Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Grego said: deno güzel tokatlamış. + ya çeviriyorum. ama o oyları sızdıran netleştiğinde gruptan atılacak onu da bilsin. deno değil, oyları sızdıran zevzek. Lan olm sen ciddi misin ya :D whatsapp grubu açmış, yöneticilik oynuyor. Banlanmadan önce Tim'e yazdığı mesajı alıntılasın biri şuraya ya dslkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 hayır bi de insanları zorla oylattırıyor. istemiyorum, girmem dedim; hayır, seni oylayacağız diyip koymuş listeye :D e iyi oyla madem napim. eğlensin işte bırakın. bugünlerde eğlenen insana dokunmamak lazım zor günlerden geçiyoruz :D ama bi weirdo title'ını hak ediyor artık, herkes hemfikirdir herhalde :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 neyi yöneteceğim olm, isteyen fırt diye çıkabiliyor. kendi ilginizin sorumluluğunu taşıyın az (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 kinjo gruba gel de marvel filmi eleştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 OAA yazdıysa bozsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Kinjo gel su çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 abi böyle gazlayıp nimet sandırıyorsunuz, biz görmüyor muyuz kimin eksi bastığını adgb. çok ayib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 28 tane erkeğin olduğu su ne kadar güzel olabilir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 sen zaten giremiyorsun, çok dert etme yani o detayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 15 alan giriyorsa madcat'e -1 veren kim onu konusun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 ee öm olacaktı : ) ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 isteyene goldun ne yazdigini pm atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 sipeys applei gecmis takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Sıradaki hedef escape. Durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 oha escape sizden fazla mı artı almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 sevaba gireyim, her sayfa aramayın http://www.patifap.club/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Bu grupta hic kiz yokken neden bu caba? Deno yu da alin yaziktir her sayfa ayri bir dramini goruyorum ahahshsh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 kızlarla dolu bir grupta ne olacağını düşünüyorsunuz olm siz. sfg neyse, hareketlilik getirmek adına. 3. oylamada ( konusu henüz net değil ) belirli bir süre içinde kazananlardan ; birinciye goldbaren den lego seti ( kazananı sevmiyorsa yollamayacak ) ikinciye saeros un kadife sesinden, kullanıcı adınızla akrostişli şiir dinletisi üçüncüye cthulhu nun sakallarıyla bir dakika boyunca oynamak. ( henüz kendisi onaylamadı ) dördüncüye beilow dan 8 eylül de bedava kokteyl ( lokasyon istanbul, yer süpriz ) jüri özel mansiyon ödülü fransuxa dan şahsa özel süprüzlü plaket sonuncuya pascalnouman ın kendi sesinden en az 300 kelimelik u...u ve seks anısı bu anket tamamen iptal olabilir, olmayadabilir, yapılmayadabilir, olur yani. kutulu sakalımı elletmem derse, çıkmaza girebilir. her hakkı saklıdır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Yurunurdu kosulurdu bilimum egzersiz ahshhs. Ben sizin icin diyorum kardes yoksa oglanlarla dolu gruplara da bi itirazimiz yok shsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 sonunculuk ödülü birincilik ödülü olmalıymış, o olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Gold, abi hayvan gibi Lego setlerim var benim. Bana yolla, bok seti olsa alırım sdf. BİR LEGO'YU ARZULUYORUM, İSTERSE Bİ KÖPEK OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 sen legocu değilsin ki, sen sıtarworsçusun. içinde SW geçen her şeyi almışsın legolar figüran. o sayılmas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Bana ver la bana ver şiŞq0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 goldbären said: sen legocu değilsin ki, sen sıtarworsçusun. içinde SW geçen her şeyi almışsın legolar figüran. o sayılmas! Gerçekten SW dışındaki Legoların da fotoğraflarını çekip atmamı istemezsin bence. Atacaksan Lego'yu kasarım ama ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar