reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 O soruyu sorabilmen icin google kadar yer yakman lazim. Olmadi uber kadar o da olumlu. Ben kendi acimdan bi sirketim olsa ve hr o soruyu sorsa, biz daha senle aramizdaki celiskileri cozemedik der kovarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 işsizlik topici de lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Bu zamana kadar hiç HR ile iş görüşmesi yapmadım. Bana "5 sene sonra kendini nerede görüyorsun?" diye sorsalar ne cevap veririm hiç bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 samaella said: videodan ben de bir şey anlamadım lol Abi "Betterment kullanın. Çünkü içinde 'Better' kelimesi geçiyor" şeklinde bir reklam işte. Diyorum ya. Burger King - Sağlık - Et ilişkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 niye baskasinin reklamini kullanmislar ben de onu anlamadim, size de buna benzer kotu bi reklam cekeriz mi diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konsept reklam filmi çekebiliriz demişler. https://www.youtube.com/user/betterment/videos şurdakiler gibi. Sunumu yaptıkları kişiler birebir aynısının çekilmeyeceğini biliyor zaten. Orada bi sorun yok. Sorun seçilen reklamın hakkatten kötü olması. İngilizceleri olsa patlamıcaklar da.. Nerdee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 op senin ofis mükemmelmiş ya, vardır senin başka hikayelerin o çomarlarla, anlatsana meclisteki oscar wilde goygoyu gibi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Aceace said: Konsept reklam filmi çekebiliriz demişler. https://www.youtube.com/user/betterment/videos şurdakiler gibi. Sunumu yaptıkları kişiler birebir aynısının çekilmeyeceğini biliyor zaten. Orada bi sorun yok. Sorun seçilen reklamın hakkatten kötü olması. İngilizceleri olsa patlamıcaklar da.. Nerdee... Burada İngilizce anladığım kadarıyla çekmeleri istenen reklamla bu reklamın bağlantısını kuramamalarında sıkıntı çıkarmış değil mi? Bu arada behavioral interview ın abv Bana MIT de finans masterına mal oldu, gönderdim GMAT TOEFL mülakata kaldım (ki 2 katını çağırıyolar, şansım %50) bi başladı mülakat - İş hayatınızda büyük bir zorlukla karşılaştınız mı, nasıl çözdünüz - En son ne zaman bir meslektaşınıza yardım etmeniz gerekti vb vb Bir de devlette çalışan biri için duble lel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 http://www.smbc-comics.com/comics/20140817.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Hr sorularinin uzmaniyim. Herhangi bir hr a wouw detirtirim, elenirsem teknik taraftan elenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Anca cevapla waov dedirt sen daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 hr olan diyalogum ise giriste evrak kurek verirken istifa edince dilekceyi veriyorum baska turlu selam bile vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 sizin hr biraz boktanmış :/ onlar da diyordur gerçi "bi evrak için bi istifa için geldi; hiç başımızı ağrıtmadı" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 HR boktansa şirket boktandır abi, dümdüz bağlantılı birbiriyle. Bizim şirkette HR iş yapmıyor mal bunlar diyorsanız bulunduğunuz şirkete bakın bir ne işiniz var orada diye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 bizim hr muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 HR'da çalışanların da kendi içerisinde farklı görev kırılımları yok mu? Mesela recruitment'a bakan başka evrak işte yan hak konularına bakan başka hatta HR Partner olarak departmanlardaki çalışanların gelişimi ile ilgilenen başka şeklinde 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 "Elon Musk" said: What were the most difficult problems you faced and how did you solve them? Elon Musk'ın en sevdiği soruymuş. Adayın hikayeye hakimiyeti ve tüm katmanlarıyla detayları bilmesi karşısındakinin samimiyetini ve gerçekten sorunlarla yüzleştiğini gösteriyormuş. https://www.cnbc.com/2018/09/20/tesla-elon-musk-ask-all-job-applicants-this-interview-question.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 doublepost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 valla çok alakasız ama benim arkadaşın şirketinde ilkokul mezunları 25-125 bin tl maaş alıyor. Deli gibi para kazandırıyorlar şirkete. Her birinin altında benim hayat boyu alamıyacagım araba bar. Şirketi merak ediyorsanız ana konusu timeshare oteller zinciri son otellerini yalovada yapıyorlar. Bu şirkette ise uni mezunları cok dusuk ucrette çalışıyor Avukat muhasebe. idari bölümlerde. nerdeyse asgari ücret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 arkadasinin adi fadil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 O nasıl bir maaş aralığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 kim ne koparırsa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 mayis 2500 arti primdir o..bildigin komisyoncu..su hayatta eger iyi bir pazarlamaciysaniz ciddi paralar kazanabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar