Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xiaomi vs huawei

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2900 bandından çıkacak trde öyle biliyorum sahibinden falan 2.5k/2.7k arası satanlar var yurt dışından getirtme. Şahsen mi 6 yerine gider oradan alırım. Ağustos ayında TR piyasasında olacak ithalatçı garantili şekliyle.
Mesaj tarihi:
Bi arkadaşim 1 senedir çinde yaşıyor. Gelirken ondan isteyecektim. Millet burda apple alıyor xiaomi kullanan yok diodu fjfjd.

Supheye düştüm. O yuzden riske gerek yok.
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Istanbuldaysan kadikoydeki birçok telefoncuda var kapali kutu mi6
Kargo margo ugrasmazsin

garanti falan var mı onlarda? nereler satıyor bilmiyorum hiç
Mesaj tarihi:
2 tane aldım HB'den, ikisi de Çince değildi, bloatware falan da yoktu.

Şarj aleti hakkında yorumum yok lakin universal şarj aleti kullanıyorum ama içinden çıkan USB//USB-C kablo sorunsuz çalışıyor.
Mesaj tarihi:
çıkan şarj aleti bu içinden

https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi5no_hzIrcAhXK_aQKHQTTCc8QjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fitem%2FOriginal-Xiaomi-Mi6-charger-MI-6-Smartphone-USB-wall-Travel-Adapter-qc-3-0-quick-charge%2F32858129403.html&psig=AOvVaw3ozLJtlI4s7icwaBWY6hGH&ust=1530970785123178

edit:

saçma sapan bi uygulama görmedim içinden. miforum, mi bilmem ne 2 tane mi'nin kendi app'i var. gerisi klasik android app'leri. son 2 senedir iphone 5s mini kullanıyodum. bakalım nasıl olacak
Mesaj tarihi:
EU plug converter çıkması lazım ama çıkmadıysa alabilir veya direk Qualcomm sertifikasyonlu başka şarj aleti de alabilirsin.

QC 3.0(Qualcomm) olması lazım fast charge protokolünün.
Tabi fast charge daha çabuk degradasyona uğratır pili, acele yoksa yavaş şarj ve mümkünse sık sık şarj etmek daha sağlıklı uzun vadede.
Mesaj tarihi:
converter çıkmadı. çirkeflik yapsam mı niye yok diye ama kapalı kutu yani neresine koyucaklardı onu anlamadım

bitane charger şeyi var iphone için kullanıyodum. çıkardım kablosunu onu taktım. şarj olduğu sürece sıkıntı yok herald sdf fast charger değildir zaten. olsa yazardı heralde üstünde
  • Yeni Oluştur...