Celtics Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 mokoko said: olm çok kötü lan resmen pranga vurmuşlar kendilerine. switch alıcaksan al abi hanıma neden soruyosun ki? o sana soruyo mu makyaj malzemeleri alırken (facepalm) https://www.youtube.com/watch?v=jsdrht3S8Uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ahahah light erkeklik yapmak istemiyorum da yapmak durumundayım sanırım ben çok mutluyum esasen burdaki geyik bir yana sdsfds ama halen arada böyle götüm başım tutulana kadar bağıra çağıra oyun oynamak isteğim geliyor, 3 el hots oynayınca bile sinir katsayım tavan yapıp başım ağrımaya başlıyor sokarım oyununa deyip kalkıyorum. hep eskiye özlem duyuyorum ama o eski güzel günler asla geri gelmeyecekler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 abi o zaman sikerler deyip oyna ya. ne olabilir ki en kötü? inat et, benim için önemli bu de, NEREYE KADAR GİDECEKSE GİTSİN OLAY BEN BU OYUNU OYNACAĞIM ARKADAŞ de. Kararlı olursan olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 abi çok ilginç ya. niye senin sevdiğin ve bu kadar istediğin şeyleri yapmana engel oluyor ki hanım? ne kadar saçma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 kadınlar da haklı. zaten akşama kadar ayrısın, akşam da oyun oynarken ortamdan tamamen iptal oluyorsun. hadi 11'e kadar ciddi oyun oynadın. kafan zaten yorulmuş oluyor. kadınla hiç ama hiç ilgilenemiyorsun. birlikte hiç bir şey paylaşamıyorsun. o zaman evliliğin amacı kalmıyor. evi otel gibi kullanmaya başlıyorsun işte. hele bir de çocuk varsa onunla da ilgilenmeyi tamamen kadına terk ettiysen boşanma dilekçesinin ilk cümleleri kurulmaya başlanıyor. bence ideal olanı belli oyunları belirleyip çıkınca bir hafta falan deli gibi oynayıp sonra normale dönmek. mmo-dota falan yalan oluyor tabi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konu basligini alpha vs beta erkek olarak degistirebilir miyiz? Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sipeyskeyk said: böyle trip atacak insanı 1 dakika bile hayatımda tutmam. sorry. ya evinde man cave ayağına çocuk odası dekore ediyorsun haberin yok, millete yaptığı gidere bak fhadfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Esh said: Konu basligini alpha vs beta erkek olarak degistirebilir miyiz? Tesekkurler this (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Grego said: sipeyskeyk said: böyle trip atacak insanı 1 dakika bile hayatımda tutmam. sorry. ya evinde man cave ayağına çocuk odası dekore ediyorsun haberin yok, millete yaptığı gidere bak fhadfn Valla ilişkimi kanıtlayacak durumum yok tabi size de, ikimiz de istediğimiz zevk aldığımız şeyleri istediğimiz ölçüde yapıyoruz biz ya. Ben oyun oynayacağım dediğimde hiç tamam canım dışında bir şey duymadım bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 abi o zaman senin hanım üst level. o levelde istediklerini yaptırıyorlar ama ifade etmeleri gerekmiyor. çok kale gördüm böyle içten içten oyularak düşen. mesela axedice tam bir beta. hatta slim slight mentollü beta. evlendiği gün CIV multi partilerimiz bitti. şak diye kesildi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 https://s1.eksiup.com/be1d2d2c853.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Bazı mesajları dörtlü bir whatsapp grubumuz var ona gönderdim, (2 çift) Arkadaşın karısının mesajı şu oldu: "Ezik bunlar." :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 pics alalım, öyle havaya happen olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 iyi de don corleone bunu söylerken multiplayer gaming yoktu. my famili is my steam account mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sipeyskeyk said: Bazı mesajları dörtlü bir whatsapp grubumuz var ona gönderdim, (2 çift) Arkadaşın karısının mesajı şu oldu: "Ezik bunlar." :( abi bizi hayatindan cikartirmisin lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sipeyskeyk said: abi o zaman sikerler deyip oyna ya. ne olabilir ki en kötü? inat et, benim için önemli bu de, NEREYE KADAR GİDECEKSE GİTSİN OLAY BEN BU OYUNU OYNACAĞIM ARKADAŞ de. Kararlı olursan olur bence. fastforward 10 yıl tamamen farklı bir senaryo oluyor ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Liebe said: sen hayatında hiç "benimle vakit geçirebileceğin aktiviteler yerine oyun için para mı harcamak istiyorsun artık?" tribi yedin mi? :( artık mı? artık mı? senden önce günde 10 saatten az oyun oynamazdım, üstüne xxxx lira harcardım yılda. şimdi seninle otururken göz ucuyla oyuna bakayım diye sadece 2 bin liracık cihaz almak istiyorum artık mı oldu ? o zaman eski günlere döneyim de artığı ara bakalım deseydin ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 corleone boş yapıyor. dışarı çıksa topuğuna sıkıcaklar, sıkıysa evde karısıyla çocuğuyla vakit geçirmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Grego said: pics alalım, öyle havaya happen olmaz :( İsimleri de silmedim bak, sırf senin için. https://i.imgyukle.com/2018/09/05/SYT70.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 liebe gibi evli olacağüıma mokoko gibi otel odalarında ps oynamayı tercih edebilirim... oyuna 2k vermek inanılmaz oha mega bir rakam ya kız gözüyle o da güzel sdfs. instagrama story atacam diye en kalabalık zamanda 4 gece tatile 10k vermek pahalı değil ama. 40kya kasa toplamış bizim forumda sizin eski şirketten şişkonun teki diye anlat bakalım ne dicek. 2013'te 50 tl atmıştım sonra o bize 80 atmıştı 2015te demeyi unutma ama. burada kaç kişi birbirine bu kadar para atmıştır, aramızdaki hukuk forumda ilk beşe girer karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 mokoko said: abi çok ilginç ya. niye senin sevdiğin ve bu kadar istediğin şeyleri yapmana engel oluyor ki hanım? ne kadar saçma lan. bir de şu olay var di mi. evlenince hayat müşterek birlikte zaman geçirip ortak şeyden zevk almak gerek. ama nedeyse bu hep kadının istediği yönde şekilleniyor. Erkek kişisi kendi zevk aldığı aktiviteden vazgeçip kadın kişisinin zevk aldığı dizi/film izleme, pıçakla meyve yemeye zorlanıyor. net dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sipeysin watsap grubuna takılmayın, zengin kolej bebelerine kapak atabilmiş zeki hanım bunlar, tabi ki oyuna karışmayacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ben kızı alıştırdım çarşambaları ellemiyor mitik flan yapıyorum rahatça sdfbgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 lan doğru sipeys harrods a mı ne gidiyordu ciklet almak için OLMADI SİPEYS az daha inandıracaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar