Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Aradığımda çıkan konular hep eskiydi o yüzden yenisini açtım. Bir kitap sipariş etmek istiyorum, 22 eurodan az. Amazon.de'den mi sipariş veriyoruz nasıl oluyor? Limit hala 22 euro değil mi bu arada? Bir hafta arayla iki tane 22 euro altı sipariş versem sorun olur mu? Kısaca, yakın zamanda Amazon'dan kitap sipariş ettiren varsa bir yol yordam göstersin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Amazon fullfilled ise veya satici direk amazon ise zaten gumruk vegin, kargon va hersy hesaplaniyor. Eger vergide 0 goruyorsan ve gumrukte vergi alinsa bile sana sonradan yansitilmiyor. Amazon.de veya amazon.com farketmez. Sadece kargo gelis suresi ve fiyatlar degisebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Sınırın ne olduğunu checkoutta gösterir zaten. Eğer aşıyorsa koyar vergiyi, gümrüğü amazon. Canım amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 aynı günde de verebilirsin birden fazla sipariş onda sorun yok. sorun 1 siparişin limit üstünde olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Kitapta sınır 150 euro yapıldı. Rahatça alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Denk geldiğim haberlerde akademik kitap diyordu ondan emin olamadım, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 ek olarak, amazon'da vergi gösterse ve parasını senden bile gümrükten geçerken vergi ödenmeden veya daha az vergiyle geçerse 2-3 ay sonra "buyrun paranızın üstü :)" diye iade ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar