µh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 (düzenlendi) sezon 5 fena degil ama horde'lar cok fazla cesit ve miktar loot atiyor. pit yapmanin hicbir anlami kalmamis. mythic itemlar cok bufflanmis ve dusmesi kolaylastirilmis artik rotasyonlara girip herkes biraz ugrasmayla elde edebilir istedigini. steamdeck ile oynamaya basladim, artik yatakta tuvalette piknikte heryerde grinde devam, tesekkurler gabe. Ağustos 18, 2024 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 eskisine göre kolay uber düşüyor evet ama greater affix'ler önemli olduğu için yine illa farm yapmak zorundasın. o mor ışığı görmenin tadı bir başka. iyi ki sorcerer açmışım bu sezon. açık ara en zevkli build sorc'ta sanırım. ağzımın suyu aka aka oynuyorum lightning/frost buildini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 ilk sezondan sonra hic oynamadım, expansion öncesi yeni sezona girdim. barrage rogue oynuyorum, galiba level 84-85 im. ama sanki karakter baya hardstuck oldu. yani progress hızı baya düştü. tier 2 infernal compass dönüyorum. 3 denedim level 100 moblar paketleyip yolluyor... takip ettigim build guide bu; https://maxroll.gg/d4/build-guides/barrage-rogue-guide su an 100 e pushlarken en hızlı progressi nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 world boss kovalayıp silahları 925 yapman lazım öncelikle. sonra da temperlamaları yapman gerek. bir de glyhpleri en azından 15 yapmak çok önemli. bunları yapınca rahat dönersin yine. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 (düzenlendi) Level 100 sonrası için andarielli buildi yap mutlaka: https://maxroll.gg/d4/build-guides/andariels-puncture-rogue 100'e kadar eğer solo geleceksen nm + horde yaparak gelebilirsin bi de legion eventlere katıl. sonrasın topladığın überboss materyalleriyle discord üzerinden rotasyona girip mythic düşürüp ordan yürümen lazım. Oyun zaten ilk überi kesince, ilk lilithi kesince bi de bir göreve kadar gelince mytic materyali veriyor, 1 tane de bosstan düşürürsen andariel olmasa bile spark haline getirip 4 sparkla istediğin mythici basabilirsin. Boss keserken düşen itemlarla vs. de ilerletirsin, partydekilere söylersen onlar da işe yarar itemları paslarlar. Ek olarak alım satımlar için https://diablo.trade/ şurdan bakabilirsin. Ağustos 21, 2024 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 ilk defa necro rolladım bu sezon. Golem nerflenmiş sanırım zaten oynamak istemiodum o tarz bi buid, blood surge baya iyi gibi derkeeeeeeeeen skulm'ın bone spritini keşfettim. İnanılmaz keyif alıyorum. bi anda 1.5Milyar 2 milyar falan vurunca çok tuhaf oluyor sdasfeaad. Arkadaşlarla oynaması baya keyifli bu arada oynu, özellikle cebelleşince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Druid nasıl 45 lvl oldum, tier 2 de ilerliyorum, iyi mi kötü mü daha anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 45 levele kadar t2'de niye çile çektin abi. temperingleri yap silaha yüzüğe amulete falan t3e geç.druid fena değil ben de oynamaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 ben de ilk kez rogue açtım, barrage build 300k attack power falan oluyor her şeyi atınca asddsf her şey saniyesinde eriyor ki daha her şeyi min maxlamadım ve masterworkinge girmedm bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 ahmedinejad, 28.08.2024 15:47 tarihinde dedi ki: 45 levele kadar t2'de niye çile çektin abi. temperingleri yap silaha yüzüğe amulete falan t3e geç.druid fena değil ben de oynamaya başladım bu sezon ilk defa bişeye benzedi sanırım druid. Özellikle şu boulder build hoşuma gidiyor gibi. Bu sezon yüksek leveldan xp almama olayını bitirdiler, o yüzden erkenden t3-t4 e geçmek mantıklı geçebiliyorken. En hızlı level hellfire lardan geliyor, eğer ilk oynunuz falan değilse tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Silphatos, 28.08.2024 21:02 tarihinde dedi ki: ben de ilk kez rogue açtım, barrage build 300k attack power falan oluyor her şeyi atınca asddsf her şey saniyesinde eriyor ki daha her şeyi min maxlamadım ve masterworkinge girmedm bile ya cılgın onlar bide poison yapan bişi var çaaaat diye kesiyor herkesi roguelar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 (düzenlendi) https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24130178/the-2-0-ptr-what-you-need-to-know degisiklik yagiyor yeni sezona. diablo 2, diablo 3 allah ne verdiyse tum tuslara basmislar. rune'lar, leg. gemler, greater rift mantiginda pitler, party finder falan yiginla sey var. Ağustos 30, 2024 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 lan artık birkaç sezon oynamam artık diyordum ama gelecek sezon da gömecez demek min 100 saat pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2024 Rune sistemi geliyormuş dlc ile bir set itemlad kaldı.o da gelir bir iki seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Ben de ilk kez oynuyorum Diablo 3 oynamıştım ancak hiçbir şey hatırlamıyorum necro aldım t2’de 47 lvl oldu summoner buildi ile ilerledim de pek keyif almıyorum. T3’e geçeyim dedim ama dungeonı açmak için hikaye görevlerini tamamlamak lazım sanırım aktif değil cathedral of light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 ya kendim rogue ile, dash/storm of arrows uzerine bir build ureteyim dedim de pek iyi gitmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Hattat2965# boost vs lazım olursa ekleyin elimden geleni yaparım online olduğumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 mevcut sezonda boss materyali gold isteyen varsa paslayabilirim ben de , biraktim bu sezon oynamam daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Oyunda türkçe vardı diye hatırlıyorum bulamadım nerden seçiyoruz Türkçe yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 (düzenlendi) oyuna girmeden önce steam'de değiştiriyordun diye aklımda kalmış. edit; dikkate alma oyunlar karışmış Eylül 20, 2024 yusema tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Evet launcher dan degistiriliyormuş:) Erken download da açıldı galiba birseyler indiriyor altda ama anlamadım? Bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 yeni expansion geliyor 3-5 güne onu indiriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 T3’e nasıl geçiyoruz? Hikaye bitti aktif olmadı dungeon. coffin görevinde de acayip bir bug oldu nyralle ortadan kayboldu 2 gün boyunca tabuta giremedim sonra düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 t1'de aktif olmuyor t2'ye geçmen lazım. şehrin içinde zaten hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Hikayeyi bitirdim ruhum daraldı. Ring of power izler gibi hissettim kendimi. Bir de yeni classi o kadar aptalca görünümlü yapmışlar ki. Karaktere baktıkça soğuyorum oyundan. Armorlarin da hepsi çıplak. İlla ten gorecegiz erkek de olsa kadın da olsa. Saç modelleri de hep kadınlar için. Sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar