Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 https://www.facebook.com/viralvaultuk/videos/1799216640155373/?hc_ref=ARSqSC0mlyeDpnvbM-SkPa1_bIbFhTzI36sFLMu2S_5ktTFbKIcBlxOrr_CE8WFo4Bw Hiç böyle araba ile ilgili concept,custom hobilerim yoktur ama bunlar efsane olmuş be. Arabalar ve anahtarlar gerçek mi , 3d mi emin olamadım. Bu da tasarımcı https://www.instagram.com/bat.not.bad/ Edıt: Gerçekler heralde ya. Anahtarin üzerinde adamın, etrafın fln. yansımasını görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Heee gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Neden gerçek olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 gerçek değil ama güzel baya hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Selam, Sigorta firmaları bu anahtarları da poliçeye dâhil eder mi acaba :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 gercek abi, kuzanimde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Wishmaster said: Neden gerçek olmasın? Arkadasin dedigine gore Vestel uretmeye baslamis bunlardan coktan. Yakinda cikar piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Gerçekliğine niye inanmıyorsunuz harbiden. Akıllı saatler gibi işte varolmayan bir teknoloji mi gosteriyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 VAr gercekleri de paganide falan var. Bmw yapmis midir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 ozel uretim icin adamin birisi kendi halinde bir studyoda bunlarin kaliplarini kuracak, ekranlarin uretimini ve programlamalarini vs ekleyecek.. oldu pasam. curved screenlerin koseler ile sifira sifir bitisleri gibi su anda olmayan konulara girmiyorum dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 piyasayı bilmiyom da görüntüler cgi. ama güzel yapmış kim yaptıysa eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 BMW'nin benzer anahtar tanıtımları var. Tüm fonksiyonlarını okumadım ama anahtardan aracın tüm elektrik aksamı, yakıt durumu vs. kontrol edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 parmak izi varken neden anahtar parmak izini ortamda masaya koyamiyorduk di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Tiplere bak, sanki atomu yarıyor adamlar. Ataletinize koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 sen yap. hodri meydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Ios app i de var sanirim bmw nin arabanin durumu hakkinda bilgiyi aliuosun evinden Sanirim o bu tip anahtarlardan daha mantikli. Zira sene 2018de ne anahtari hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 abi bir anahtardan ekstra olarak tek beklentim uzaktan arabayı ısıtıp soğutabilmesi. bunun için ekstra 5 bin lira verirdim ama sadece dubai gibi ya da norveç gibi ülkelerde sunuluyor sanırım bu opsiyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Selam, Webasto'nun ısıtıcıları mevcut. Audi'de falan araç sistemine entegre edip sabah devreye gireceği zamanı seçebiliyordun. Veya sistemin sunduğu uzaktan kumanda ile evinin penceresinden falan yapabildiğin gibi üreticinin de zaman ayarlı bir çözümü vardı sanki. Sistem sadece araç içini ısıtmıyor, motoru da ısıtıyor. Çok faydalı bir ürün bence, hele ki geç ısınan dieseller için :) Güneş panelli tavanı olan araçlarda da park halinde klimanın devreye sokulması vardı, hâlâ uygulanıyor mu bilmiyorum ama. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Abi sen bana iban vermedin hala, versene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar