goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Gelin la plebler dizi önericem size, gözünüzden kaçtıysa bi bakın. Öncelikle paramountun kanalı olduğunu bilmiyordum yeni mi kurdular acaba. Neyse gelelim dizimize, https://www.imdb.com/title/tt4236770/ https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BN2U1ZmFlN2ItNjU2Yy00NTQ1LWFmMDktZmNlMjJjNzViZGVkXkEyXkFqcGdeQXVyNzY5MTE3OTQ@._V1_SY1000_SX1000_AL_.jpg Kevin kosnır (Dutton) bilmem kaç kuşaktır aynı araziyi işleten, zengin, bir sürü marabası olan, oyunu aşiretçe MHP'ye veren bir çiftlik sahibidir. Ancak toprak bütünlüğü, çiftliğin arazisine Montana 1453 yapmak isteyen müteahhit ve "siz gelmeden önce buralar hep bizimdi" diyen komşu "Indian Reservation" tarafından tehdit altındadır. Bunun üzerine baba ve oğulları sağa sola tüfek sıkmaya başlarlar, olaylar gelişir. Hollywood tüm kızılderili filmlerinde kullandığı aynı 20 kişiyi topluca cast etmiş zaten izleyince göreceksiniz. Dizinin benim için dikkat çeken tarafı, Hell or High Water, Wind River, Sicario filmlerinin yazarı Taylor Sheridan imzalı olması. (Wind river ve diziyi de kendi yönetti). iki bölüm çıktı, izledim şaşırtmadı aynı tonda gidiyor. Uğruna başlık açmaya değer mi bilemedim de gözünüzden kaçmasın istedim. İyi para dökmüşler "production value" yüksek bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 O herifi çok sevdim ya buna da girişiyorum thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 wind river benim cok hosuma gitmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Konusu meh gibi biraz, baslamaya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 yellowrock olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 nerden izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 İlk bölüm zaten uzun, bir türlü giremedim. Hell or High Water'ın, Sicario'nun falan yanında çok sönük kalmış. Konu da tam seveceğim gibi aslında, ikinci bölümü de izleyeceğim bakalım. Belki ilk bölüm uzasın diye montajda batırmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 sicario ile kıyaslayamayız ya, kartel hikayesi bambaşka. ben wind river helorhaywater tadı aldım hoşuma gitti. mütevazı bir hızı var dizinin. hikayenin katmanlarını yavaş yavaş açmak istemişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 yeni bölüm düştü fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 5 bolumde windriver disinda her seyin tadini aldim. ilk bolum urfali asiret dizisi. kalani sons of anarchy. bir iki karakteri epey tuttum. guilty pleasure olarak izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 aga cekismesi, cowboy comarligi, flashback gibi gayet guzel yapabildikleri seylere odaklanmak yerine iki bolumde bir ne kadar gereksiz shock value kovalaniyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Valla çok seviyorum ben bu diziyi. Modern western tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 nerede ilk sezon nerede şimdi ya, sündükçe sündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 sene bitmeden 2. prequel 1923 cikacak daha, ordada got'dan bronn var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 s5 basladi, 2 bolum birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 ayrica Aralik ayinda gene 2. spin-off 1923 baslayacak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2024 Gzuel diziydi bu yarim biraktim. Hdfilmcehenneminden izlemek istemedim stream lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2024 https://www.justwatch.com/tr/tv-sovu/yellowstone 5. sezon hariç tv+'da izlenilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 En son ne olmuştu bir özet olsa keşke, 2 sene mi oldu son bölümden bu yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar