Konn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Merhaba Arkadaşlar, Twisting Nether Realm'inde yeni guildimiz Parabola'yı (Horde) kurmuş ve BfA hazırlıklarımıza başlamış bulunmaktayız. https://parabola.shivtr.com Twisting Nether gibi rekabetçi bir ortamda 24/7 wow oynama şansı olmayan oyuncularla, haftada 2 veya maksimum 3 gün raid yaparak Mythic progress hedefliyoruz. Guild yönetiminde bulunan oyuncuların tamamı tecrübeli. 2-day guild konseptinin yaşadığı sıkıntı ve engelleri özenle inceledikten sonra kurallar çerçevesinde işleyecek bir yapı kurmaya özen gösterdik. Buna bir kaç örnek, dinamik rank sistemi (excel ve endeksler falan wuuhuuu) ve performans bazlı raid-spot takibi diyebiliriz. Zira, iki günlük guild olduğunuzda zaman en önemli unsur haline geliyor ve efektif olmak çok önemli. Eğer siz de BfA contentini yaşamak ancak hardcore oyuncular kadar zaman ayıramayacak konumdaysanız, sizi de guildimize bekleriz. Loot sisteminin komple guild yönetimlerinden alınmasıyla birlikte sizlere sunacağımız en önemli şey organizasyon yapısı ve buna bağlı olarak hakkaniyetli bir ilerleme. Öte yandan, emek ve katılıma karşılık ikincil bir ödüllendirme sistemimiz de bulunuyor olacak guildde. Web-sitemizden başvuru yapabilirsin veya; Sputzke#2427 Rara#2208 Eugenic#2112 Taglerinden bize oyun içinden ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Hangi günler raid yapacaksınız? Herhalde bir tanesi çarşamba olur da diğerine karar verebildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Sonunda Horde a geçtiniz ha :) ? hayırlı olsun her türlü outland alliance tan iyidir. Pug olarak bile alliance ta kesitiginin fazlasını kesersin horde ta. hayırlısı olsun . Bakalım BFA da düzenim nasıl olacak ona göre bir merhaba diyebilirim size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Guild şu anda expansion sonu olmasına rağmen oldukça aktif, content başı gazla girip content sonunda suyunu çeken guildlerden sıkıldıysanız tam size göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Casual oynayacak ve sadece muhabbet yada arada ufak tefek mythic dungeon, alt raid yapabilecek oyunculari da aliyor musunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Bende soracaktım casual takılacak belki haftada 1 kere raid yapacak oyuncuları da alıyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ya benim cd paramı bide 60 günlük prepaid alırsanız gerçekten bende oynamak istiyorum aç gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 BloodBane said: Casual oynayacak ve sadece muhabbet yada arada ufak tefek mythic dungeon, alt raid yapabilecek oyunculari da aliyor musunuz? :) böyşe bir şey olursa ben de katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Her ne kadar yönetim kadrosunda olmasam da, casual takılıp mythic+ takımlarında oynayacak oyunculara hayır diyeceğimizi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Tunch teşekkür ederim öncelikle. Guildimizde uygulamaya çalıştığımız sistem hardcore oynamayacak ama progress yapmak isteyen oyuncualra hitap etsin diye tasarlandı. Daha önce benzer uygulamalar yapan guildler muhakkak olmuştur ama biz esinlenmedik, gerçekten üzerine düşündük taşındık. 2-day olunca ne sorunlar oluyor, nasıl üstesinden geliriz dedik bir düzen yaratmaya çalıştık. Oyunculardan temelde iki beklentimiz var aslında; - Raid yapmaları - Aktif olmaları Burada önemli olan nokta aslında ikincisi. Raid yapmak bir zorunluluk olmasa bile zaten sistemimiz içerisinde devamlılık olmadığı sürece raidlerde yer bulmak söz konusu olamıyor. Haftada bir raid (HC) yapmayı düşünen veya m+ odaklı oyuncuları değerlendiriyoruz, web-sitemizden başvuru yapabilirler Tunch'un da dediği gibi. Karşı olduğumuz tip oyuncu aslında 100% social diyebileceğimiz tip oyuncular. Bu tip oyuncular Social olarak tanımlanmasına rağmen genelde "Solo" oyuncular oluyor ve MMO mantığına ters hareket ediyor. Guild ile iletişim kurmuyor vs. vs. Ne biz bu tip oyuncuya bir şeyler