Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Selam, Hort arkadaşlara göre baya tırt kaldığımız için açayım dedim başlığı. sayeros ve hozceri ile ekleştik zaten. longshanks de aktif. bizim gibi guildsiz veya casual arkadaşlar varsa buradan şeyetsinler. kasan şimdiye 120 kasmıştır diye düşünüyorum. bildiğim kadarıyla dps, healer var, tankımız yok. beraber heroic/mythic farmlayaduralım discord vb bişey yapıverelim. ne dersiniz, hoş olmaz mı ? #dynun1350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 iyi düşünmüşsünüz #Timur2941 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 dışarda görmeyim hiçbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 warmode acik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Tabii ki kapalı..Delimisiniz olm, warmode açık gezilir mi bu devirde? Mini etek giymek gibi bişii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Hangi serverde bu alyans arkadaşlar 2 ziyaret edek 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Konuyu kapatıyorum. Faşist boy-king sevdalıları sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Fin said: warmode acik mi inatla kapamıyorum ama içime içime alıp badeleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Gangren said: Konuyu kapatıyorum. Faşist boy-king sevdalıları sizi. Kaltak bir şuursuzun followerları olmaktan iyidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 tank specte var bende 3336 falan retri 339 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 warmode'u açık olanlardan koordinat alırız. imza: kaltak şuursuz followerları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Alliance ta az adam varmış horde akşam 20+ online . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 -Deno- said: Gangren said: Konuyu kapatıyorum. Faşist boy-king sevdalıları sizi. Kaltak bir şuursuzun followerları olmaktan iyidir bence. kokusu yeter peşinde olmamız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Alliance oynayacagim. Hangi realm e geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar