Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni evli erkek hucresi yapıyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şık bir tepe lambası var onu takacağım, bir de köpeğin inceden kemirdiği renkli hoş bir halı var. Yarın onları takıp/koyup update geçeyim. Philipsin dalga güzelmiş, alıp DIY masasında köşeye odaya doğru koysam çözer cidden aydınlatmayı. Teşekkürler ayıcık.
Mesaj tarihi:
Badana dusunuyorsan once duvarlara asacagin seyleri belirle sonra boyat. Renk uyumu yakalama cift ton kullanma sansin olur. Elinden geliyorsa kendin boya gec. Boya fiyatlari ucuz 5 6 saatini almaz o odayi badanacidan iyi boyamak.

Monitorler icin ikili stand al, saga sola cekersin istedigin acida. Bir de kablolari toparla. Cok daginiklar. Bir de kopek vardi sende galiba. Odaya girerse kemirir onlari.

Bir de bu tarz odalar zamanla guzellesiyor. Her seyi bir anda tamamlamaya calisma, yapay gorunur. Ben yaklasik 4 5 senedir bir seyler ekliyorum, arada degisiklik yapiyorum falan (ikili kanepe koydum cikarttim, duvara astigim seyleri degistirdim, ikinci masayi ekledim vs.)
Mesaj tarihi:
Abi bu arada işin geyiği bir yana, haterlık değil niyetim. Steril hasta odası veya ne bileyim havaalanı barı hissi var odanın. Yayılacak alan, pencere, couch falan görmek istiyor insan mancave deyince.
Mesaj tarihi:
Marangoza versen, sevabina bi arkadasin da teknik cizimini yapsa kral bisi cikardi bence.

Ikea da okey ; diyecegim bisi yok ama ofis masasi almazdim ben olsam. Iki MASKULEN BACAK ile gecistirirdim masayi. Ya da duvara monte L ile kullanirsim , oyle bacagi acinca kesona susten masa cazip gelmedi
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Abi bu arada işin geyiği bir yana, haterlık değil niyetim. Steril hasta odası veya ne bileyim havaalanı barı hissi var odanın. Yayılacak alan, pencere, couch falan görmek istiyor insan mancave deyince.
tamam abi yapcaz yaaa. Durun lan daha, bi masa aldım sadece sfdd
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

bu adam evli ve çocuklu sipeys, inanma kıskanmış kudurmuş ekran başında dişlerini sıkmış.
Mesaj tarihi:
Amma tatava yapmissiniz. Adamin genis sayilacak bir odasi var mancave icin. Ufak ufak baslar. Ben mesela raf sistemini bile hemen koymayacagim. PC masasi ve poang ile baslicam. Sonradan guzel bir raf sistemi. Koseye ayaklo bir isik. Tamam bitti gitti. Duvarlara da nerd nerd seyler. Yeterli.

Fakir mancave i olsun benim olsun. NP.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

hic alakasi yok.
yeniden ossye kasan universiteli genc odasi iste dsf
Mesaj tarihi:
goldbären said:

Asteroth said:

bu adam evli ve çocuklu sipeys, inanma kıskanmış kudurmuş ekran başında dişlerini sıkmış.

https://archive.is/gJye2/2a221d4ac28df734c5561e3a7ff5fefc657d6034.jpg

• Yeni Oluştur...