sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Şık bir tepe lambası var onu takacağım, bir de köpeğin inceden kemirdiği renkli hoş bir halı var. Yarın onları takıp/koyup update geçeyim. Philipsin dalga güzelmiş, alıp DIY masasında köşeye odaya doğru koysam çözer cidden aydınlatmayı. Teşekkürler ayıcık.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Badana dusunuyorsan once duvarlara asacagin seyleri belirle sonra boyat. Renk uyumu yakalama cift ton kullanma sansin olur. Elinden geliyorsa kendin boya gec. Boya fiyatlari ucuz 5 6 saatini almaz o odayi badanacidan iyi boyamak. Monitorler icin ikili stand al, saga sola cekersin istedigin acida. Bir de kablolari toparla. Cok daginiklar. Bir de kopek vardi sende galiba. Odaya girerse kemirir onlari. Bir de bu tarz odalar zamanla guzellesiyor. Her seyi bir anda tamamlamaya calisma, yapay gorunur. Ben yaklasik 4 5 senedir bir seyler ekliyorum, arada degisiklik yapiyorum falan (ikili kanepe koydum cikarttim, duvara astigim seyleri degistirdim, ikinci masayi ekledim vs.)
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Abi bu arada işin geyiği bir yana, haterlık değil niyetim. Steril hasta odası veya ne bileyim havaalanı barı hissi var odanın. Yayılacak alan, pencere, couch falan görmek istiyor insan mancave deyince.
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 sipeyskeyk said: https://i.imgyukle.com/2018/07/28/rQKOy.jpg Masa altındaki mesafe nedir öyle ahahaha.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Marangoza versen, sevabina bi arkadasin da teknik cizimini yapsa kral bisi cikardi bence. Ikea da okey ; diyecegim bisi yok ama ofis masasi almazdim ben olsam. Iki MASKULEN BACAK ile gecistirirdim masayi. Ya da duvara monte L ile kullanirsim , oyle bacagi acinca kesona susten masa cazip gelmedi
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Scalanova said: Esh said: Mancave dedigin bu muydu abi Katiliyorum... aynen...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Deathblade said: sipeyskeyk said: https://i.imgyukle.com/2018/07/28/rQKOy.jpg Masa altındaki mesafe nedir öyle ahahaha. aldım onları sağa ve sola :) valla boy 1.90 ama rahat rahat sığdım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Asteroth said: Abi bu arada işin geyiği bir yana, haterlık değil niyetim. Steril hasta odası veya ne bileyim havaalanı barı hissi var odanın. Yayılacak alan, pencere, couch falan görmek istiyor insan mancave deyince. tamam abi yapcaz yaaa. Durun lan daha, bi masa aldım sadece sfdd
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Asteroth said: Abi bu arada işin geyiği bir yana, haterlık değil niyetim. Steril hasta odası veya ne bileyim havaalanı barı hissi var odanın. Yayılacak alan, pencere, couch falan görmek istiyor insan mancave deyince. bu adam evli ve çocuklu sipeys, inanma kıskanmış kudurmuş ekran başında dişlerini sıkmış.
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Amma tatava yapmissiniz. Adamin genis sayilacak bir odasi var mancave icin. Ufak ufak baslar. Ben mesela raf sistemini bile hemen koymayacagim. PC masasi ve poang ile baslicam. Sonradan guzel bir raf sistemi. Koseye ayaklo bir isik. Tamam bitti gitti. Duvarlara da nerd nerd seyler. Yeterli. Fakir mancave i olsun benim olsun. NP.
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Pslasalim sipeys. Fikir, urun, fiyat filan. Ben senden 1 tik geriden geliyorum.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paslaşalım abi, ben de baya lostum. Redditten falan kovalıyorum.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 bu arada odada harbiden hala mancavelik herhangi bir obje yok..suraya ranza koy cocugun calisma odasi olur..arkaya kitaplik koysan ofis olur..
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 o kadar steril ki her an hanımın derin dondurucu istilasına uğrayabilir. hold your ground karşim. hemen bi kanepelemen lazım savunma hattı için
µh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 kislik salca stoklamak icin baya alan var aslinda
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 uğur derin dondurucu var ya. kasa hiç ses çıkarmasa ne olur, gece traktör gibi ses yapıyor dondurucu, bir şekilde kandırıp çıkartmam lazım onu.....
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 dana22 said: bu arada odada harbiden hala mancavelik herhangi bir obje yok..suraya ranza koy cocugun calisma odasi olur..arkaya kitaplik koysan ofis olur.. doktor, sakin, geçti.
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Asteroth said: Abi bu arada işin geyiği bir yana, haterlık değil niyetim. Steril hasta odası veya ne bileyim havaalanı barı hissi var odanın. Yayılacak alan, pencere, couch falan görmek istiyor insan mancave deyince. hic alakasi yok. yeniden ossye kasan universiteli genc odasi iste dsf
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 goldbären said: Asteroth said: Abi bu arada işin geyiği bir yana, haterlık değil niyetim. Steril hasta odası veya ne bileyim havaalanı barı hissi var odanın. Yayılacak alan, pencere, couch falan görmek istiyor insan mancave deyince. bu adam evli ve çocuklu sipeys, inanma kıskanmış kudurmuş ekran başında dişlerini sıkmış. https://archive.is/gJye2/2a221d4ac28df734c5561e3a7ff5fefc657d6034.jpg
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Hanım anca bunları buraya koymama izin verdi odası
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Sizi de gorucez olm. Hanimin dizinin dibinde laptoptan raid yapcaniz. Mandalin soyup agziniza verecek arada...
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Boyle tvde poyraz-kesisleme acik, arada hanim degcek sana “kalk da tatlituy gibi kas yap biraz, arnold olma ama” falan diyecek.
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 MAN cave diye salonun resmini çeker koyarlar :)
Öne çıkan mesajlar