Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

World bossları kaçırma sakin 925 lvl item atıyor acayip boost oluyor. Hatta Twitter hesabı var bir tane çıkış saatlerini söyleyen twit atan falan onu takip ediyorum ben. Telefondan gündüzleri uzaktan girebilir miyiz acaba ya dur bakayım bir. 

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Alıntı

he survey has multiple questions about different potential price points for the DLC, and what each price would include to justify it. $50, $70, $80, $100 are the four different price tiers listed, 

Bi deneyelim demişler 😄

Mesaj tarihi:

O birsey değilde millet hep para kaldırmış oyundan ben yeni öğreniyorum.gold satışı hariç birde sarı itemlerden para kazanan var.neler gidiyor ya bari kırmayayım öyle itemleri asdf.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Yav aşırı sinirliyim. Vampir skillerinden dominatioda bug varmış. Kendi kendine tek atiyormussun denk geldiğinde. Bu yüzden şu yeni eventte tier 1 i bile bitiremiyordum sürekli olur olmaz ölüyordum. Oyunu silecektim neredeyse. Skili değiştirince çok rahat kestim dungeonı. 

Bu arada hotfix geliyormuş 800 costu 150 ye indireceklermis giriş için. 

Mesaj tarihi:

Yaklaşık 150 tane duriel kestim. 0 Uber düştü. Beraber oynadığım elemana 6-7 tane düştü ikisi kafalık biri grandfather. Böyle bir kismetsizlik olamaz. Duriel kesmek istiyorsanız clandan yazın alalım sizi de. Eleman dolarla alıyor 200 200. Bana bir faydasi olmadı tabi kdkd

Mesaj tarihi:
Alıntı

Ride into the new year with the complimentary Dragoon’s Path Mount Armour Bundle by completing the following steps:
Open the Main Menu
Access the Shop tab
Scroll down to the “Free Gifts” section
Select the gift
Tap “Claim”
Tap “Complete Purchase”

mail geldi.

Mesaj tarihi:

Biraz değişiklik gelince sezon 2 fena olmadı, bu şekilde azar azar düzeltirlerse sezon 4-5 gibi güzel bir şey olabilir elde. Su anki haliyle de oynanırlığı var.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Greater rifte benzeyen aoz gelince oyundaki buglar da ortaya çıkmaya başladı. Insanlar daha yüksek DMG ve dayanıklılık için ince hesaplara girdiler çünkü. Bir sürü buglı çalışmayan ya da gereğinden çok çalışan skill falan çıktı ortaya. Soğudum oyundan iyice. 3. Sezonda düzelir inşallah. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Kendime cevap:yeni sezon duyuruldu.konsept galiba yanımızdaki robot minyonu güçlendirip motifiye falan etmek. 

Edit:he birde vault adlı yeni bir zindan türü geliyormuş zoltun kulle dizaynlı hemde bak bu iyi olabilir

Frostbite tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...