heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Merhaba değerli arkadaşlar. Dün Skoda octavia marka aracımın farlarından biri yanmadı ve araç uyarı verdi. Bugün sabah çalıştırdığımda sorunlu olan far diğerinden geç ve soluk olarak yandı. servisi aradım far ampülü için 735₺ fiyat çıkardı. farın içini açıp baktığımda Philips xenstart d3s 35w yazdığını gördüm. internette 200₺ civarı satılıyor. sorum şu; bunun voltajı kelvini vs nasıl anlaşılıyor, ve farklı bir ampül ile uyumlu mudur? diğer yandan dışarıda yaptırsam başıma daha büyük işler açılma ihtimali var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Net bir bilgim yok ama arabanın farı bozuldu diye servise giden duymadım. Aracın garanti kapsamında değil diye anlıyorum, öteki türlü garantiden çözmeleri gerekirdi. İşinin ehli ve iyi referansları olan bir Özel Skoda servisinde / ustasında değiştirebilirsin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 hepsiburdadan falan al abi aynen yazdigin modeli, herhangi bir ustaya git 50 kagit atesle degistirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 dışarıda ampulü değiştirmek başına nasıl büyük sorunlar açabilir ki 735 lira verme servise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 aldıktan sonra değiştirmesi zor değil heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Yalniz giden ampul mu yoksa starteri mi onu bilmen lazim. Eger o kutu bozukduysa tek degismiyo diye cift fiyatini yazmislardir. Eger ampul bozuksa sag-sol birlikte degistir renk farki olmasin. Mumkunse sicak tonlar al (4700-6500k falan) yagmurda siste bi miktar daha avantaj saglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Yalnız 735 TL nedir arkadaş, hiç mi utanması kalmadı milletin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Far boyleyse periyodik bakim 5k falan zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 taş mı yesin servisler, aç mı kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 servis dışında far değiştirirsen motoru şanzumanı bozabilirler abi sen 750 ver serviste değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Yaşasın halojen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Dunyanin en kolay seyi ya starter ampul falan degistirmek. Hersey soketli, kes bic yok. Ben benim bi eski arabada once fari degistirdim sonra icindeki ampulu xenona dondurdum kes bic yapip sonra da bi tane ariza lambasi sondurucu direnc attim fazina . Kolay isler far mar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Abi elli tane zımbırtısı var yok ballastı yok motoru yok sağı solu.. adam ampüle 735 diyor diğer hedelerini dışarıda bozarlarsa diye şeettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Selam, Oto elektrikçiye git, baktır. Sana ampül mü yoksa balast mı baksınlar. Sonrada parça teminini dışarıda yapıp aynı adama taktırırsın nasıl yapacağını gözün kesmiyorsa. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Cevaplardan ötürü çok teşekkürler... Gelinen son noktada problemin ampulden kaynaklandığından emin olduk. Xenon deyince çok sofistike bir şey düşünmüştüm, o kadar da değilmiş. servis halen ₺735'de ısrarcı lakin aynı ürünü ₺350'ye buldum. Birkaç yerde bu değişimi iki ampule de yapmazsam renk farkı olur deniyor siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Dedik zaten onu. Ama ayni marka model bulursan bisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Xenon da olsa ampül ampüldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Aynı marka ve model evet, merak ettiğim; bu kullanıldıkça rengi değişen bir şeyse çift almak gerekir mi? Esh said: Dedik zaten onu. Ama ayni marka model bulursan bisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 xenonda bisi olmaz. ama 350 pahalı bak. sadece ampul ise 100 liraya ciftini verirler onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Evine aldığın ampul gibi, aynı modelin aynı renk sıcaklığı olacak işte. Renk sıcaklığı dediğin de Kelvin. Xenon'da hangi aralıkta oluyor bilmiyorum da, 4000'se 4000, 5000'se 5000 olacak ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 şimdi internette ₺110'a da buldum, rayici bu bantta galiba... Esh said: xenonda bisi olmaz. ama 350 pahalı bak. sadece ampul ise 100 liraya ciftini verirler onun 4300 Kelvin evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 ginaly said: Far boyleyse periyodik bakim 5k falan zaar Geçen hafta benzinli, düz vites polo'ya (2014 model) 1.2k istedi servis. Gittik özel servis her şeyi dahil 400'e yaparım dedi. Garanti de bitti zaten, severim yetkili servisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Abi pederin 1.2 tsi 2014 polonun fiyatini gordum sahibindende, bi gulme aldi beni. Gectim bakimini xenonunu sdghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 98800 lira olmuş 1.0 75ps manuel comfortline polo oha sdhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Geçen hafta Golf'e bakım yaptırdım 835 TL falan ödedim :) Yalnız dışarıda da çok farketmiyor zaten yağ fiyatı pahalı olduğu için MINI'ye yaptırdığım bakım da 600 TL kadar tuttu, + ekstra bir parça ve işçilik 800 verdim yine. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar