Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 eskiden çok yaptım böyle şeyler. canım tekrar yapmak istiyor derse ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 ergen 31ci basliklari ne guzel ya. seneler once bizde ergen 31lerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 evet ya SEKS BEKARET KARI ERKEN BOŞALMA KARI SEKS kafanın içinde bu kelimeler birbirine çarpıp duruyordu. Şimdi ise kira, doğalgaz faturası, aidat, kredi faizleri vs. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 paramecium said: Selam, Şu konu bir yerde saklansa, 10-15 sene sonra mesaj atanlardan kız babası olanları mesajlarını tekrar alsak :P Saygılar. 15 sene sonraya seks mi kalır abi. O zaman bugünleri mumla arayacağz. Karımıza kızımıza yapay zekalı robotlar dadanacak. her türlü fantazi ve seks pozisyonu yüklü gelecek. duvara terlikle vurmalar falan tarih olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 "15 yil once robotun fisini sen takiyodun, simdi fisi kendisi takiyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Eskiden daha komikti bu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 kablolardan kurtulamadiysak eger ben ne yapayim oyle ilerlemeyi esh efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 iş yerinde güncel başlıklara bakamıyorum bu başlık yüzünden artık konu kapana bilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Yoo. Kapanamaz. Ben daha kirlenen kızların hesabını soracağım bu topakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Frantic said: 15 sene sonraya seks mi kalır abi. O zaman bugünleri mumla arayacağz. Karımıza kızımıza yapay zekalı robotlar dadanacak. her türlü fantazi ve seks pozisyonu yüklü gelecek. duvara terlikle vurmalar falan tarih olacak yani. 15 sene oncesini dusunuyorum..2003 ..cinsel oyuncaklar yine vardi.. cyber virtual sex doll lar..f*ucking machine ler..biz yine elizabeth le arkadaslik ediyorduk..o robotun fiyati 15 sene sonra 200 k us olur..yine derdimizi dinleyen sayin elizabeth olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Llama said: iş yerinde güncel başlıklara bakamıyorum bu başlık yüzünden artık konu kapana bilir mi Basligimi terk edersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Bir bilseniz evlilikte şunların hiç değeri olmadığını ve sizin gerek evrimsel , gerek toplumsal bir sperm , para ve koruyuculuktan ibaret olduğunuzu. Trip çekme torbası olsanız daha iyi olacağını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Frantic said: paramecium said: Selam, Şu konu bir yerde saklansa, 10-15 sene sonra mesaj atanlardan kız babası olanları mesajlarını tekrar alsak :P Saygılar. 15 sene sonraya seks mi kalır abi. O zaman bugünleri mumla arayacağz. Karımıza kızımıza yapay zekalı robotlar dadanacak. her türlü fantazi ve seks pozisyonu yüklü gelecek. duvara terlikle vurmalar falan tarih olacak yani.merak etme abi kızım istediğini yapabilir gibi bir üst seviye gavatlık da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 sanssizsansli said: Frantic said: paramecium said: Selam, Şu konu bir yerde saklansa, 10-15 sene sonra mesaj atanlardan kız babası olanları mesajlarını tekrar alsak :P Saygılar. 15 sene sonraya seks mi kalır abi. O zaman bugünleri mumla arayacağz. Karımıza kızımıza yapay zekalı robotlar dadanacak. her türlü fantazi ve seks pozisyonu yüklü gelecek. duvara terlikle vurmalar falan tarih olacak yani.merak etme abi kızım istediğini yapabilir gibi bir üst seviye gavatlık da mevcut. bunun neyi gavatlık ya sen istediğini yapmıyor musun mesela ? sevişirken ailemizden izin almadığımıza göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 evlenmeden bir erkekle el ele tutuşan bütün kadınları öldürelim. öldürmeyen herkes gavattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 hatta bacısını karaçarşafa sokmayan herkes de gavattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Alagavatlar nassınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Lancelion said: Şu süpermiş la çaldım karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 bi 5 yil once calsaymissin keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 [yeni yaşanmış olay] Oğlan var bir de eski seviştiği kız var, Kız başkasıyla evlenecek, oğlanı arıyor sana daveyiye getircem diye. Buluşuyorlar içiyolar ediyolar. Eve giderken kız oğlana yabışıyor. Ertesi gün de kız oğlana kusura bakma diye mesaj atıyor. Kız da haftaya da başka oğlanla evleniyor. Nasıl güvenicez insanlara bilemiyorum, ben de açıkçası o kadar modernleşemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 icinde kalmamis iste negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Bekarlığa veda yapmış işte hatun fjdf Bir hatun vardı sırf ondan bi yas küçüğüm diye ben hariç herkesi yatağına sokmuştu. Grup seks hobisiydi. onun da düğününü görünce damada çok üzülmüştüm fjfjfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 abi o hatun yaşını değil de başka bir şeyi küçük sanmış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Bu rekt in ustune /logout yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar