Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 peki gs nin impact versiyonu aynı guestden düşen blueprintlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 kendime cevap; evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 (düzenlendi) Update geldi. Önce konsol olmak üzere AT Kulve, yeni 1 year fest, gerald of rivia ve son olarakta iceborne expansionu. Temmuz 6, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 at kulve - leş zaten hoşlanmadığım bi encounter at nergigante - zamanı gelmişti, oyundaki en kral monster geralt of rivia - ne gerek vardı iceborne - (tu) (tu) (tu) (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 ya behemo filan geldi bir sürü atlar filanda gelmeye başladı random çekilmiyor. var mı pcde oynayan ekleşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 oynayanlara bir iki sorum olacak push to talk yok mu? q ya basınca item wheel çıkıyor, bunlarda sağ sol üst aşağı yapıp seçiyorum ama çapraz yönler seçilmiyor. birde buradaki seçimleri değiştiremiyor muyum? yada direk kendim ctrl+1 gibi tuş atayamıyor muyum? geralt nerede direk avlanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 reampage said: ya behemo filan geldi bir sürü atlar filanda gelmeye başladı random çekilmiyor. var mı pcde oynayan ekleşek Mayaş 28inde gelecek. 5 günüm var almak için şimdiden eklesene. Bu arada gören herkes eklesin ya steam : umuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 biz oynuyoruz 4-5 kişi. isteyen disco ya gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Xbox'ta oynayan var mı :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 250 saat sonra düştü ikinci attack deco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 319 saatteyim ne attack decoration nede hero's streamstone sword düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 var mı hala oynayan? dün birisi önerdi de alsam mı diye kararsız kaldım çok, bayağı da araştırdım. "beğenmezsem np" diyeceğim kadar da ucuz değil hala. gatling styla heavy bowgun oynasam diye canım çekiyor bir yandan ama oyun çok kastırıp üzer mi diye de çekiniyorum bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 On 14.09.2018 at 23:49, Frostbite dedi ki: kirin ne kadar zor bir yaratık lan öyle low rank olmasına rağmen ilkinde fail oldum ikinci deneyişimde de kıl payı aldım.ha lightning resistance 0 dı.birde çok asil hayvanmış ilk defa bir canavarı keserken üzüldüm emenike.. aynen şu oldu, ilk zorlandığım canavar. kurukafadayken failledim ilk, ikincide de 7dk kaldı öldürebildim. o auto guard up veren seti kesin alırım artık nerden düşüyorsa. kaç kere full hpden stunlocka alıp öldürdü. dövündüm resmen lol. hayır bir de optional yapmışlar lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 (düzenlendi) Temmuz 6, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 twitch'te biraz izledim betasını, mekanlar güzeldi gene. 2-3 aya gelecek diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 beyinsiz capcom normal ve long için level 4 craftable gunlance koyarken wide için koymadığından bir haftadır kulve taroth yapıyorum sırf oyundaki son tempered bossları da öldürüp bitireyim diye ama düşmek bilmiyor loottableda 13278241637812678216 tane horn ve hammer olduğundan. harbiden bok gibi bir sistem yapmışlar, iceborne almam herhalde. tiksindim resmen son bir haftadır. vay beyinsiz herifler ya, her haltın craftableı var, wide 4 gunlance yok şaka gibi. püh sizin tasarım yapan aklınıza. ne kadar istemediğim popüler rare silah varsa onlar geldi, yüzlerce silah stashte. az buz da değil deli gibi fark var lvl3 ile 4 arasında. hadi onsuz da olur denecek bir fark değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Oyun omur torpusu ya, belli yas ustunun o cileyi cekecek vakti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 rise gamepass’e geldi diye yükledim oynuyorum ama switch port olduğu için world’den belirgin kötü grafikler maalesef. lanet olsun sana nintendo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 rise bana cok anime geldi ya heryerden sirin birsey cikiyor. bi daha sans verir miyim bilmem ilk izlenim kotu. interface falan da cok buyuk hersey ayari vardir kesin ama grafik filtreleri hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Grafikler hos, begendim ben tarzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 (düzenlendi) Gathering Hub track'i cok iyi. https://www.youtube.com/watch?v=w779sFv0ZCc&ab_channel=MonsterHunterTune bu vesile ile mhworld'deki en iyi track'i de hatirlayalim. https://www.youtube.com/watch?v=q0YN4TM5Ukg&ab_channel=SoundofMonsterHunter Ocak 23, 2023 Seru tarafından düzenlendi atamadim youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 evet benim de aklıma takıldı 2 gündür lol, başarılı soundtrack. grafiklerde renk vs bana batmadı şahsen de ciddi ps3 tier, bomboş dümdüz alanlar sırf yeto switch oynatabilsin diye. kaplamalar zayıf. 4k'da bile oyun max ayarlarda uçuyor zaten oradan belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 world ve rise'dan baska mh oynamadim ama serinin eski oyunlarinda da haritalar hep bos, bu yetoluktan mi yoksa oyunun tarzindan dolayi mi acaba. bunda direkt world'den farkli safkan monster avlama oyunu gibi, mesela monster'larin kactigi yerlerdeki small monsterlar da sinir bozucu oyle tukurukle olen tipte degil ayrica monster'lar surekli kaciyor ve yere daha az yatiyorlar gibi geldi. bi tanesinde surekli kafaya calistim 1 kere yere yatti. ayrica saldirilari daha duzgun yapiyolar direkt hedefe yonelik, harita uzerinde dikkat dagitacak cok az sey var. bilemedim cok oynamadim yorum yapmayayim ama grafikten ziyade farkli iki oyun gibi. world tamamen connected bir oyundu, rise'da multi baglanmak da bi dert mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 better matchmaking diye bir add on var o region limiti kaldiriyor mm icin, japonyadan adamlarla oynayabiliyorsun, o zaman oyuncu sayisi artiyor epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 world hariç hep handheld için yapıldılar. psp ve 3ds world öncesi oyunlar yani normal de pc'ye çıkmadılar zaten. world'den inip eşeğe binmek gibi ama bunda grafikler. switch'e yapmak yerine diğerlerine yapıp onu portlasalarmış switch'e kötüleştirip. nintendronelar bunu da savunmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar