kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Football Manager 2019 https://www.youtube.com/watch?v=66-BT930evI 2 Kasım 2018 Yenilikler eylül sonu açıklanacak https://twitter.com/milessi https://twitter.com/FootballManager https://twitter.com/SI_games Şimdiden Steam de çok satanlarda ilk 5 içinde https://store.steampowered.com/app/872790/Football_Manager_2019/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 2. posttan gireyim geliştirilmiş maç motoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 yukarıdakini yazmaya geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 herifler baya uygun satıyor da artık hiç oynayasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 ben de demindir diyorum bi şey yapıcaktım unuttum. geliştirilmiş maç motoru yazıcaktım buraya. neyse ki forumda birimizin boşluğunu bir diğerimiz doldurabiliyor da hemen yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 yeni kadrolar ve daha iyi antreman sistemi asdpklğfmdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Gol atmak zorlasmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 3D grafik motoru da durur mu, o da gelişmiştir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Yeni medya iletişim opsiyonları (aslında aynı şeye yarıyorlar ama çaktırmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 hala yenilik diyo ne yeniliği lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 "Yeni oyun motoru" var mı esas? :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 yeni oyun motoru ne, gelistirilmis mac motoru diyecektin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 artık sezona 20 değil tam kadro sakat başlayabileceksiniz. sakatlık ve kırmızı kart problemleri bu kez ilk güncelleme ile değil, üçüncü güncelleme ile çözülecek. iletişim opsiyonları o kadar geliştirildi ki, artık üç maçta bir aynı soruları yanıtlamak yerine, beş maçta bir aynı sorularla karşılaşacaksınız. futbolcularınız sezonda 25 maç oynadığında değil, 45 maç oynasa bile düzenli şekilde 11'de oynamak istiyorum diye mutsuz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 WaNTeD said: yeni oyun motoru ne, gelistirilmis mac motoru diyecektin heralde Hah pardon, geliştirilmiş maç motoru evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 vaktim olsa köpek gibi oynayasım var ama vaktim yok. en son 2012'de oynayabildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 vaktin olsa da oynamayacaksın, onun rahatlığıyla boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 ben hala oynuyorum. Söylemeden geçemeyeceğim taktik olayları çok zevkli 2018'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Taktik olayları çok mu zevkli? Abi yapma.. Bak bunu deme :( valla üzülürüm. Koduğumun oyununda kanat oyuncusundan verim almanın imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Aiko said: vaktim olsa köpek gibi oynayasım var ama vaktim yok. en son 2012'de oynayabildim :( sabahtan akşama cs oynuyosun ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Oyunun tek güzel yani transfer yapmak. Keske baskan modu olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 yakında onu da yaparlar başgan simulator diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Kapakta Fiko olursa tamam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 o cheat modu abi..baskanin adini fiko1903 diye girersen sonsuz para veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 valla yıllardır para vererek aldıgım tek oyun geçen sende erkenden aldım ama oyun kendini toplayana kadar pişman etti son updateler gelene kadar pekte tad vermedi gsyle 9 10 sezon oynadıktan sonra. toplamda 17 18 sezon oynamışımdır pek sarmadı gibi. bakalım yine alışkanlık olarak alıp oynayacaz. ps:2d candır. 2dyi geliştirin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 şu oyuna niye 3d kastılar zaten en baştan, akıl alır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar