Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 rave i tanimiyorum, acikcasi yazdiklarina da katilmiyorum, tarzini da hic begenmedim ancak konsol bolumunde yaptigin modluk degildi bu sefer, her seyi silip gereksizce laf sokmaya calisip kitleyip halletmeye calisman ve ustune bu gereksiz konu. zirt pirt modez diyorsun kullan rave denen sahsin uzerinde bitti gitti. ozel mesaji da engellemek zor olmasa gerek. mod olarak seni rahatsiz etmisse banlamalisin kac tane sikayet var diyorsun ben de ettim banlayin diye. tiss, hatta ustune discordda su postu attim gelin diyip sanki mahalleden kavgaya arkadas ceker gibi haber vermeler falan. yakistiramadim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Laurelin sen nası bi drama queen'sin ya. valla üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mod un modz kullanması ne kadar ilginç olur Evet bence de kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ahaha o da dogru ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 _Rave kendi hakaretlerini görmeyip başkalarınınkinden ölesiye triggerlanan değişik bir organizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Tam anlamıyla ego tatmin amaçlı açılmış bir konu. Ne gerek var bu kadar hırs yapmaya?! Kilitlensin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 kitleyince akpli fasist oluyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Hiç açmamak en iyisi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 abi en azından kendi kendimi savunuyorum tek başıma. evet üslubun bok gibi bazı kısımlarda ama en azından başkalarına ihtiyaç duymuyorum zavallı gibi. üsluptan rahatsız olup şu topiğe gelip küfür ve hakaret eden adamların iki yüzlülüğü inanılmaz. bu topiği açan 10 yıllık MODun zavallılığından bahsetmiyorum bile. adam buyrun küfür edin diye topik açtı ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Laurelin said: kitleyince akpli fasist oluyorsun :D hayır abi ben sana onu anlatıyım nasıl oluyorsun. atılan karşılıklı hakaret dolu mesajları ve içermeyenlerde dahil silip, sonra topiğe zaten xbox bok gibi haksızsın diye mesaj atıp konuyu kitleyip, daha fazla konuşmam takdirinde postlarımı piramit şeklinde editleyip banlatmakla tehdit etmek akp kafası oluyor. üstüne bir de küfür edilsin diye topik açıyorsun. ciddi üzüldüm senin adına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 gosakadicka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 bak üslüptan zırlayan tipe gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Scalanova said: rave i tanimiyorum, acikcasi yazdiklarina da katilmiyorum, tarzini da hic begenmedim ancak konsol bolumunde yaptigin modluk degildi bu sefer, her seyi silip gereksizce laf sokmaya calisip kitleyip halletmeye calisman ve ustune bu gereksiz konu. zirt pirt modez diyorsun kullan rave denen sahsin uzerinde bitti gitti. ozel mesaji da engellemek zor olmasa gerek. mod olarak seni rahatsiz etmisse banlamalisin kac tane sikayet var diyorsun ben de ettim banlayin diye. tiss, hatta ustune discordda su postu attim gelin diyip sanki mahalleden kavgaya arkadas ceker gibi haber vermeler falan. yakistiramadim pek. bu sikayeti sen yapmadinmi? said: Konu Basligi: Re: Xbox One - Television and Sports! Sikayet eden: Scalanova Sikayet edilen: _Rave Sikayet sebebi: ban mi bozuk. Konu Iceregi: e seni çekmiş topiğe ? her kalkana oturup sonra mızmızlanmak sdfs. hah muhattabi olan modun yetkisi yok, yetkisini kullanip mesaj gizleyip, 3 kere uyarip konu kitleyince mesaj kutusu doluyor o modun ustune alakasiz baska konularda satasiyor, dikkat edildiyse muhattap alip cevap yazmiyorum adama cunki bu konuyu exhibit ve containment olarak kullaniyorum gerekli ilgiyi burada gordugu icin xbox konusunu ve diger konulari bosaltti iste, gayet basarili bir strateji. bir genel yonetici gelip konuya bakana kadar en azindan diger konular ferahladi, sacma sapan OM lerle muhattap olmak yerine buraya atiyorum Darqainu said: Karakedi gideli 20 yıl oldu neredeyse hala geleneği sürdürmeye çalışanlar var ki o dönem ağlamışlardır karakedi şöyle böyle ağzıma vurdu diye. Rave'in üslup fail olabilir, haksız da olabilir ama Laurelin'in bu konuyu açması ve aynı konuda kendi konusunda xbox'a saksı diyip baitlemesi de çok farklı bir iş değil. tldr: Bu konu tutmaz, döviz arttı fıstık atarken iki kere düşünülüyor. karekedi olsaydi toptan herkesi banlayip 20k postunuzu ucururdu forum arsivlerinden, kismide olsa hak vermiyor degilim son donemki basibosluk ve sacmasapan tutumlar yuzunden. saksi postunun tarihine bakarsan sevinirim https://i.imgur.com/V1qIKag.png 4 ay onceden gelecegi gorup zemin hazirladigimi soyliyorsan bilemicem, just according to keikaku o zaman ki olay bait degil saga sola hakaret etmeden, duzgun bir uslupla tartisamiyan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 said: Konu Basligi: Re: Xbox One - Television and Sports! Sikayet eden: Scalanova Sikayet edilen: _Rave Sikayet sebebi: ban mi bozuk. Konu Iceregi: e seni çekmiş topiğe ? her kalkana oturup sonra mızmızlanmak sdfs. şunun üstünde sakince tartışılırken hıyarın teki gelip attention whore diyor. ama mod uyarmama rağmen dokunmadı bile. sonra üslubu çok kötü. abi açtığın topiğin üslubunu sen gördün mü? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 paradoksalkedi said: nasıl ya şimdi istediğimiz gibi at koşturabiliyor muyuz kimse yok mu dövletten evet şimdi koşturuyorsun ekim'de ödüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ekime kalmaz, erken secim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 xbox iyi mi kötü mü şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Laurelin said: saksi postunun tarihine bakarsan sevinirim https://i.imgur.com/V1qIKag.png 4 ay onceden gelecegi gorup zemin hazirladigimi soyliyorsan bilemicem, just according to keikaku o zaman ki olay bait degil saga sola hakaret etmeden, duzgun bir uslupla tartisamiyan biri sen mod olarak o seviyede post atarsan, topiğin seviyesini belirlersin. işin kötüsü birebir tartışacak cesaretin bile olmaması abi. vanish çekip petleri salınca haklı olunmuyor ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 https://i.imgur.com/Dua6feI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 9gag plebi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 hani 4 chan pol du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 sen sus lan köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 @Laurelin Zahmet edip açıklamışsın ama ben halen açıklamanda mantık göremiyorum. Biz niye adamla uğraşalım? Konuyu kitlemişsin, modluğnu kendine göre yapmışsın. ÖMden geliyorsa cevaplamazsın istemiyorsan oldu bitti. Adama "pidgeon" diyip adamın tüm postlarını özenle tarayıp buraya alıntı geçiyorsun? Ben gerçekten hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 lan kim kime dalıyor takip edemiyorum artık purge day gibi oldu iyice sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar