Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doom Eternal

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aa konu açılmamış buna yeni gameplay yayınladılar
3 parça, ilki kolla oynuyor 2. mousela sonda da Doom Slayer'ın mekana ilk gelişi var.

https://www.youtube.com/watch?v=sGSMoMtPmbI
Mesaj tarihi:
Sene olmuş 2018 halen scripted eventlerle dolu sözde süper über hareket diye taş çatlasa 50 animasyonu yeni bişeymiş gibi lanse etmelere bıkmadılar.

Npclerde destructible oldu! Diye hype yaptığı şey bile scripted.
Omuzuna vuruo ama npcnin göğsü kanıo.....

Zerre olmamış
Mesaj tarihi:
Valla yeni çıkan DOOM'da ben level tasarımlarını falan baya beğenmiştim sadece scripted event demek haksızlık olur başka güzel yönleri de vardı hızlı aksyiyon müzikler falan
Mesaj tarihi:
öncekinden daha hızlı geldi bana da. bi de oyunun üzerine avuç avuç verticality atmışlar diyorlar. d2016'nın tümünü oynamadığım için bilemicim ama öyledir heralde. şu grappling hook'umsu baya çeşitlendirmişler aksiyonu. sonra havada dash atıyor falan, iyi görünüyor baya.

bir de world building'in de üzerine gidilecekmiş, lore'lu more'lu olacak hmphfs
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

abi, doom franchise indirimi görmüştüm steamde bugün, lan dedim bi ihtimal olmaz ama doom eternala bi şey olmuş mudur? hala 350 tl idi. Şu an bi anda karşıma çıktı doom eternal 199 tl diye. cüzdana bir koşuşum var hüf

neyse, şu anda 350 tl değil 199 TL, pricing error mu vardır nedir bilemedim. BENCE YABIŞTIRIN.

Mesaj tarihi:

2016 olan kartla gelmişti galiba bana, çok da severek oynadım 200 saat falan ama son 4-5 sene monetizationun en çok azıttığı seneler oldu. parabolik arttı elbet bi kekremsilik olur 200'e bile alasım gelmedi.

Mesaj tarihi:
58 dakika önce, Silphatos dedi ki:

hahahaha ayıya bak steamimi stalklamış, 1 saatte ultra nightmarede bitiririm lan ben bunu adam olun.

ultra nightmare'de yarım saat hayatta kal, benden sana dürüm ayran sdfkg

ölünce zaten bitiyor oyun ultrada

• Yeni Oluştur...