Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Bir süre önce communityi kurduk, ortalama 10 - 15 kişi arası online oluyor akşamları.Bugün de 4 eylül sonrası raidler başlayacağından organize olup raid çıkarabiliriz kafasıyla bu işe özel bir discord kanalı kurduk. Malum artık master loot yok mythic raidler dahil tüm lootlar personal.Yani dkp veya loot council gibi guildde aktif olma vb şeylerle alacağınız ekstra sevap pointlerle item önceliğiniz olmayacak. Normal ve HC zaten bikaç expansiondır cross-realm, şimdi de bir sonraki tieri beklemeden mythic raidleri de 100 tane guild son bossu kestiğinde cross realm olarak açıyorlar. Yani hardcore progress kasmayacaksanız artık guildler çok önemli bir yere sahip değil. Artık bir dünya pug kuruluyor raidler için fakat hem kuranların en iyilerini alalım beklentisinden girebilmek zor hem de saatlerce bekleyip bir nerdrage ile dağılan puglar yaygın. İşte tam olarak bu sebeplerden ötürü az çok aynı insanlarla, server kısıtlaması olmadan, önceden çoğunluğa göre belirlenecek ortak saatlerde birlikte bir raid çıkarmak, hem ortalama 2-3 saat süren bu aktivitenin sıkıcı ve mesai gibi ortamlardan uzak eğlenceli bir şekilde yürümesini hem de zaten kısıtlı olan vaktimizi saatlerce başvuru/beklemeden uzak bir şekilde efektif olarak değerlendirmemizi sağlayacağını düşünüyorum. Benzer şekilde oyuna çok fazla vakit ayıramayan, illa çıktığı hafta mythic görecem diye dertleri olmayan Hordeları aramızda görmek güzel olur. Discord link : https://discord.gg/cqj5SWr Community link: antiboykingclub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 horde will fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 pati nickleri güncellesek güzel olacak :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 infonuza pati nickinizle main specinizi filan yaizn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 community ile takip etmek zor, discord'da specleri role olarak giriyoruz. hem voice'de direk bundan kullanırız. healer lazım healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 ben varım lan healer yetmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 sipeys olsa yetmez ama evet derdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 trivia kanalımız bile var dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Yine bütün botları kurdun, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 abi evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 gençler varım ben buna 1 arkadaş ile beraber. 339 affli warlock arkadaş da 340 DH /tank veya dps. tam keyif modda oynuoz heroic raid olayına varız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 epey aktifiz yalnız. mitiklerde eksik adam çıkmayagörsün direk tamamlanıyor. hem de guild gibi değil, yüzlerini görmesem de 16-17 yıllır bildik tanıdık insanlar. başkası yapsa kızacağım pek çok şeyi, sizden gelince komik bile buluyorum. sevdim ben bu işi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 aksam oradayim ench shaman / holy priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 lan guild kuralım bari twisting netherde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 rus hesabı açtım yeniden prot warrior kasmaya başladım. 113 üm şu an 2 haftaya raid tanklıcak seviyeye gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 gençler naapioruz çarşamba günü toplayalım bir en az 10 kişi , 340< gearlı adam girelim Normal + Heroic şeklinde Uldir görelim. Var mı bu işi üstlenecek raid lider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Bizim guildde 50 kisi sign up olmuş raide. Olur da beni almama gibi bir gaflet ve dalalet içinde bulunurlarsa ben healer olarak gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Mortis said: gençler naapioruz çarşamba günü toplayalım bir en az 10 kişi , 340< gearlı adam girelim Normal + Heroic şeklinde Uldir görelim. Var mı bu işi üstlenecek raid lider Ben öyle bir enayilik yapıp o ise soyunurum da tatilden cuma dönüyorum =/ haftaya veya pazara fln sarkan günlere devam koyarsak olur benim için. Herkes kendi guildiyle gitmiyorsa 10 kişi rahat çıkarmaniz lazım bu arada baya adam vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 guild yamuk yaparsa ben de gelirim beraber yaparız raidi, pug takviyesiyle falan çeviririz bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 uldir haftaya gelmiyor mu? bu haftaymış bir de komünitelerde event oluşturulabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Yeni 120 olmuş rujum var combat twisting netherde takılıyorum hc normal 5men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 eski horde karakterlerimden biriyle gireyim takılayım, bi de hort tarafını göreyim dedim de 5. dkdan troll boku içinde boğulunca bastım logout’u hort kardeşlerime sabır dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Loa'lar kovalasın seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Zandalar görevleri daha sarıyor, ama Alliance tarafı kesinlikle daha eğlenceli ya. Horde oynamak güzel gerçi. Mythic için kaç ilvl gerekiyr şimdi? iki taraftaki karakterleri de 308 civarına çıkardım da ikisini aynı anda kasınca ilerletemedim bir türlü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Karaktere hakimiyetine göre değişir ama 300-305 ile Mythic yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar