Seru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 youtube'da 60 fps videolar var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 kac kac bosalt konsolu herkes pc ye gecsin cabuk :D keske last of us, god of war pc de olsa da oynasak 100fps. Pardon oynasanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 konuyu niye yine "ama bizim god of war'ımız var"a getirdiniz abi. 60 fps altındaki farkı göremeyenlerle dalga geçiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 bosver moruk onlar yoksa kantir sitrayk var pc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Ama aslinda su yukardaki super zeki cocugun crusadeine katilip tum dunyadaki konsolculari pc ye gecirirsek tum bu pc de olmayan ve bu yuzden konsol alip oynadigimiz oyunlari pc ye cikarmak zorunda kalırlar. Cok akilli velet bu... Pc fag brain child. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 ben niye 2018 yılında 30 fps ile oyun oynamak zorundayım diye sormak yerine 60 fps şart artık diyen insanlara karşı argüman üretmeye kasıyorsunuz abi komik cidden. fanboyluk, not even once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Ben rahatsiz olmuyorum ki anlamiyorum cidden. Rdr 2 de ne sikinti var? Pc de w3 u 3440*1440 da 70+ fps ile oynuyorum , sorsan hangisi diyemem sana su bu. Ikisi de cok guzel hic sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Ben de Obninleri tl tl pc ye versem 60 fps savunurum abi. O kadar para vermişin şimdi. Bişiyler demek lazım Lol kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 yok bi sikinti bosver. kendileri obsesif diye kimse zevk almasin istiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 bu arkadaslar partilerde cok eglenceli oluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 oyunun hayatınızda kapladığı yerle alakalı sanırım. ben akşam eve geldiğimde iki dakika kafa dağıtayım diye oynuyorum, bana yeterli. 30fps - 60 fps çok umrumda değil açıkçası. başımı ağrıtmasın yeter. o yüzden konsol kolayıma geliyor. hardcore gamerların takılması bu duruma çok şaşırtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 abi saçmalama ortada duramazsın, ya 30cusun ya 60cı ya da çık bu topaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Ilginc olan neden takıntı buraya yansıyor.. 144>100>60>30 30 a gelene kadar kendi iç savaslarini versinler pasa pasa baska yerlerde. Ara ara fırlayıp geliyorlar, deli gibiler 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Gören kör doluymuş topik zuasuazauz inşallah pilot falan değilsinizdir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 kimse 30fps oyun oynanmaz demedi, lafı başka yerden anlamışsınız. 30-60 arasında farkı hissetmiyorum diyen adamla dalga geçiyoruz. hissedemiyorsan cidden sorun var çünkü hissedilmeyecek gibi bir fark değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 30-60 fps farkını hissedersiniz ama benim de umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Claiborne said: ben niye 2018 yılında 30 fps ile oyun oynamak zorundayım diye sormak yerine 60 fps şart artık diyen insanlara karşı argüman üretmeye kasıyorsunuz abi komik cidden. fanboyluk, not even once. sorun 2018'de niye 30fps alıyorum diyende değil bence. neticede verdiğin para belli, karşılığında aldığın donanım belli. aka ne kadar ekmek o kadar köfte. 30 ile oynamak zorunda değil insanlar, bassınlar parayı alsınlar 1080'leri tiayları. bana kalırsa minimum 60 şart, o yüzden attım paraları imkanımca. öbürü "uğraşmiyim grafikidi ayaridi, koltuğumda mayışayım üzerimde ekoseli polar battaniyeyle. he 300-500 dolardan fazla da vermiyim btw" diyorsa 30 fps bile çok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Celtics said: kimse 30fps oyun oynanmaz demedi, lafı başka yerden anlamışsınız. 30-60 arasında farkı hissetmiyorum diyen adamla dalga geçiyoruz. hissedemiyorsan cidden sorun var çünkü hissedilmeyecek gibi bir fark değil işte. Olm dalga gecin tabi de, hissedemiyorum yani napiyim :) Bone guzel guzel yazmis, belki onume iki ekran konulup biri 30 biri 60 olursa fark ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Breaking: Sony Interactive Entertainment is not attending E3 in 2019. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 o zaman bu sene gösterilen last of us 2, death stranding falan 2019'da geliyor demektir bu. 2021'den önce de ps5 beklemeyin demek oluyor aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 mamazonda bundle ps4 lerin neden 300 us lerde oldugunun da aciklayicisi olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Hayir tek anlami “biz e3 den gereken verimi alamiyoruz, pazardaki yerimiz ve musteri sadakati konusunda sorunumuz yok. PSX varken zaten anlamsizdi onuda yapmiyoruz bu sene” said: Layden went on to say that Sony doesn’t have enough games to justify bringing fans to North America for a PSX this year, compared to previous years, and that the company didn’t want to disappoint fans Hani uncharted immortal duyurmak yerine bencede en mantiklisi olmus bu is, malzemen yoksa katilmiycaksin hype ile donen bu islere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Bu tür toplu fuarlardan da çekilme kararı olabilir, bir faydasını görmüyorsa, Blizzcon gibi kendi etkinliğini düzenlemek üzere çekilmiş de olabilir. Gidip E3' 300 400k dolar yatıracağına, belki de benzer maliyetlerle kendi etkinliğini yapmak daha faydalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Bence bu hareket yeni nesil konsol savaşının startını veren bir hareket. Sony bariz inanılmaz akıllı bir adım attı. PS5 haberleri artmaya başlamıştı son 4-5 ayda. Yeni x-box'tan da fısıltılar var. E3'e katılıp "kim kazanacak" savaşını yapmaktansa topu Microsoft'a attı bir kez daha. Microsoft E3'e katılıp sunum yapmaya zorlarsa kendini Sony bundan yararlanıp, stratejisini değiştirip çıkacaktır ortaya. Çakallar ya. Microsoft X-Box One'ı erken duyurup topu Sony'ye atınca tamamen kaybetti. Aynı hatayı yapmamayı düşünüyorlarken Sony timing sıkıntısını hepten kaldırdı kendileri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 koca playstation, onun planları çok öncesinden bellidir zaten, bi e3 sunumu ile strateji değiştircek halleri yok. microsoft'un da kafası rahat, ne kadar satıcaklarını biliyorlar, pastadaki paylarını biliyorlar. Eskisinden biraz puan arttırıp satarız planlarını yapmışlardır bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar