Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 geçmiş olsun, beyinle çok oynamamak lazım ya doktor tavsiyesi olmadan. aklın spesifik bişeyemi kayıyo nasıl oluyor, yoksa rastgele bi konumu geliyor aklına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Valla Yüksek Lisans ve doktora öğrencilerinde çok yaygın bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=t32CK5t8d2Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 ergenlik =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 duzgun beslenin. turk kahvesi icin. ceviz, badem yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Kendi aranızda depresyon ilaçlarının gereksiz olduğu kanısına varmanız biraz iddialı olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 this is paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 psikiyatri de sosyal bilimler gibi iste esasinda bilim degil taklit yapiyor anca. o yuzden bu kadar basarisizlar yardimci olmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanValjean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Suark said: geçmiş olsun, beyinle çok oynamamak lazım ya doktor tavsiyesi olmadan. aklın spesifik bişeyemi kayıyo nasıl oluyor, yoksa rastgele bi konumu geliyor aklına Çok alakasız hocam. Mesela üç dört satır bir şey okuyorum aklım başka alakasız bir yere gidiyor. Kitap falan hiç okuyamıyorum zaten, videolarda 5. Dakikadan sonra uçuyorum. Bunu yazarken bile başka şeyler düşünüyorum şu an. Masada 5 dakika otursam bir bahane ile kalkıyorum. Çalışmak istememekten değil çok istiyorum çalışmayı zevk de alıyorum ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 O da güzel bir bilim tanımı olmuş. Soruların cevaplarını alana kadar bilim sayılmayacak mı? Soruyu doğru sormak bile bilim yapmaktır. Fiziğin bile cevap veremediği sürüyle konu var. Sosyal bilimleri bilim saymamak da taçlandırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Pubmedden bak cok merak ediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 boş ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 1 yıldır depresyon ve buna baglı gerilim tipi baş agrısı için "Venegis xr" kullanıyorum. 2 gün almasam hayatım zindan oluyor. hani öyle bir şeyki ben doktor kontrolün de bile bırakamıyorum. adam en son senin vücudun bunu henüz bırakmaya uygun değil dedi . bir kaç ay sonra tekrar deneyelim diyip yolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanValjean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Doktordan çıktım şimdi 54 mg concerta yazdı, paxil kullaniyordum onu da kesmedi. Bakalım kullandıkça yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 said: Can cause rapid or irregular heartbeat, delirium, panic, psychosis, and heart failure. abow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 JeanValjean said: Doktordan çıktım şimdi 54 mg concerta yazdı, paxil kullaniyordum onu da kesmedi. Bakalım kullandıkça yazarım. Umarim iyi hissedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 çok saçma gelecek belki ama bir forumda kullanıcı adı olarak seçtiğin isim Jean Valjean de düşünülesi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanValjean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 sostizm said: JeanValjean said: Doktordan çıktım şimdi 54 mg concerta yazdı, paxil kullaniyordum onu da kesmedi. Bakalım kullandıkça yazarım. Umarim iyi hissedersin teşekkür ederim hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Archangel_ said: çok saçma gelecek belki ama bir forumda kullanıcı adı olarak seçtiğin isim Jean Valjean de düşünülesi sanki Eeee isimde ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Bence bilgisayar, telefon, internet zilkiyor hafıza ve dikkatimizi. Hayalim 1 ay teknoloji detoksuna girmek. Çok faydasını göreceğimi düşünüyorum. Ama bütün gün bilgisayar başındayım. Şimdilik imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 JeanValjean said: Doktordan çıktım şimdi 54 mg concerta yazdı, paxil kullaniyordum onu da kesmedi. Bakalım kullandıkça yazarım. vay canına. 120kg falan değilsen direk 54mg'dan başlamak çılgın bi deneyim olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Wispy said: Archangel_ said: çok saçma gelecek belki ama bir forumda kullanıcı adı olarak seçtiğin isim Jean Valjean de düşünülesi sanki Eeee isimde ne var ? Bu kullanıcı adını; jean valjean ın hikayesinden, çaresizlikleri ve hatalı seçimlerinden vs kendi yaşamıyla ortak noktalar ya da benzerlikler olduğunu düşünerek seçmişse psikologla bu konuların da üstüne gidilmesi konuşulması gerektiğini düşündüm. major depresyon tanısından da bahsetmiş zira ilk postunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 ulan bu meretin tarifimi değişti? 27 den 36 geçtim tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar