totemic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 hanıma telefon alıcaz ama s9 plus ve note 8 arasında kaldı bir türlü karar veremiyor. aranızda s9 plus veya note 8 kullanan var mı? hangisini tavsiye edersiniz? diğer bir soru da hepsiburada üzerinden almayı planlıyoruz (satıcı hb, samsung tr garantili yazıyor) vatan, teknosa vb mağazalarla arasında 800 lira fark var neredeyse. alınır mı buradan yoksa direk mağazadan mı al geç mi yapalım? edit: hanımın şu an kullandığı telefon note 3 :D kalemle falan işi olmuyor varsa yoksa fotoğraf/video çekmek/editlemek/paylaşmak..
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 kalemle işi yoksa note almayın video photo için alıyosa iphone alın bence :3
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 maalesef evde apple'ı ben temsil ediyorum. bir türlü ikna edemedim (iphone x teklif ettim ama nafile) ios'a geçmeye. varsa yoksa android..
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 eşim note 8 kullanıyor 6-7 ay önce almıştım. çok memnun, istediği her şeyi yapabiliyor. şarjı baya iyi gidiyor, kalemin işlevi var. kullanmam desen bile lazım oluyor ve güzel iş görüyor. bence note 8 alın.
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 s9+ (s9 değil) fotoğraf ile uğraşıyorsa. Tabi genel olarak söyledim en çok selfie çekiyorsa kameralar aynı ama doğa ot böcekse plus versionu tercih edilmeli.
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 s9 plus zaten baktığı ben yanlış yazmışım. manzara ve selfie çoğunlukla başka birşey yok. :D bu arada hepsiburada'dan alan var mı?
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Satıcı olarak hepsiburada en sıkıntısızı tanıdıklarım ve kendim dahil totalde 5-6 telefon almışızdır. Bugüne kadar bir problem yaşamadık. Problem yaşanmamışlık tabi telefonların sıkıntısız olmasından kaynaklı iade ya da değişim vs uğraşmadığımdan bilemiyeceğim bu kısmını ama paketleme ve kargolama iyi o konuda bir sıkıntı yaşamazsın tahminim.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Bizim hanim note 8 kullaniyor. Telefona cok ilgisi olmayan bir insandi simdi kalem elinden dusmuyor.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 ne yapiyorlar ki abi kalemle..en fazla selfiesine kalp filan cizer cogu anca..
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 bütün forum hanımına note 8 almış galiba.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 dana22 said: ne yapiyorlar ki abi kalemle..en fazla selfiesine kalp filan cizer cogu anca.. Tabi canim yalandan uc bes foto edit smiley falan.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 ginaly said: dana22 said: ne yapiyorlar ki abi kalemle..en fazla selfiesine kalp filan cizer cogu anca.. Tabi canim yalandan uc bes foto edit smiley falan. draw me something diye bir oyun var..orada harikalar yaratiyorlar bunlarla..linko..
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 huawei nin kamerası very best değil mi?
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 ad3m said: Satıcı olarak hepsiburada en sıkıntısızı tanıdıklarım ve kendim dahil totalde 5-6 telefon almışızdır. Bugüne kadar bir problem yaşamadık. Problem yaşanmamışlık tabi telefonların sıkıntısız olmasından kaynaklı iade ya da değişim vs uğraşmadığımdan bilemiyeceğim bu kısmını ama paketleme ve kargolama iyi o konuda bir sıkıntı yaşamazsın tahminim. valla içim rahatladı şunu okuyunca yalandan 800 lira fazla vermeye hiç gerek yok bence. bu arada hanımlara note 8 alıyorsak paticik olarak bende geleneği bozmayayım o zaman.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 şu anda iş telefonu olarak note 8 kullanıyorum ben de, ancak kalemi kullanmıyorsa bir anlamı yok gerçekten. ben mesela snapseedde fotoğraf editlerken kalemi baya kullanıyorum ama başka kullanım alanı yok gerçekten. bir de kağıt yokken juniorlara konu anlatırken telefonun üzerinde anlatıyorum falan afdsfdg
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Abi yeni telefon almak için tek sebebi kamerası ile güzel foto çekmek ise, aynı fiyata aynasız cebe sığacak bir fotoğraf makinesi yanında prime lens bütçesi sığabilir. hobisini de bir üst levele taşımış olur. zaten artık hepsi wi-fi'li paylaşması da sıkıntı değil
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 valla tavsiye güzel ama telefonu eskidi baya değiştirmek gerekiyor. o yüzden hepsi bir arada olması daha güzel.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 note 8'e +1 diyeyim ben de. epeydir kullanıyorum hiçbir derdim olmadı. su salak bixby tuşunu iptal ettim sadece yanlışlıkla basıp durduğum için. kalemin varlığı her türlü iyi bi şey, sık kullan ya da kullanma. bi anda lazım olunca büyük convenience yani, yoksa ben de açıp günlük yazmıyorum her gün.
Öne çıkan mesajlar