sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 öle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 kargo da bedavaysa alıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 RTX lisini bekle kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 sabonis said: öle işte... 50kydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 indirim varken şunu alayim diyorum https://image.ibb.co/bBKPFU/Selection_030.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 hahahahaha bu ne abi reel mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 118.000 tl lik imac pro gördüm ben de bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 laptopta oyun oynayan adamın kendine saygısı sıfırdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 bence laptopu olan adamın kedisine saygısı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 8379 tl okuyup ulan evlenmeden caksam mi bir tane diye dusundum. Sonra dikkat edince :<:<:< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 evlenmeden önce 8379 liralık bilgisayarı alırsan, çakmak fiilini başka birileri uygulayabilir sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 senko said: indirim varken şunu alayim diyorum https://image.ibb.co/bBKPFU/Selection_030.png abi şu bilgisayarla ne yapıyorlarmış gerçekten çok merak ettim yani. SLI crossfire falan zaten herkes fethetti aq müthiş performans lol. Workstation desen o da değil quadro koyarlar ona. nedir yani bu saçmaklık anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 minecraft oynamak için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 senko said: bence laptopu olan adamın kedisine saygısı yoktur. say that to my face bruh sdfgdafsdgsdgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 tunch said: evlenmeden önce 8379 liralık bilgisayarı alırsan, çakmak fiilini başka birileri uygulayabilir sana :) 1200 dolara aldim der, sirin gosterirdim fiyati sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 ufak minik şirin şakalar diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 3 milyonum olsaydı alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 aynen çevremde laptop kullanan oyuncular genelde işi gereği çok gezenler ya da yurtdışında okuyanlar falan hep. paticik böyle sabah uyanıp herşeyi aşırı iyi biliyorum ben lan diye uyanan tip dolu abi alıştık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 olm ben adam geyik yapiyor zannettim lan ciddimiydin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 escape said: laptopta oyun oynayan adamın kendine saygısı sıfırdır ya Su bi kenarda dursun. Gaming notebook ariyorum basliginda gelicek karsina ayni cumle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Myrica said: escape said: laptopta oyun oynayan adamın kendine saygısı sıfırdır ya amerikadaki gemiye desktop goturup kur,bekliyorum. Insanlarin durumlarini bilmeden etmeden laf etmek efsane. Monster gayet guzel bir firma,2 seneden fazla oluyor,geforce 9800lu modeli mevcut,sadece anakartta sikinti cikardi,garanti ayagina 2 gunde hallettiler. Monster iyidir. Fiyatlarin bu halde olmasinin sebebi kendileri degil ayrica oyun oynamayın o zaman abi işinize gücünüze bakın 60 yaşında da oyun oynamaya devam mı edeceksiniz? ne zaman bitecek bu serüven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 sanane lan tipitipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 oyun oynayanin kendine saygisi yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 yaklaşık 1 senedir monster laptop kullanıyorum. gerek oyun performansı olsun gerek adobe programları - 3d programları - export hızı olsun, çok memnumun. taş gibi oyun oynuyorum. hatta ve hatta bazen tvnin yanına koyup hdmi ile bağlayıp oyun oynuyorum. mis gibi oluyor. laptopda oyun oynayamayanlar laf etmesin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 escape bize nasil aktiviteler tavsiye edersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar