Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Digiturk'de şöyle bir paket kullanıyorum. Başlangıç (Giriş) Paketi + Belgesel Paketi + Film Paketi + Dizi Paketi + Digiturk Plus + Avantaj Paketi = 99TL Halk TV, Discovery Channel, Discovery Science, IDx, Mezzo, VH1, Nat Geo Wild, National Geographic Channel, Animal Planet, BBC Earth, dizi, film ve radyo kanallarını izliyorum. Bunu taşıyıp değiştireceğim, bir ana oda bir de ek oda şeklinde. TV hizmetlerinin şu an aktif olanlardan diğer paketleri kıyasladığımızda: Digiturk Filmin Yıldızı + Dizi + Digiturk PLUS 4K = 79 TL Halk TV, Animal Planet, Cartoon Network, Discovery Channel, Discovery Science, IDx, Mezzo, Nat Geo Wild, National Geographic Channel, Nickelodeon, VH1, dizi, film ve radyo kanalları (Yan Oda Filmin Yıldızı + Digiturk PlusIQ 4K = 34,50 TL) Superonline TV+ TV+ Ekstra Paketi = 44,90 TL FX HD, Fox Crime, Filmbox Arthouse, Nat Geo Wild, Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet, Funbox 4K, Cartoon Network, Kidz Animez, 24 Kitchen, film ve radyo kanalları (Yan Oda Kampanyası 14,9 TL) D-Smart Film Dizi Paketi + D-fix = 42 + 19 TL Halk TV, FX HD, Fox Crime, Filmbox HD, 24 Kitchen, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, ID, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Cartoon Network, Kidz Animez, dizi ve film kanalları (Yan Oda Film Dizi Paketi HD+ = 29 TL) KabloTV Üst Paket = 29,99 TL National Geographic, Nat Geo Wild, Discovery Channel, Animal Planet, ID, Discovery Science, FX HD, Fox Crime, Filmbox HD, Filmbox Arthouse, 24 Kitchen, Funbox 4K, Cartoon Network, Kidz Animez (Yan Oda Giriş Paketi + HD Kutu + Üst Paket = 23,97 TL) Türk Telekom Tivibu Sinema Paketi = 25 TL 24 Kitchen, National Geographic, Nat Geo Wild, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, BBC Earth, Kidz Animez, Cartoon Network, FX HD, Fox Crime, film ve radyo kanalları Şu seçenekleri görüyoruz. Benim kullanım tarzıma (4K, film, belgesel vs) uygun olacak tavsiyeniz ne olurdu? Elbette fiyat tek başına kriter değil, öyle olsa KabloTV alıp geçmek en mantıklısı gibi. Digiturk dışındaki diğer seçenekleri kullanmış olanların deneyimlerini özellikle merak ediyorum, onlar yazarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 ben yan oda olarak bein connecti kullaniyorum..ucuza kasa toplayip monitor yerine televizyona bagladim netfixi de o sekilde izliyorum.. ha 4k degil tabi ona internet yetmez.. arti mac zamanlarinda filan beinin internet sorun cikartabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 ben kablo kullanıyorum intetnetle beraber üst paket herşey var fena değil eurosport falan önemli, history olsa iyi olurdu bi de yatarken açıyodum digiturk varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Dsmartın receiverları baya yavaş. Evde 2 farklı dsmart receiverı var, ölüm gibi. Kanal değiştirmedikçe sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Digitürk akıllı kutu ile güzel oluyor.Icinde yüzlerce belgesel hazır geliyor, arastirmadanda anında açıp izleyebiliyorsun. Evde kablo da var ama yayınlar berbat digiturke gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Digiturk akıllı kutu dediğin ne? beIN CONNECT cihazları mı? beIN CONNECT ne bu arada? Digiturk'ün Netflix hizmeti gibi bişi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 f/p en iyisi teledünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 filbox al geç cihaz senin zaten 1 kere ödüyorsun kanallar fena degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 filbox battı, alamaz artık. milletin parasını iade ediyordı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Filbox bizim için tam bir f/p ürünüydü. Muadili var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 bak yazmasam haberım olmayacakmış :D siteye girdim ücret iade felan diyor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 o değil de kaç hafta önce web sayfalarından iade başvurusu yaptım 1 krş bile etmediler .. alan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Yıllardan sonra Digiturk'ü bende kapatmayı düşünüyorum. Aylık 60 TL'ye yakın bir ücret ödüyoruz. Ben fazla izlemiyordum ancak aile üyeleri de eskisi kadar buradan dizi ve film izlemiyor. Uydu alıcısı tavsiyeniz var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 IPTV üyeliği alın devam edin mini pc ya da android boxlarla. Ödemeyin o gerizekalı kan emicilere para felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 IPTV, smarttv, bilgisayara VLC, cep telefonuna da VLC remote. bilgisayarda renderer olarak TV seçip kanal değiştirmece. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 düzgün IPTV bilen var mı peki? Yarın kapatıp gitmeyeceğine güvenebileceğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 abi o yapisina ters sanirim. adam sitesine iptv namustur yazsa mesela, 2 senelik musterisi olsam, yine yarin kapanabilecegini var sayarim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Doğru aslında sdfgs O zaman şöyle diyeyim, en az 1 senedir sorunsuz kullandığınız varsa onu alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Bende digitürk full paket ve teledunya var.(altin paket). Suan digiturkun belgesel kanalları hepsinden iyi,iptv denedim ama üç ayı sorunsuz atlatan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Ben de dsmart var nba ve F1 için devam ediyordum baydı artık digiturk un futbol dahil full paket ne kadar acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Ben vizyon kanalları karic tamamına 86 tl ödüyorum. Normal HD kutu, akıllı olan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Konuyu tekrar up'luyorum ama işin içinden çıkamadım :) Piyasada o kadar fazla çeşit uydu alıcısı markası var ki. En sorunsuz olanı bulmak istiyorum, Türk firmalarının saçma sapan isimlerde leş ürünleri var. Almışken IPTV desteği olan ama hazır kurulu çanak altyapısıyla uydu yayınlarını da izleyebileceğim doğru dürüst bir cihaz önerebilir misiniz? Şuana kadar Vu+ ve Formuler marka olanlar tasarım işte arayüzü ile öne çıktı ama o kadar para verilir mi hiç bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 abi bir şey söyleyeceğim. belgesel için ne yapıyoruz? yıllar sonra eve televizyon alayım şarap içer belgesel seyrederim dedim, nasıl content stream edeceğimi düşünmemişim. home server mı yapayım, iptv mi yürüyeyim, digiturk'e para mı atayım vallahi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 ne diyon anlaşılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 diyorum ki televizyon aldım, dizi film seyretmiyorum, netfilx'te de belgeseller üç güne biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar