Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 deceit çıkışında ice isle'da bir yukarı bir aşağı magic arrow ile adam kovalamak çekti. harm castlersem freezetime dan adam kaçar, clumsy atarsam anlamı yok. bir anda nasıl kıpraştım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ben haftasonu oynarım abi UO. eğer başlarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 hassiktir ya. içim CIZ etti ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 şirkette resmen koltuğuma gömüldüm ağır mutsuzluk yaşıyorum şu anda sdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Hype? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ben direkt oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 kaç yaşına geldiniz hala koşturmaca peşindesiniz, alın geminizi balık yakalayın, hazine kovalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 aslında evet lan bi craft team kurup rp falan mı yapsak, ev mev dizeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ben agac keserim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 bok gibi ama güzel oyun uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ben ciddi ciddi toparlanma olursa bu hsonu kendimi adayabilirim, uzun bir süre için son boş haftasonum, iyi denk geldi. ama organizasyonu ben yapamam, siz yapcanız ben gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ya ne güzel balık yakalayıp kesip pişmiş satıyorduk. Elimizden aldılar be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ya ben aslında şu anda öyle bir ruh hali içerisindeyim ki, akşam 8 de oturup sabah 4 e kadar hiç kalkmadan ağ ile değil bildiğin pole ile tek tek balık tutup sabaha kadar satabilecek kıvamdayım. öyle bitmiş. öyle mutsuz ve çaresiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ahahah ben de öyleyim. yalnız ne mal çocuklukmuş. internete bağlı saati bilmem kaç milyor. oturmuş balık, tutup pişiriyorsun 5 saat. Tamam ingilizce edindiki arkadaşımız oldu loot'lanmaktan hayatı öğrendik fdsf ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 LoA oynuyom ben her akşam vakit buldukça 1 -2 saat. Alıyor o şeyi benden. Güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ya benim küçüklüğüm hep injection ve uoassist ile döndü. "yae bunun kolayı yokmu kardeşim" cümlesi herşeyden önce geldi benim için. öyle eziyetler çekmedim ama şu anda gerçekten elle 97 saat balık tutabilecek kıvamdayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 gidip uo tshirtü bastırdım şimdi, hep istemiştim. topikle gaza geldim. basmatik.com dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 abi 2 dolanıp çıkarsınız. bu forumda ben bile alıştım artık, 3 ayda bir birinini uosunun gelip 1 haftada sönmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 2 haftada 1 nasıl hype a geliyorsunuz abi şaka mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 https://www.deviantart.com/noxillunis971/art/Ancient-Ultima-online-Britannia-map-279916201 Bundan poster olur mu? :) Çözünürlük yeter mi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 KillJoy said: gidip uo tshirtü bastırdım şimdi, hep istemiştim. topikle gaza geldim. basmatik.com dan atsana bi resim nası oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Gelmiş geçmiş en iyi oyun. Net. Lordum bizi üzmeseydi iyiydi. https://41zxbw463fq733z1kl101n01-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2016/11/Richard-Garriott.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 valla bunu koydum ortasına geçtim işte, vektöre falan çevirdim böle sanatsal bişi oldu görsel, sonucu merakla bekliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 sipeyskeyk said: https://www.deviantart.com/noxillunis971/art/Ancient-Ultima-online-Britannia-map-279916201 Bundan poster olur mu? :) Çözünürlük yeter mi yani.. haritaya bakıp sağda solda ne anılar canlandı bi anda.. ondan güzel kahve masası üstüne baskı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Voys said: 2 haftada 1 nasıl hype a geliyorsunuz abi şaka mısınız Dedi eski developer Counselor AHAHAHAHHAA (Hiç unutmam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar