Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Arapların Adanaılar tarafından fuhuşa sürüklendiği ve Adanalıların yine her fırsatta birbirini vurduğu bir yer olarak göstermişler. Ama çöl değildi genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 gayet gerçekçi yansıtmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Adana01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Bekliyoruz heyecanla sdf (hakkaten sevmiştim ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 ilk sezon dandik politik mesajlı da olsa çok batmamıştı ama venezuela battı. maduronun askerleriyiz yedirmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 oo cast coşmuş Neden bir yerde latin amerika varsa illa Reyes soyadlı biri oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 baslamis 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Ilk sezon daha eglenceliydi sanki, yine aksiyon bol ama konu pek sarmadi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 konu dandik ya, ıslak neocon rüyası resmen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 sonraki sezonda kuzey koreye gideriz, ordan turkiyeye geri gelir irana geceriz hop 5 sezon hazir asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 harbiden ilk 2 bölüm ne baydı. Üf Venezuella bizi yok etmeden birşeyler yapmalıyız, insani kriz yaşanıyor, yanı başımızda diktatörler var demokrasi götürmeliyiz. Midem kalktı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 8e kadar dayanırsan adeta murrican kartalı olup uçuyorlar o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 sum of all fears'ı anımsattı biraz bu yeni sezonun konusu. çok süper olmasa da izleniyor, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Ooooo güzel haber. Casuslu aksiyon yapımları tekrar yapılmaya başlandı. Bir ara sadece Görevimiz Tehlike'ler oluyordu. Aynı atılımı political thrillerlardan da bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Yarın geliyor yeni sezon. Önceki sezonlar kadar heyecanlandırmadı, soğuk savaş klişelerini dayayacaklar gibi ama umarım haksız çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 3. sezon 3. bölümdeyim, özlediğim tat be. İnşallah devamı bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 napio jim halpert, dunyayi kötü ruslarin nükleer bombasindan fln mi kurtariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 3. sezondan 2 bolum izledim bende simdilik, guzel basladi: Spoiler ruslar rusca konussaymis keske ama sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Bitti 3. sezon Spoiler Hunt for Red October ve Sum of All Fears'ı birbirine ekleyip sulandırmışlar, 3. sezon olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 On 24.12.2022 at 14:19, Norak dedi ki: 3. sezondan 2 bolum izledim bende simdilik, guzel basladi: İçeriği gizle ruslar rusca konussaymis keske ama sdgf Anladığım kadarıyla canon Rusça konuşmaları, bir yerde Gocharov askere aksanın kuzey Sibirya aksanı filan diyor, convenience için "biz İngilizce duyuyoruz". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 abi greer zaten oyle bir rusca konusuyor ki, ben rusca bilmiyorum diyorum, daha guzel konusurum. cekim oncesi google translate yapip 'soyle de ha, unutmadan kayida girelim, action!' demisler bildigin. yine bol hatalar olan, sacma otesi bir sezon ama yoklukta gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar