Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 (düzenlendi) xcom: gears of war olmuş tam, gow oynamışlığım yok ama güzel olabilir gibi görünüyor, en azından grafik namına firaxis'e rakip alternatif çıktı türde. Eylül 2, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 hijackliyorum threadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 bütün steam flist aldı oyunu da anlamadım neden bu sefer bu kadar popüler. izledim bir miktar ama gene çok dramatik fark yok gibi önceki oyunlara kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 92 liraya kelepir o oyun gibi. Reviewler çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 17 saat önce, Sam dedi ki: bütün steam flist aldı oyunu da anlamadım neden bu sefer bu kadar popüler. izledim bir miktar ama gene çok dramatik fark yok gibi önceki oyunlara kıyasla. coop akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 wwz'yi de öyle aldırdılar, tek parti çıkmadı lol. ben güvenmem artık halihazırda parti dönmüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 bence yeni renk paletinde sıkıntı yok ama sound yönetmeni çuvallamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 xpass 2 pounds for 2 months! buda beles tabii. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Bi grafiklerin bu performans vermesi Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 (düzenlendi) gearsı oynadım biraz, xcom gibi base building olayı yok. sınıflar, mclere özel sınıflar koymuşlar mesela sid vanguard, tank bildigin hp regenli diğer sınıflar klasik zaten. görev haritalarında serpiştirilmiş sandıklar var onları alınca farklı farklı gearlar veriyor stat bonuslu falan. yani gear/skill değişik sinerjiler yapabiliyorsunuz, bence güzel olmuş hafif derinlik katmış oyuna. silahlarada farklı modlar takılabiliyor. hit chance yüzde düşük bile olsa bir iki mermi oturta biliyorsun düşmana, komple misslemiyor. karakter başına 3 ap veriyor, bunlada turn başına baya aksiyona girebiliyor karakterler. bombalara vs limit koymamışlar, istediğiniz kadar atabiliyorsunuz sadece 4 turn cdsi var. overwatch bunda cone şeklinde açıyorsun, mesafesine kadar ayarlama imkanı sunuyor böylece 2km uzaktaki adama shotgun sıkmıyor karakter... karakteri overwatcha sokarken 3 apsi var ise 3 defa sıkabiliyor mermisi varsa tabii. skill tree tek düze değil beğendim. şimdilik tek problemim, recruitların suratlarını değiştiremiyoruz. çok kötü bir seçim olmuş, saç sakal kıfayete kadar değişiklik yapabiliyoruz ama surata dokunamıyorsun meh. Nisan 28, 2020 knox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 1 saat önce, knox dedi ki: karakter başına 3 ap veriyor, bunlada turn başına baya aksiyona girebiliyor karakterler. bombalara vs limit koymamışlar, istediğiniz kadar atabiliyorsunuz sadece 4 turn cdsi var. overwatch bunda cone şeklinde açıyorsun, mesafesine kadar ayarlama imkanı sunuyor böylece 2km uzaktaki adama shotgun sıkmıyor karakter... karakteri overwatcha sokarken 3 apsi var ise 3 defa sıkabiliyor mermisi varsa tabii bence sacma sapan +AP bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 pc gamepass'e gelmiş bu 1 dolara oynayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 (düzenlendi) xbox için değilmiydi gamepass? edit:oha pc içinde gelmiş Nisan 29, 2020 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 yıl oldu geleli belki geçmiştir uzun süredir kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 rdr2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 rdr 2 sırf x box gamepass de pc ye gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 (düzenlendi) ilk ay 5,90 şu an gamepass ın yapıştırdım diğer aylar 14,90 edit:yalnız çok boktan bir arayüzü var.ödeme yapıldımı yapılmadımı belli değil anca hesap yönetiminden görebiliyorsunuz.ne nekadar cekilmiş muamma yine go go hesap yönetimi.. neden windowsun store nu kullanmadığımı hatırladım şimdi. Nisan 29, 2020 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Xbox game pass almadan önce gold üyeliği alıp üzerine upgrade kampanyasını yaparsanız gold üyeliğiniz kadar + 1 ay daha eklenerek gamepass ultimate sahibi olabiliyorsunuz. Ben öyle 36 aylık gold alıp üzerine 3 aylık 6TL upgrade kampanyasından çakmıştım 39 aylık gamepass ultimate üyeliğim oldu kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 (düzenlendi) Abaww Neden önce soylemedin.hala yapabilirmiyim peki? Tam dh ölücüleri gibi oldum lan! Nisan 29, 2020 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar