Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Warframe'in yapmıcılarıymış, Athlon games'miş. yeni bir f2p lotr mmo'su yapıyolarmış. lisans sahipleriyle ortak çalışmaymış, dolayısıyla varolan lotro gibi sıfırdan tasarım değil de sanırım filmdeki gibi görücez. İlgimi çekti hayde bakalım. Parayı basana one ring versinler. https://www.greenmangaming.com/newsroom/2018/09/05/ree-to-play-lord-of-the-rings-mmo-coming-from-athlon-games/
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 önümüzdeki 5 sene içerisinde lotr franchise'ından iyi yiyecekler belli.
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Liseye baslarken okumustum ben kitaplari, bugun olsa okumam.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 LOTRO skininde warframe yapmasınlar ?
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Bu ne oldu bilmiyorum ama ben eskisinden de oldum sanırım 64 bit sunucu getirmişler transfer açmışlar falan tamamen kaçırmışım o takvimi. Hatta daha 31 ağustosta kapanmış Laurelin'deydi benim karakterler, free transfer açmışlar hiç farkında değildim. Birkaç ayda bir girip evin kirasını ödeyip çıkıyodum. Güya ileride eski sunucuları Dark Worlds diye açacaklarmış oradan yine transfer olacak galiba ama bilemedim Yazık değil mi şuna R.I.P.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 "Amazon has canceled its Lord of the Rings MMORPG, which it announced in 2019" The game was first announced by the Leyou-owned published Athlon Games in 2018. At the time, Athlon "signed a long-term licensing agreement with Middle-earth Enterprises to develop and publish a video game based on The Lord of the Rings. Athlon Games is working with a partner developer to create an online game set in the world of Middle-earth at a time long before the events of The Lord of the Rings, exploring lands, people and creatures never seen before by fans of the Tolkien universe." That partner turned out to be Amazon.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Embracerle antlasma yapmislaedi daha sonra mmo icin o oyun mu iptal? Goremedim haberi.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 bu iptal olan taa 2021 Athlon/tencent, sonrasina bakmadim belki reslemislerdir baska sirket ile, bilmem. https://www.pcmag.com/news/amazon-cancels-the-lord-of-the-rings-mmo
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Amazon bi tane Lotr mmo'su yapacaktı. Sonra cancellamıştı. Sonra 2023 falan civarı tekrardan reslediler o projeyi. Hatta bir New World oyuncusu olarak communitynin içindeki "New World, lotr mmo'su için test enviroment" şeklinde şikayetleri duyuyorum sürekli. Zira Lotr mmo'sunu da New Worldün motoru olan Azoth engine ile yapıyorlarmış. NW'nin sürekli direction değiştirmesi, nihayetinde güzel formatlar da bulması, konsol portu yapmaları, combat kodlarını sıfırdan yazmaları, oyunu yıllar içinde daha esnek "editable" hale getirmeleri hep Lotr mmo'suna ön hazırlık olarak okunuyor. Lakin en az 5 yılı var deniyor o da ayrı mevzu ama belli de olmaz. New World'ün ömrünü de "Lotr mmo'su gelene kadar" diye biçiyor community. Ha ama 2 ay sonra expansion kıvamında free update getirecekler NW'ye, o da ilginç bi detay.
Öne çıkan mesajlar