verebiliyoruz, ne onlar guilde katkı sağlıyor. O yüzden aktif kişiler olmaları önemli üyelerin. Son olarak şunu eklemek istiyorum; Parabola yarışçı bir guild değil. Ana hedefi efektif progress yapmak olan bir oyuncu ağı ve bu ağın canlı bir şekilde çalışır halde kalması için de çok oyuncu gerekiyor. Guild iyisiyle kötüsüyle haftada 2 gün, content sonu olmasına rağmen, 25 ortalama oyuncu ile raid yapabilir konumda. Giderek de büyüyoruz. Herkese kucak dolusu loot, iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Girdim ben guilde, zaten söyledim oyun içinde haftada maks 1 kere garanti olmamak kaydıyla raid yapabilirim diye. Myticler daha cazip geliyor. Casual kafası için güzel guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 bende gelirim pre-patch expansion de açarım accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Pre-patch geldi. Bir gece cahil olduk. Ama öğrenmeyenlerden değiliz. Düzenli olarak raid yapmaya devam ediyoruz ve specler konusunda el alışkanlığımızın artması adına aktivitelerimizi sürdürüyoruz. İyi oyunlaaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Arkadaşlar Twisting Nether - Horde tarafında guild odaklı raidlerimizin dışında M+ ve diğer PVE contenti birlikte oynayacak takımlar bulma olanağımızı artıracağını düşündüğümüz PVETURK isimli Community'yi kurduk. Katılım Kodu: ZPDDx4CqNb Sizleri de bekleriz... Herkese iyi oyunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Konn said: Arkadaşlar Twisting Nether - Horde tarafında guild odaklı raidlerimizin dışında M+ ve diğer PVE contenti birlikte oynayacak takımlar bulma olanağımızı artıracağını düşündüğümüz PVETURK isimli Community'yi kurduk. Katılım Kodu: ZPDDx4CqNb Sizleri de bekleriz... Herkese iyi oyunlar! Hayda.. Eee ben priesti 20 euro migrate 25 euro faction change yaptım ally e geçtim sen dalga geçer gibi twisting nether a gelmişin. Yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 god's plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 sonunda. hoşgeldiniz. açayım mı diye düşünüyordum bugün accountu, kararsızım halen. sizle takılmak için başlanır oyuna... neyse, whisper atarım ben dönersem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Şahsen beklerim. Yaşları 30'u görmüş yani hayatın 2. evresine geçmiş ancak WoW PvE'de yapmak isteyen oyuncu profili için uyugn bir yapımız olduğunu düşünüyorum. Raid katılım istikrarını ve oyuncuların veteranlık düzeyini takip etmek için oluşturduğumuz bir iki spreadsheetimiz mevcut. Bunun haricinde de bana yardımcı olan arkadaşlarımla birlikte güzel bir iş bölümümüz de var. Yani demek istediğim elimizde bize kalan 2-3 günlük raid süresini de (yaklaşık 10 saat) düzenleyerek efektif olabilmek. Bu sebeple düzen ve organizasyona önem veriyoruz. Ozi Bey... iyi etmişsiniz mıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Casual takılınılacaksa gelirim ben de ya, zaman sıkıntısı var ama ben de mesela gelecek 1 ay edremit'te olacağım. Laptop'a kuracağım ama takip edemem vs... Sohbete vs. gelirim asdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 özellikle tn deki tr communitysi bu kadar boktanken bu tarz guildlere bu serverda ihtiyaç var şahsen ilgimi çekti umarım yürür gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 servercilik mi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 <3 geliyom o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Ben hala henüz class seçemedim. :(. Seçtiğim zaman bi /w atmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 DarKRideR said: Casual takılınılacaksa gelirim ben de ya, zaman sıkıntısı var ama ben de mesela gelecek 1 ay edremit'te olacağım. Laptop'a kuracağım ama takip edemem vs... Sohbete vs. gelirim asdsadf Bende edremitteyim ugra çay içerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Arkadaşlar, güzel dilek ve ilginiz için teşekkür ederiz. Umarım guilde katılan herkese güzel bir oyun ortamı yaratabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar