2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Mike Morhaime is stepping down
yok yazdım işte ağzına çarpıyorum artık bana sataştıkça. ben yazana kadar postun yok, ben yazdığım an yırtık dondan fırlamışsın gene.
Rahat bırakın Sam amcamı :) sevmiyorsa sevmiyor ne yapalım.
Ben betadan beri wow oynuyorum, blizzard ın en az oynadığım oyunu overwatch herhalde ki bana pek hitap etmiyor. Yeni oyunlar yapıştırırsa büyük ihtimal yine alırım, olmayan oyunu yok :D.
Ben betadan beri wow oynuyorum, blizzard ın en az oynadığım oyunu overwatch herhalde ki bana pek hitap etmiyor. Yeni oyunlar yapıştırırsa büyük ihtimal yine alırım, olmayan oyunu yok :D.
yok yazdım işte ağzına çarpıyorum artık bana sataştıkça. ben yazana kadar postun yok, ben yazdığım an yırtık dondan fırlamışsın gene.
Çünkü sen yazdığında o kadar saçma o kadar gerçeklerle alakasız bir şey yazıyorsun ki, cevap vermemek ayıp oluyor
Blizzard bitmiş öyle mi son 10 senede? Adamların altın çağı yahu
işte her zamanki gibi benle kafayı bozduğunu itiraf ediyorsun gene. editleyip tepeleme ad hominem basmadan edememişsin, belli ki için içine sığmamış sataşma fırsatı bulunca, yetmemiş ilk yazdığın.
basgit senle uğraşamam, ayakkabı altına sakız gibi yapışma her defasında.
basgit senle uğraşamam, ayakkabı altına sakız gibi yapışma her defasında.
Resmen bir aşk hikayesi
Hiç sorma abi ya
Adam her seferinde aynı şeyi yapıyor, her saçmaladığında dur bakalım bu sefer düzgün tartışır diye bir ümitle yazıyorum ama yok
Bir persecution complex ki dağları aşmış
Benim peşimdesin, bana garezin var böhöhöhö
İnternette insansın, senin niye peşinde olayım - konuda senden önceki postlara bak senin düzeyinde saçmalayan bir başkası var mı? Olsaydı ona cevap yazardım zaten. Tövbe ya.
Adam her seferinde aynı şeyi yapıyor, her saçmaladığında dur bakalım bu sefer düzgün tartışır diye bir ümitle yazıyorum ama yok
Bir persecution complex ki dağları aşmış
Benim peşimdesin, bana garezin var böhöhöhö
İnternette insansın, senin niye peşinde olayım - konuda senden önceki postlara bak senin düzeyinde saçmalayan bir başkası var mı? Olsaydı ona cevap yazardım zaten. Tövbe ya.
Adam haklı, sen haksızın. Grego gibi davranmayın, birini sinirlendirince kimse sizi alkışlamıyor egonuz dışında.
ben kimi sinirlendirdiğine göre (ie. gold'sa) alkışlıyorum <3
Öne çıkan mesajlar