Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 cikali 2 ay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mi6 al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 3k veriliyorsa neden mi 8 değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Çıktıysa garantili olarak daha iyi tabii. 4k'ya yaklaşır ama dolar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 2900 bandından çıkacak trde öyle biliyorum sahibinden falan 2.5k/2.7k arası satanlar var yurt dışından getirtme. Şahsen mi 6 yerine gider oradan alırım. Ağustos ayında TR piyasasında olacak ithalatçı garantili şekliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Istanbuldaysan kadikoydeki birçok telefoncuda var kapali kutu mi6 Kargo margo ugrasmazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Bi arkadaşim 1 senedir çinde yaşıyor. Gelirken ondan isteyecektim. Millet burda apple alıyor xiaomi kullanan yok diodu fjfjd. Supheye düştüm. O yuzden riske gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Rotweiler said: Istanbuldaysan kadikoydeki birçok telefoncuda var kapali kutu mi6 Kargo margo ugrasmazsin garanti falan var mı onlarda? nereler satıyor bilmiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 su iki secenek arasinda kalmak üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Var ithalatci garantisi. Zaten aletleri mi turkey getiriyormus. Pakette de yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 https://market.miuiturkiye.net/telefonlar Aha bak sitede de satiliyor kvkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Fin said: su iki secenek arasinda kalmak üzücü :D niye? neyle ne arasında kalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 ayfonla aypon arasında kalmalısın Fin'e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 verdim siparişi. yarın gelir inş eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Oneplus niye yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ad3m said: ayfonla aypon arasında kalmalısın Fin'e göre. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 telefon geldi de herşey çince aqü. şarj aletinin tipi bile farklı. is this normal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 normal. internetten baka baka language settingse gelip tr'ye çevirirsin. içinden aptal bloatware çince appler de çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 yalnız şarj aleti çinin modelinde geldi. bizimki gibi değil. arkadaş diyo bana converter gelmişti. kulaklığın converterı var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 2 tane aldım HB'den, ikisi de Çince değildi, bloatware falan da yoktu. Şarj aleti hakkında yorumum yok lakin universal şarj aleti kullanıyorum ama içinden çıkan USB//USB-C kablo sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 çıkan şarj aleti bu içinden https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi5no_hzIrcAhXK_aQKHQTTCc8QjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fitem%2FOriginal-Xiaomi-Mi6-charger-MI-6-Smartphone-USB-wall-Travel-Adapter-qc-3-0-quick-charge%2F32858129403.html&psig=AOvVaw3ozLJtlI4s7icwaBWY6hGH&ust=1530970785123178 edit: saçma sapan bi uygulama görmedim içinden. miforum, mi bilmem ne 2 tane mi'nin kendi app'i var. gerisi klasik android app'leri. son 2 senedir iphone 5s mini kullanıyodum. bakalım nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 EU plug converter çıkması lazım ama çıkmadıysa alabilir veya direk Qualcomm sertifikasyonlu başka şarj aleti de alabilirsin. QC 3.0(Qualcomm) olması lazım fast charge protokolünün. Tabi fast charge daha çabuk degradasyona uğratır pili, acele yoksa yavaş şarj ve mümkünse sık sık şarj etmek daha sağlıklı uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 converter çıkmadı. çirkeflik yapsam mı niye yok diye ama kapalı kutu yani neresine koyucaklardı onu anlamadım bitane charger şeyi var iphone için kullanıyodum. çıkardım kablosunu onu taktım. şarj olduğu sürece sıkıntı yok herald sdf fast charger değildir zaten. olsa yazardı heralde üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Şarj aletinin üzerinde yazar kaç voltta kaç amp verdiği ama yavaş da şarj etse uygundur muhtemelen, USB port varsa üstünde zaten 5V şarj ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Bugün bir arkadaşa Huawei Mate 10 Lite aldık baya güzel görünüyordu ama daha izlenimleri alamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar