingilizce konusmak icin kullandiginiz bi program vs.var mi? appler var telefon icin ama baya tuzlu geldi, discordda vs. yiginla muhabbet kanali var oyle bir seye mi yamansam veya bi oyuna baslayip yabanci guildle takilip oyle mi prtaik yapsam? sizin fikirleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 neyin pratigini yapmak istiyosun biriyle konusmaya calismak mi yoksa ilerletmek mi onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 gramer bilgim vs. baya iyi zaten devamli ingilizce mail, rapor vs. ugrasiyorum ama toplantida konusurken adamlar anadili gibi hizli konusuyor ben takila takila konusuyorum. amacim akici konusmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Önce dinleyerek başlaman lazım. Önce kulağın alışacak, sonra konuşacaksın. O yüzden önce bol bol bütün gün İngilizce içerik dinlemen lazım. Sonra konuşursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 kaliteli podcast paylaşım topici vardı sanki buralarda bir yerde yanlış mı hatırlıyorum ? yoksa bu topici o hale getirebiliriz, böyle iş yaparken arkada dinlemelik ing podcastler varsa güzel atın buraya, hani rocket science anlatmasın haliyle kafayı %100 vermeyeceğimiz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 butun dizi filmleri altyazisiz izliyorum zaten, youtubeda da takip ettigim kanallarin 90%i ingilizce. bana konusacak yer lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 ingilizce kitap oku. aksanını dizi,film falan izleyerek düzeltebilirsin. lisanda asıl önemli olan kafanda dili kendi diline çevirmeden okuduğun dilde hazmedebilmek ve o dilde düşünebilmek. bunun için de dediğim gibi kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Arkadasla aynı problemi yaşıyorum Kaliteli bi discort fln olsa parasi neyse veririm.mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 ben internette yabancılarla konuşarak geliştirdim konuşma işini yani bi londra beyefendisi seviyesine ulaşamazsın ama en azından akıcı konuşursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Tamam iste o ortamı bulmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 hellotalk denediniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 valla ben pubgde duo oyuna giriyom.Bayaa kavga da ediyon yanindaki ile ingilizce bayaa köylü ingilizcesi oluyo ama hem oyun oynuyon hem konusuyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 senko said: Tamam iste o ortamı bulmak lazim wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Abi ona vakit mi var artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 vakit oldukça lan işte, biz de günde 10 saat oynamıyoz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 birbirinizle konusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 oldun said: valla ben pubgde duo oyuna giriyom.Bayaa kavga da ediyon yanindaki ile ingilizce bayaa köylü ingilizcesi oluyo ama hem oyun oynuyon hem konusuyon. yo fuckin nigga give me that scope you bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Kendi kendine sesli konus. Rastgele bir topic belirle giris gelisme sonuc seklinde anlat. Yazdigin raporlari falan sesli olarak oku surekli. Ya da yasadigin yerde ingilizce konusma grubu bul, onlarla takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 "Dinleme" konusunu hallettiğini iddia ediyorsan o zaman tek eksiğin cesaret. Çünkü kulağının öğrenmiş olup da konuşamadığı bir dil bilmiyorum ben. "Taklit" etmek buradan geliyor. Dil duyup, öğrenip taklit ettiğimiz kelimeler bütünü çünkü. Benim bir çok arkadaşımın yaptığı şuydu; couchsurfing gruplarına üye olup ayda 1-2 buluşmalarına gitti. Sonra orda filtre bir ortam oluştu 4-5 kişilik gruplara bölündüler. Haftada bir buluşmaya başladılar. Ordan aldı yürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Celtics said: oldun said: valla ben pubgde duo oyuna giriyom.Bayaa kavga da ediyon yanindaki ile ingilizce bayaa köylü ingilizcesi oluyo ama hem oyun oynuyon hem konusuyon. yo fuckin nigga give me that scope you bitch Euda oynuyom Rus gelirse sikinti yoksa fena degil bence. Kuzey avrupa ülkelerindeki bayaa yardim severler hatta yattin mi kosa kosa geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 _Rave said: ingilizce kitap oku. aksanını dizi,film falan izleyerek düzeltebilirsin. lisanda asıl önemli olan kafanda dili kendi diline çevirmeden okuduğun dilde hazmedebilmek ve o dilde düşünebilmek. bunun için de dediğim gibi kitap. bu kadar da haklı olabilen bi adamdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 hüseyiiin çok iyi bir adamdıııı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 KING REGARDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar