fend Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Elinde Temiz gaming laptop olan varsa eğer dolar artışı ve internet sitelerinde olan fiyatlarla kıyaslayarak satmayacaksa eğer yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Böyle bir dünya var mı abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Ben alıcıyım, isteğimi yazdım, işine gelen satıcı da yazar isterse, gereksiz yorum yapmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 fend said: Ben alıcıyım, isteğimi yazdım, işine gelen satıcı da yazar isterse, gereksiz yorum yapmayalım lütfen. Abi sen silkecek adam arıyorum diyorsun. O da bu forumda yok. Go go dh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 yorumun gereksizliğine karar veren otorite kim burada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Sen alıcıysan öbürü de baltacı, istediği gibi baltayı vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Arkadaşım yorum yapmak için kıyıda köşede beklemenize gerek yok, ben isteğimi belirttim, satan kişide kendisine uygunsa yazar. Bu sizi neden bu kadar ilgilendirdi anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 amacı yazı yazmak olan forumda, yazma diyenlere ayar oluyorum da o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 apple, bak arkadaşım. örneğin 2 sene önce 3000tl ye bir laptop aldım. ve satmaya karar verdim. normalde o laptopun fiyatı ortalama 1800-2500 arası bir şey olmalı değil mi? ama dolar arttı ve o laptop'un sıfır fiyatı bir anda 5000 tl oldu. Bunu gören 2. el satıcısıda fiyatı 3500tl yaptı. Benim kastettiğim olay bu? Umarım anlamışssındır. Adam şuan güncel kur üzerinden 6000tl almış olduğu laptop u 3000'e bana versin demiyorum Anlamadan, dinlemeden yorum yapmanın manasıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 balta az gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Aradığın özellikler neler? Elimde kullanmadığım bir laptop var, oyun oynamak için almıştım ama duruyor öyle. Satmayı düşünebilirim. 2 yıl önce Amerika'dan almıştım, aldığım fiyatın %80'ine bırakırım. Bi de laptop şarj olmuyor, tamir ettirmen lazım. Bataryasında veya başka bir yerinde sıkıntı yok, dolu halde pil takarsan bitene kadar sorunsuz kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Teşekkür ederim, bir arkadaşla görüştük. Uygun bir laptop buldum. Yönetici arkadaş konuyu kapatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar