Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Eski bir oyunu olduğunu biliyordum yeni bir yapım var mı bakınca gördüm, ekim sonunda geliyormuş. https://www.youtube.com/watch?v=QxPAm7sHbZQ http://www.callofcthulhu-game.com/en trailerin hikayenin direkt ilk satırıyla başlaması hoş olmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 ŞEREFSİZ FERİT DİYENLER +1'LESİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 2018 yılında bu kadar kötü grafik yapmalarını neye borçlular acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 kötü değil yahu abartma. bir an kendi film eleştirilerimden birini okuyorum sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 vay arkadaş geldikçe geliyor https://www.youtube.com/watch?v=G9h33CPKBuQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 cinematic supermis. ama bu sanki daha bir aksiyon olacakmis gibi duruyor. hasreti cekilen safkan korku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 tap X to escape tentacle olacak gibi duruyor daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Oyun bu trailer'ın altında ezilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 -Deno- said: ŞEREFSİZ FERİT DİYENLER +1'LESİN -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 çaldırıp kapatmış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 video için süpermiş yazılarını görünce beklentimi çok yükselttim ve gerçekten süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 the sinking city i bende şimdi gördüm baya güzele benziyor. farklı stüdyolardan güzel oyunlar. call of Cthulhu oynayan olmadı mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ilk oyun adventure, aksiyon sifir. sinking city biraz daha exploration ve aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 CoC'un baslarini oynadim. adventure tipi bakimindan Vanishing of Ethan Carter'a benziyor. sanirim varyetesi diyaloglarda. skill'lere puan vermeceli karakter ekrani var. investigation, speech, strength, cart-curt. medicine ve occult var yine ayni ekranda fakat onlar XP yerine item etkilesimiyle artiyor. XP oyunda belirli asamalarda geliyor. oynanisa ne kadar etkili olduguna dair yorum yapabilecek kadar oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar