µh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 ahmedinejad, 29.10.2023 13:14 tarihinde dedi ki: https://maxroll.gg/d4/build-guides/ball-lightning-sorcerer-guide#endgame-gear-&-skill-progression-header herkes bunu önerdi, lvl50'de döndüm karakteri buna ve suan lvl60'da t4'e geçtim direkt. her şeyin içinden geçiyor resmen asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 World bossları kaçırma sakin 925 lvl item atıyor acayip boost oluyor. Hatta Twitter hesabı var bir tane çıkış saatlerini söyleyen twit atan falan onu takip ediyorum ben. Telefondan gündüzleri uzaktan girebilir miyiz acaba ya dur bakayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 yeni expansion duyurmuslar sessiz sedasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 blizzcon var şuan pek sessiz sedasız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 https://www.vg247.com/diablo-4-100-usd-dlc-survey-report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Alıntı he survey has multiple questions about different potential price points for the DLC, and what each price would include to justify it. $50, $70, $80, $100 are the four different price tiers listed, Bi deneyelim demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 O birsey değilde millet hep para kaldırmış oyundan ben yeni öğreniyorum.gold satışı hariç birde sarı itemlerden para kazanan var.neler gidiyor ya bari kırmayayım öyle itemleri asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Buildlere lazım olan statlar oluyor cdr crt DMG falan. Araştırıp bulmak lazım işte. Her sarıya tek tek bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Yav aşırı sinirliyim. Vampir skillerinden dominatioda bug varmış. Kendi kendine tek atiyormussun denk geldiğinde. Bu yüzden şu yeni eventte tier 1 i bile bitiremiyordum sürekli olur olmaz ölüyordum. Oyunu silecektim neredeyse. Skili değiştirince çok rahat kestim dungeonı. Bu arada hotfix geliyormuş 800 costu 150 ye indireceklermis giriş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 Yaklaşık 150 tane duriel kestim. 0 Uber düştü. Beraber oynadığım elemana 6-7 tane düştü ikisi kafalık biri grandfather. Böyle bir kismetsizlik olamaz. Duriel kesmek istiyorsanız clandan yazın alalım sizi de. Eleman dolarla alıyor 200 200. Bana bir faydasi olmadı tabi kdkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Alıntı Ride into the new year with the complimentary Dragoon’s Path Mount Armour Bundle by completing the following steps: Open the Main Menu Access the Shop tab Scroll down to the “Free Gifts” section Select the gift Tap “Claim” Tap “Complete Purchase” mail geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 hee alim dedim patchleyip, mount armor muş mount bile değil pis pintiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2023 Bunu oynayan var mı hala, paranın hakkını mı çıkarmaya çalışıyorsunuz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2023 Biraz değişiklik gelince sezon 2 fena olmadı, bu şekilde azar azar düzeltirlerse sezon 4-5 gibi güzel bir şey olabilir elde. Su anki haliyle de oynanırlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Uber düşme oranını ikiye katlamislar 8 Ocak'a kadar. Dün ilk kez kolye düştü o da çöp. Hem de peşpeşe düştü iki bosstan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 4 dolara 600 duriel satıyor adamlar. Kesinlikle dupe var oyunda bence. O kadar malzemeyi toplamak günler sürer normalde. Bu fiyata kar etmek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 yaktıgı elektrik 4 dolardan fazladır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Şu çözüldü mü ona göre başlayayım https://youtube.com/shorts/sElR7uaBPQo?si=OcCi6YskecsSooPz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Hayır hala 5 dakka farmla 15 dakka inventory incele şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Bu oyuna AH lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 martta ray tracing desteği geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Greater rifte benzeyen aoz gelince oyundaki buglar da ortaya çıkmaya başladı. Insanlar daha yüksek DMG ve dayanıklılık için ince hesaplara girdiler çünkü. Bir sürü buglı çalışmayan ya da gereğinden çok çalışan skill falan çıktı ortaya. Soğudum oyundan iyice. 3. Sezonda düzelir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 3.sezona az kaldı fakat açıklama yapmadılar hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2024 (düzenlendi) Kendime cevap:yeni sezon duyuruldu.konsept galiba yanımızdaki robot minyonu güçlendirip motifiye falan etmek. Edit:he birde vault adlı yeni bir zindan türü geliyormuş zoltun kulle dizaynlı hemde bak bu iyi olabilir Ocak 19, 2024 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 https://www.reddit.com/r/diablo4/s/uBhOF68be9 Baya linç dönüyor redditte. Var mı başlayan yeni sezona nedir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar