Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Concept Anahtar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://www.facebook.com/viralvaultuk/videos/1799216640155373/?hc_ref=ARSqSC0mlyeDpnvbM-SkPa1_bIbFhTzI36sFLMu2S_5ktTFbKIcBlxOrr_CE8WFo4Bw

Hiç böyle araba ile ilgili concept,custom hobilerim yoktur ama bunlar efsane olmuş be.
Arabalar ve anahtarlar gerçek mi , 3d mi emin olamadım.

Bu da tasarımcı
https://www.instagram.com/bat.not.bad/

Edıt: Gerçekler heralde ya. Anahtarin üzerinde adamın, etrafın fln. yansımasını görüyorsun.
Mesaj tarihi:
ozel uretim icin adamin birisi kendi halinde bir studyoda bunlarin kaliplarini kuracak, ekranlarin uretimini ve programlamalarini vs ekleyecek..

oldu pasam.

curved screenlerin koseler ile sifira sifir bitisleri gibi su anda olmayan konulara girmiyorum dahi.
Mesaj tarihi:
BMW'nin benzer anahtar tanıtımları var. Tüm fonksiyonlarını okumadım ama anahtardan aracın tüm elektrik aksamı, yakıt durumu vs. kontrol edilebiliyor.
Mesaj tarihi:
Ios app i de var sanirim bmw nin arabanin durumu hakkinda bilgiyi aliuosun evinden

Sanirim o bu tip anahtarlardan daha mantikli.

Zira sene 2018de ne anahtari hala
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi bir anahtardan ekstra olarak tek beklentim uzaktan arabayı ısıtıp soğutabilmesi. bunun için ekstra 5 bin lira verirdim ama sadece dubai gibi ya da norveç gibi ülkelerde sunuluyor sanırım bu opsiyonlar
Mesaj tarihi:
Selam,

Webasto'nun ısıtıcıları mevcut. Audi'de falan araç sistemine entegre edip sabah devreye gireceği zamanı seçebiliyordun. Veya sistemin sunduğu uzaktan kumanda ile evinin penceresinden falan yapabildiğin gibi üreticinin de zaman ayarlı bir çözümü vardı sanki.

Sistem sadece araç içini ısıtmıyor, motoru da ısıtıyor. Çok faydalı bir ürün bence, hele ki geç ısınan dieseller için :)

Güneş panelli tavanı olan araçlarda da park halinde klimanın devreye sokulması vardı, hâlâ uygulanıyor mu bilmiyorum ama.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...