scorch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 eski kimliği almıyorlar sanırım ben bi yere gidip güvenliğe kimlik vs. bırakırken eski plaket boyutlu kimliğimi verip geçiyorum. mis çift kimlik rulz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 yenisini verince noluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 scorch said: eski kimliği almıyorlar sanırım ben bi yere gidip güvenliğe kimlik vs. bırakırken eski plaket boyutlu kimliğimi verip geçiyorum. mis çift kimlik rulz :p kaybettim dersin.. nasil alacaklar :) benim konsoloslukta bir isim vardi "pasaport olmaz kimlik lazim" dediler ben de alt kata indim kaybettim dedim 3 dakika icinde yenisini cikardilar 3-5 euro bir paraydi sonra yukari ciktim buldum dedim. simdi 2 tane var ama ikisi de eski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 dün elime geçti benim yeni kimlik. aydında ilçede randevusuz gittik 5 dakika sürdü bütün işimiz. öncesinde para yatırıyorsun bankaya yada vergi dairesine. ehliyet içinde yine para yatırıp sağlık ocağından sağkık raporu alman gerekiyor. ehliyeti henüz değiştiremedim. kimliklerin 2020 ye kadar değiştirilmesi gerekiyor yani acele etmenize gerek yok. bizim kimlikler 2,5 haftada aydındaki eve geldi kardeşiimde bize istanbula yolladı. hızlı çıkar diye oradaki adresi vermiştik zira bizimkilerin kimlikleri 2 günde gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 sardalya said: scorch said: eski kimliği almıyorlar sanırım ben bi yere gidip güvenliğe kimlik vs. bırakırken eski plaket boyutlu kimliğimi verip geçiyorum. mis çift kimlik rulz :p kaybettim dersin.. nasil alacaklar :) benim konsoloslukta bir isim vardi "pasaport olmaz kimlik lazim" dediler ben de alt kata indim kaybettim dedim 3 dakika icinde yenisini cikardilar 3-5 euro bir paraydi sonra yukari ciktim buldum dedim. simdi 2 tane var ama ikisi de eski. eski kimliği delip imza attırıp geçici kimlik veriyorlar. kaybettim dersen para ödüyorsun yamulmuyorsam ilave olarak. geçici kimlikte a4 e basılmış nüfus müdürü onaylı bir kağıt. üstünde biometrik resim var işte. biometriği unutmayın o önemli, gözlüğünüz kalın çerçeveli ise gözlüksüz çekilmeniz gerekiyor. ehliyet içinde gözlüklü yazıoyrsa ehliyette gözlüklü resim istiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Dragonfire said: ehliyet içinde gözlüklü yazıoyrsa ehliyette gözlüklü resim istiyorlarmış. dün foto çekildim, bu sabah ehliyet yenilemeye gittim hiç de öyle bir şey yok. sadece doktor raporunda yazan gözlük-lens olayını işlediler ehliyete o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 bunlari konsoloslukta degistiren var mi? ehliyet vs/ hepsi eski, vaktim de yok dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 acele etme 2020 ye kadar vaktin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Dragonfire said: ehliyet içinde yine para yatırıp sağlık ocağından sağkık raporu alman gerekiyor. ehe bugün gitcez biz de, sağlık raporsuz gidecektik :) teşekkür ettim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 mokoko said: ya bakıyım ama ben sadece cuma günleri türkiye'deyim. o yüzden cuma günü dışında alternatifim yok asla. almazsak noluyo? almazsan ölene kadar mokoko abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 ölene kadar yavuz olmaktan kat kat iyidir be, sakın almasın kimlik o zaman XDD??D?dxd1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 LOLOLOLOL IKSD IKSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 ya saeros canlı yayında kendiyle ilgili bir yorum okuyunca türkçe fonetiğe uygun şekilde kıkırdayan adam burada nasıl haşır huşur yazıyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 ehliyetler oknsolosluklardan degistirilemiyormus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 ehliyeti emniyette degistirdik de, sonra onu degistirdiler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konsolosluktan değiştiremiyorsak benim illa halletmem lazım kimlikle birlikte damn it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 hazır olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Grego said: ya saeros canlı yayında kendiyle ilgili bir yorum okuyunca türkçe fonetiğe uygun şekilde kıkırdayan adam burada nasıl haşır huşur yazıyor bilmiyorum lol bunu yeni görüyorum kıkırdattın kardeş allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar