Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 3. oyun geliyormus, Shadow Tactics'i yapanlar yapiyor: https://www.youtube.com/watch?v=b9D5VLe6XCk surda biraz gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=4cffoyoCe70 https://www.pcgamesn.com/wp-content/uploads/2018/08/Desperados-3-brothel.jpg - https://www.pcgamesn.com/wp-content/uploads/2018/08/Desperados-3-view-cone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/085/444/1282786204310.jpg?1318992465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 commandosa benziyor diye satmıştı cd'ci eve gelip kurmuştum çalışmamıştı, o günden beri küsüm bu seriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Desperados'un senaryosu çok iyiydi strateji için, türün en sevdiğim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Üç mü? Dört olması lazım değil mi? Edit: Şimdi baktım, Helldorado expansion sayılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 guzrel guzrel oynarız. bıde anımasyonlar commandos 2 den kotu olmasa ıyıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 oynanirda zoom seviyesi ayarlansin boyle, adamin goz bebegine de girelim, kusbakisi da gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Önceki desparadoslarda zoom vardı. Bayağı pikselli oluyordu ama. Oynarız bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 desperados iyi yere gitmis. keske commandos'u da bunlar devam ettirse diye dusundum. haklar kimde diye aratinca ogrendim. commandos'un haklarini yakin tarihte kalypso almis. eski oyunu yapan sirkete yenisini yaptiracaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Guzel gorunuyor. Takim ayni mi ya? Emin olamadim. Sniper lik yapan doc mu? Kizi ayni kizsa pek benzetememisler sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 arcane said: desperados iyi yere gitmis. keske commandos'u da bunlar devam ettirse diye dusundum. haklar kimde diye aratinca ogrendim. commandos'un haklarini yakin tarihte kalypso almis. eski oyunu yapan sirkete yenisini yaptiracaklarmis. 2. oyunun iç mekan gameplayini düzeltip inventory olayını iyileştirseler efsane ötesi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 despacito 3 diye okuyup meme başlığı sanıyorum her seferinde : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Mutlu oldum, bunu alip commandos'un devaminin cikmasi dileklerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 cok iyiydi bu ikisi commandosla ama commandos 2 almak baya tehlikeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 fenris said: Guzel gorunuyor. Takim ayni mi ya? Emin olamadim. Sniper lik yapan doc mu? Kizi ayni kizsa pek benzetememisler sanki... Oyun aslında Shadow tactics'in westerni olmuş. Eski oyunun devamı gibi değil. Karakterlerin özellikleri de Shadow tactics'den gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 MaxDamage said: commandos'un devami once eskileri remasterlayip sonra yenisini yapacaklar onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Norak said: MaxDamage said: commandos'un devami once eskileri remasterlayip sonra yenisini yapacaklar onun Hos olur belki finansal olarak cok bir probleme girmeden biraz ortami test ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Eskileri yeni motorla yapsalar oynanırım ben valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 buda commentarysiz gameplay, oburunden biraz daha uzun: https://www.youtube.com/watch?v=kACPYJlnErA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 closed beta'ya yazıldım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 güzel gibi. shadow tactics i de unutmuştum bi ara onu da oynıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Commandos->Desperados seklinde bir hepsini oynayayim buna hazirlik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar