Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Booking.com'dan istanbuldaki otellerden rezervasyon yapabiliyor muyuz? Sorun çıkıyor mu? Bir de TR kredi kartlarını kabul ediyorlar mı halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 vpn le girip yapabilirsin sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Vpn Kredi karti cekmiyo booking, otele yolluyo, onlar cekince de booking in adi cikmiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Hatta kredi kartini bile check etmiyo booking. Otele kitliyo. Ama mesela 10 odadan az bi dukkansan on odemeli sistem calisabiliyosun bookinfle. Expedia ona gecti mesela, direk karti cekiyo komisyonunu alip sana sanal kart no yolluyo tek kullanimlik. Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 tr icindeysen telefonla ara daha iyi booking € ustunden aliyo tr ici fiyatlar daha uygun olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 İlk defa sanal karta onlar geçmişti 2010 yılında olması lazım. O zamanlarda Turkiye de online rezervasyona gecen 150 otel vardı. Şimdi Şirince- İzmir arası bu sayıdan fazla tesis var. Esh said: Hatta kredi kartini bile check etmiyo booking. Otele kitliyo. Ama mesela 10 odadan az bi dukkansan on odemeli sistem calisabiliyosun bookinfle. Expedia ona gecti mesela, direk karti cekiyo komisyonunu alip sana sanal kart no yolluyo tek kullanimlik. Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 expedia bayadır o sistemi kullanıyo baya temiz bi sistem. sadece rezervazyonun konaklayacağı gün çekebiliyosun ödemeyi. sistem sanal kartın şifresini o gün açıyor otele falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Bi de butik bi otelse giris yaptigin gun 'kardes booking senden yuzde 15 komisyon aliyosa ben rezervasyonu iptal edeyim, sen de bana ucret yansitma, bana 7.5 indirimli ver odayi diyebiliyosun. (Dh styla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Onu rez yapmadan once de. Yapar zaten %10 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 onu rez yapan müşteriyi telefonla arayıp kendin bile yapabiliyosun. siz iptal edin manuel yapalım yüzde 10 ucuz olsun falan. ama bookingin öğrenmemesi lazım yoksa gg olur otel sdf müşteriye bookingden giden neden iptal ettiniz sorusuna müşterinin yalan söylemesi gerekiyor. kalkıp ee bana dediler ki bookingi iptal et biz yüzde 10 inidrim yapcaz dediler derse hele wololoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Yok oteli satacak kadar da hain degiliz canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ginaly said: Bi de butik bi otelse giris yaptigin gun 'kardes booking senden yuzde 15 komisyon aliyosa ben rezervasyonu iptal edeyim, sen de bana ucret yansitma, bana 7.5 indirimli ver odayi diyebiliyosun. (Dh styla) dh stayla falan değil yapmak lazım. Bazı yerler göz göre göre elimde telefonda açık booking ekranında yazan fiyatın da üstünü söylüyor. Aha diye gösteriyosun tamam ya indirim yaparız zaten diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Bookingde otellere yorum yazmak kapatildimi, sadece şehir için değerlendirme ekranı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ben daha dün mobilden değerlendirme yazdım sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Sonra link atiyo sana “bi soyle bakalim hersey tolunda miydi?” Diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 fin demiş zaten de, booking com vs uygualamarı otel bulmak için kullanıp otele doğrudan dialoğa geçersen mükemmel oluyor. hem hiç karıştırmıyorsun telefonla hallediyorsun işlerini hemde komisyon ıvır zıvır olmadığı için daha makul oluyor. + booking 1 yemeksepeti 2. işler sarpa sarınca - sorun çıkınca, "bizim bir hükmümüz yok sori" diye başlarından savan tipler. en son 2016 tatilimi almıştım booking üzerinden ve çok sorun yaşamıştık otelde. gittim yorumlarına yazdım ve 3-5 gün sonra otel ana-bacı tehdit küfürler ile beni aradı. lol. şak diye yorumumu bile sildirmişti hotel yöneticisi hatta şikayetçi olunca 3 maymunu oynadı booking bir daha da uğramam uğraşmam, kullanana da mümkünse kullanmaması için böyle anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Ismini gizleseydin ya lan yorumu atarken skfkghahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 scorch said: fin demiş zaten de, booking com vs uygualamarı otel bulmak için kullanıp otele doğrudan dialoğa geçersen mükemmel oluyor. hem hiç karıştırmıyorsun telefonla hallediyorsun işlerini hemde komisyon ıvır zıvır olmadığı için daha makul oluyor. + booking 1 yemeksepeti 2. işler sarpa sarınca - sorun çıkınca, "bizim bir hükmümüz yok sori" diye başlarından savan tipler. en son 2016 tatilimi almıştım booking üzerinden ve çok sorun yaşamıştık otelde. gittim yorumlarına yazdım ve 3-5 gün sonra otel ana-bacı tehdit küfürler ile beni aradı. lol. şak diye yorumumu bile sildirmişti hotel yöneticisi hatta şikayetçi olunca 3 maymunu oynadı booking bir daha da uğramam uğraşmam, kullanana da mümkünse kullanmaması için böyle anlatırım. Bookingi boyle bilmezdim, cok sukur isim dusmedi support’a, ben de oradan almayacagim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ben de oteli begenmeyip yorum atmistim booking ucreti geri yatirdi 5 gun sonra ustune %20 indirim verdi bi sonraki icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 otel ile alakalı o olay herhalde bildiğin resmen otel yönetimine telefonumu vermişti booking amerikada olsa, gizli olması gereken bilgilerimi paylaştığı için dev tazminat kazanırdım da TR'de tam tersi işlio sistem. şikayetçi olduğum için manevi tazminat davası bile yersin burada sdfs Esh said: Ismini gizleseydin ya lan yorumu atarken skfkghahd gizli halde adamlara telefonumu booking vermiş direk. olay o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Siz hotels.com / Expedia kullanmadığınız için uzun süre prim alamadım. Çok üzüyorsunuz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 muhtemelen adam kazikliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 scorch said: otel ile alakalı o olay herhalde bildiğin resmen otel yönetimine telefonumu vermişti booking amerikada olsa, gizli olması gereken bilgilerimi paylaştığı için dev tazminat kazanırdım da TR'de tam tersi işlio sistem. şikayetçi olduğum için manevi tazminat davası bile yersin burada sdfs Esh said: Ismini gizleseydin ya lan yorumu atarken skfkghahd gizli halde adamlara telefonumu booking vermiş direk. olay o zaten Telefonun ismin cismin rez yaparken zaten gidiyo. Otel olarak , review i isimsiz attiktan sonra “bu bana kotu yorum yazan kim ya?!?” Diye telefon acamiyosun, yok oyle bisi. Booking turkiye de olsa international a bagli, zaten goremezler de kimin yorum yazdigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Otel tahmin etmis olabilir sen oldugunu, ki eger super dolu degilse, kaldigin tarihler gozukuyor olmali, oradan deneme yanilmayla bulmuslardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 esh de küfür ediyormuş gelen müşterilerine kamyonla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar