DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Yahu oyun top seller olmus, tum dunya oynuyor. Birak hype train i, basligi bile acilmamis. https://store.steampowered.com/app/513710/SCUM/ Supporter pack ile aldim, download a basladim. Bakalim nasilmis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 gene mi pubg oyun dunyasinin kanseri oldular butun oyunlar candy crush.. :( iyi eglenceler eglenenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 bu karakterine bildigin tuvaletini yaptirdigin survival sicmigi oyun degil mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Artık oyunların içine s.çtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 eşofman altı mı delik? insan bi sıyırır :D yayınlara bakıyorum da; b6 vitaminim düştü, fazla kalsiyumum var falan ahasdazxcxzcz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 yet another çoluk çocuk oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 devamli battleroyal oyunu cikmasinda sorun yok da streamerlara para yedirip en iyi ihtimal mixed review oyunlari itelemeleri hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 oyunu ilk çıktığı gün aldım oynadım filan da. konsepti biraz dar hala. end game içeriği yok pek. veya tam oturmamış. oyun survival, ama base kuramıyorsun kendine. oyunda başka oyuncular var. ama tracking, tuzak kurma gibi mekanizmalar yok. herkes kendi halinde yaşıyor. karşına adam çıkarsa öldürebiliyorsun o kadar. başkasına bulaşmak için sebebin yok. (loot işte anca) craft içeriği yetersiz. sürekli loot yapıyorsun ağırlıklı olarak. survival tarafı basit geldi bana. sürekli gezip loot yaparsan illaki karşına yiyecek içecek çıkıyor. score ve fame diye 2 aynı puanlama sistemi var. fame'in biterse reslenemiyorsun bir daha. score ne işe yarıyor fikrim yok hala. gelişmesini izleyip göreceğiz. dayz - 2 olmasın da yapsınlar insan gibi bişey. he bide combat'ı da baya leş şu an. server pingleri leş. bi cs/pubg gibi combat beklemesin kimse. laglı cs combatı var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Ergenler icin roblox mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 bi su ico'lar bir de su lame survivor lar bi bitemedi. ha bi de acunun survivor i da arada bitse daha ii olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 https://clips.twitch.tv/ThirstyProudSoymilkWTRuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Kimse kusura bakmasın abi ama survival denildiği zaman akla tek gelen Rust oluyor. Her türlü de gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Bi oturuşta 10 saat boş vaktin yoksa Rust çöp, hiç bişey yapamazsın. 4k saatim var ama artık vakit yok o kadar oynamıyorum. Rust nolifer oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 ark varken rust oynamak cahillikten başka bir şey değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 minecraft varken başka oyun oynamak gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Oce4n said: minecraft varken başka oyun oynamak gereksiz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Twitch de biraz bakındımda ilginç görünüyor. Şu türdeki amelelik seviyesindeki çıtayı yükseltmişler gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Bayaa eğleniyorum ben bununla son 1 haftadır. Bir adama sırf weapon skilline vermedim diye 1 metre mesafeden 9 el pompalı ile ateş ettim adam iki sıkışta bitirdi beni hatta önümde zıplayarak dalga geçti :D Acccayip realist bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar