sardalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 ne guzel atladi kucukken futbol yerine tiyatroya gondermisler herhalde, kir ayagini da rahat edelim 11 kisi cikalim sahaya bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Adam orta sahanın ortasında bariz kasti tekme atıyor kart mart yok tabi di mi fırat . AJAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Belhanda'yı niye attı abi bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 BU BELHANDANIN ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Belhanda satti direk ya. Parasi neyse verin gonderin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 umarim ayni cesareti baska takimlara karsi da gosterir hakemlerimiz takdir ettim kirmizi karti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 yanlış replayi mi gösteriyor ne yaptı belhanda? hah şimdi gösterdi geriden gelen uyduruk yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Resmen bile bile attırdı kendini herif ya. Parasına bakma gönder paf takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Havadan direk zıplayarak yusufun bileğe basıyor. Inş buna da laf etmezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Abi net kırmızı ya. Allah belanı versin Belhanda senin. Bıktım ya bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Hakkaten basmıs. Hakkaten de allah belasını versin yani boyle bir hareket olabilir mi ya? VAR falan varken ne olacagını sanıyor bu gerizekalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Topu kaybedecek gibi olunca taban daldı yatan adamın bacapa zıplayıp. Gerçi hedefi tutturamadı gördüğüm kadarıyla ama kırmızı normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Arkadan cekistirmeler onden tekmeler hic kart yok sevgili fırat? Yusuf tabi gene yalandan kendini yere fırlatmıs. Adam 2 tac 1 korner yedi. Bak faulleri fala ngectim. Senin yapacagın hakemligi fırat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 heahe gs bayagi kotu oynuyor, oynayamiyor bile yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 eren istatistik doldurmak için şut çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Artık zaaaalasak mi zaaalamasak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Bu nası gol abi. Mariano Maicon baya bildigin bıraktılar adamı gecsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Geçen sene başından beri üçüncü kırmızısı bu. Birini hatırlamıyorum ama birini daha böyle bilerek görmüştü bu herif. FT niye bu sefer yabancı prens buldu acaba kendine. Gidip suratına sıçsa yıkayıp hadi aslanım diyecek herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Belhanda bi daha 11 çıkarsa ayıp. Hatta dönüş uçağına almasınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Ve çıkarması güç oldu 6 yeme sırası bizde herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 maicon koruma polisi gibi geziyor, mariano 0 konsantrasyon gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Rewendor said: Belhanda bi daha 11 çıkarsa ayıp. Hatta dönüş uçağına almasınlar ya. Cezası bittiği maç 11de abi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Maiconu satmaya ugrasiyorsun satamiyorsun yerine adam almayip banko 11 oynuyor. Olmaz abi. Stoperi Donkla hallederim dedin, forvet zaten yok. Ilk adam alinacak yer stoperdi Onyekuru dan bile once. Ben su an Belhandayi direk yollarim toplasin bavullarini. Zaten veriyoruz maasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 belhanda öyle bir kırmızı kart gördü ki mental olarak takımın da içine etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Transfer de transfer derken takım maca 0 hazırlanmıs. Belhanda'nın mallıgını bir kenara koydum. Takım top cıkartamıyordu. 2 kisilik cok basit bir baskıdan top cıkartamadık. Uzun da oynamayı beceremedik. Ayrıca da yine cooook basit topun dikildigi bir uzun topta pozisyon alamadık. Herkes birbirinin bolgesine kosuyor. Nagatomo'nun sutu durdurayım diye atladıgı yerde atlamasa gol degil. 6 kisi ceza alanı ortasın kosup sut durdurmak yerine 2 kisi adamlara baksa ilk pozisyon da gol olmayacak. Transfer istiyorum transfer istiyorum diyecegine rakibine calıssaymıs FT efendi. 2 kisilik baskılara mac kaybetmezdik belki. Bu macın gunahı transferin falan degil FT'nin boynuna. Belhanda da FT'nin boynuna. Kontrol edeceksin bu adamı. Edemiyorsan oynatmayacaksın bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar