Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mike Morhaime is stepping down

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

demek ki blizz artik tamamen bitti.

Yeni oyunları Blizzard Founder yönetecek yazıyor.

said:
Allen Adham, Blizzard’s original founder and lead designer of World of Warcraft, will join the executive team while continuing to oversee development of several new games.

Daha iyi bile olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Allen Adman ın işin başına geçmesi güzel bir haber

https://www.youtube.com/watch?v=0Wrw3c2NjeE&feature=youtu.be şu adamın başkan olması kabus gibi bir olay.

bu adam net leş bi adam teknoloji uğruna kalite ve güzel olan nortaljik olan şeylere karşı garezi var gibi hep. classic announcement yapılırken bile öyleydi. "alın lan ne bok anlıyorsunuz şundan bilmiyorum da yapıyoruz işte" der gibi duyurduydu..

al üşenmezseniz izleyin işte resmen hoşlanmadan yapıo gibi gelio bana duyurusunu bile sdfs

[video]https://www.youtube.com/watch?v=dUSRkBwQdc8?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

yok yazdım işte ağzına çarpıyorum artık bana sataştıkça. ben yazana kadar postun yok, ben yazdığım an yırtık dondan fırlamışsın gene.

Çünkü sen yazdığında o kadar saçma o kadar gerçeklerle alakasız bir şey yazıyorsun ki, cevap vermemek ayıp oluyor

Blizzard bitmiş öyle mi son 10 senede? Adamların altın çağı yahu
Sosyal ağlarda paylaş

işte her zamanki gibi benle kafayı bozduğunu itiraf ediyorsun gene. editleyip tepeleme ad hominem basmadan edememişsin, belli ki için içine sığmamış sataşma fırsatı bulunca, yetmemiş ilk yazdığın.

basgit senle uğraşamam, ayakkabı altına sakız gibi yapışma her defasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç sorma abi ya

Adam her seferinde aynı şeyi yapıyor, her saçmaladığında dur bakalım bu sefer düzgün tartışır diye bir ümitle yazıyorum ama yok

Bir persecution complex ki dağları aşmış

Benim peşimdesin, bana garezin var böhöhöhö

İnternette insansın, senin niye peşinde olayım - konuda senden önceki postlara bak senin düzeyinde saçmalayan bir başkası var mı? Olsaydı ona cevap yazardım zaten. Tövbe ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...