applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Zirhla ayni farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Silahlar görsel olarak high rank da çeşitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Frostbite said: Lan nasil silah ceşitlendirebiliyoruz.10 tane zirh cesidi acildi.elde hala bone dual blade 3 ya da 4 çeşit silah var forgelanan. Aradığın şey upgrade'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Anjanath farmlanabilen questleri filan nasıl açıyoruz? Expeditionda kesmeye çalışıyorum kaçıyor, işin içine bir de Rathalos filan girerse kovalayamıyorum, büsbütün zulüm haline geliyor. Ama normal questlerde kaçmıyorlarmış, ne yapmak lazım? Sıradaki glaive için bayağı bi Anjanath farmlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Investigation bak monster'a gore dizip, veya baskalarina join. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Ayak izi topladıkça investigation açılıyor. Oradan yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 onları topladıkça açılıyor da ana quest'te ilerlemeden yeni yaratık türleri açılmıyor sanırım investigations'da. bende sayfalarca jagras, pukei, kuluyaku falan dönüyordu. coral highlands'da 1-2 quest yapınca geldi anjarath. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 ahah vectoid lerden bile zırh yapabiliyoruz gayet de güzel duruyor. sizce armor sphere lerimizi ilk tier armorlara harcayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Harca. Sonraki armorlar 1 lvl icin 20point isteyecek. Buyuk armor upgradeleri gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Aldim ben de bunu bi hypela bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Oyunun en sevdiğim, aynı anda en nefret ettiğim yanı bütün monsterların bodoslama kavgaya karışması. Rathalos kesicem, Barroth dalıyor, bu sefer onunla uğraşmaya çalışırken Rathalos kaçıyor. Tamam Barroth u keseyim daha iyi dedim, Diablos daldı, Barroth kaçtı. Diablostan dayağımı yedim, sonra quest Barroth u kes diyor diye ona gittim bu sefer Diablos yine geldi. Bu arada Rathalosa ne oldu hiçbir fikrim yok, abi kapışacaksanız öldürün bari diyorum, o da yok, sırf artistlik. Bir de aggro mekanikleri bi absürd. İki tanesi kapışırken kenara çekilip bekliyorum, bi sharpen yaptım diye ikisi birden kavgayı bırakıp bana dalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 kendi kavgaları biri kazanana kadar sürüyor, birbirlerine ölümüne girişip player'a bedava ekmek olmasın diye sanırım. sağda turf war bonusu çıkana kadar olması lazım. bi de dung pod kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 trex i kestim oyun çok zevkli de yalnız sıkmaya başladı ekleyin olum beni edit:he birde dual blade kullanıyorum çok güzel de kaçırdın mı elli tane comboya devam etmesi acayip gıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 roll'la falan animation cancel yok mu ya lol d2 ilk çıktığı zaman (v1.06'ya kadar mı neydi sanırım :P) paladin'in zeal'ı skill level+1 vuruyordu da char SHİNİ SHİNİ SHİNİ SHİNİ SHİNİ diye 14-15 hit kombo yapıcak diye ölüyorduk o geldi aklıma fgdhjs niye bağımlı gibi varımı yoğumu zeal'a bastıysam artık :D sonradan level 4 ve sonrasını 5 hit'e sabitledilerdi de kurtulduyduk. aslında rp açısından mantıklıymış, adam DİE HERETİC diye giriyor kafa göz. tam bir maladin hareketi. https://www.youtube.com/watch?v=PhiSgXz_l20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 hiç sarmadı beni ya bu refundladım ben az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 iyi yapmışın şu anki haliyle haketmiyor hiç parasını zaten %40 altına düşmüş steam rating Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 ShadowFury said: Anjanath farmlanabilen questleri filan nasıl açıyoruz? Expeditionda kesmeye çalışıyorum kaçıyor, işin içine bir de Rathalos filan girerse kovalayamıyorum, büsbütün zulüm haline geliyor. Ama normal questlerde kaçmıyorlarmış, ne yapmak lazım? Sıradaki glaive için bayağı bi Anjanath farmlamam lazım. Baba bırak Rathalos dövsün, şahane zehirliyo dfg. Kaçarsa uyumasını bekle, altına shock trap koy, patlayınca trap vur sleep bombasını capturelıyosun daha çok reward ve material geliyo gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Trap/bomb için çiçek böcek toplamaya filan çok üşeniyorum ya, istiyorum ki hep pata küte dinozor döveyim. Yalnız orada kaçmaktan kastım haritadan kaçması. Normal kaçıp uyumasında filan problem yok ama expeditionlarda filan 1-2 defa kaçtı mı sonrasında kesemiyorsun o çok gıcık. Normal questlerde öyle haritayı terkedemiyorlarmış işte, o yüzden soruyorum, investigationlarda çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 "uyumasını beklemek" için hp'sini %15'e mi ne indirmek gerekiyor. nerden biliciz derseniz: -topallayarak kaçması (:() -dövdükçe slinger ammo düşürüyor piercing pod falan. ilki %20, ikincisi %10 hp'de düşüyordu sanırım. yüzdelerinden tam emin değilim ama ikincisi düştü mü trap+sleep=capture'a hazır. -haritadaki ikonundan kurukafa çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Yaratik parcasi farmlicaksaniz track toplayip investigationlarini acip ordan yapin mutlaka ve capturelayin kat ve kat fazla material dusuyo ve rare materiallari reward olarak almak daha kolay guild olayini steamgroups a baglamislar nasi bi kafanin urunuyse o yuzden bi group actik girin , isteyen olursa el atariz end game e yetistik iki kisi olarak tempered farmliyoz https://steamcommunity.com/groups/ajdaravcilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Cokomantis said: "uyumasını beklemek" için hp'sini %15'e mi ne indirmek gerekiyor. nerden biliciz derseniz: -topallayarak kaçması (:() -dövdükçe slinger ammo düşürüyor piercing pod falan. ilki %20, ikincisi %10 hp'de düşüyordu sanırım. yüzdelerinden tam emin değilim ama ikincisi düştü mü trap+sleep=capture'a hazır. -haritadaki ikonundan kurukafa çıkıyor. 30-20-10 slingerlar. %25'de capture edilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 nergigante first attempt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 nergigante lance ile çok rahat hallediliyor, bullshit one shot hareketlerine block-counter çakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Spiky boi yi tam anlatmis adam https://m.youtube.com/watch?v=hdlMeJgvkIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 selamlar arkadaşlar, bana göre yeni oyunculara en çok yararı sağlayıp eğlenmenizi sağlayacak yeni rehber videomuzu gunlance için hazırladık. hem defans hem de atak yönünden çok etkili olan gunlance için yorumlarınızı bekliyoruz : https://www.youtube.com/watch?v=5k1b0UHERvU&t=1888s bu arada herkesi discord kanalımıza build paylaşımları ve diğer yardımlaşmalar için bekliyoruz : https://discord.gg/wf8PcB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar