sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 goldbären said: ne farkeder, takım aynı takım. dsfasdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Bu turu geçerse Standard Liege - Ajax / Sturm Graz galibi ile oynayacakmış, bu statu değişimi harika olmuş be. Neydi o öyle hayvan gibi takımlar. gazetede yazıyorduda kaldırdı adamlar heuha palavra herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 mokoko said: hakaret etmedim ama söylenen şeyi anlamaya kasmayıp sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz alakasız bir şekilde. ben benfica çok zor rakip falan demiyorum ama çekilebilecek rakipler arasındaki en zor rakipti. sizin 1. torbadan gelebilecek rakipler arasında da en kolayıydı. bunu söylüyorum ama hala öyleydide böyleydide diyorsunuz. zaten benfica gibi bir takımı eleyemeyeceksek şl'ye gitmenin bir anlamı yok. benfica geçen sene şl'de 0 çekti ve sadece 1 gol attı. her türlü elememiz gerekiyor. hem hesabı da kapatmış oluruz. abi siz de vardara elendiniz geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 hmm ozmn bundan sonra hiçbir takımı yenemez fenerbahçe. evet oldukça mantıklı bir teori teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 seninki ne kadar mantıklıysa o da o kadar mantıklı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 asdfsad ben ne demişim mantıksız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 https://twitter.com/Cihovanni/status/1021345426748952576?s=19 Şunu birakip kacayim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 fenerbahçe ile eşlemeden 1 sezon önce diye komik bi tabir kullanmış yenilgi göstermek için ne alakaysa?. biz eleme maçlarını oynadığımız sırada 20 maçlık mı ne yenilmeme serileri vardı adamların. ki uefada final oynamış takımdan bahsediyoruz zaten. gruplarda 0 çeken değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 geçen seneki benfica ile değil, 10 sene önceki benfica ile kıyaslayın mı dedin yani anlayamadım ama. umarım öyle dememişsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 hayır fenerbahçeyle eşleştiği zamanki maç skorları diye eşlemeden bir sene önceki maç skorlarını gösteriyorlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 cl performansini neyle gostericek baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 fenerle oynamadan 1 sene önceki cl performansıyla anlatılmak istenen nedir çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 gecen sezonki cl performansi anlatilmak istenen. aynisini bjk icin de koymus. cok gizemli bisey yok. sen de lig performanslisini yap istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 neyle gösterilecek başka türlü performans. anca önceki seneye bakacan. çok doğru bir kıstas mı hayır ama elindeki tek kıstas. portekiz ligi bizimki kadar çöp olduğu için mesela lige de bakmak mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 hah bi sen eksiktin, hoşgeldin sabocum asdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Phyx said: hayır fenerbahçeyle eşleştiği zamanki maç skorları diye eşlemeden bir sene önceki maç skorlarını gösteriyorlar diyorum. Beşiktaş ile eşleştiği zaman da 1 sene önceki CL skorları konmuş işte ? Sen gelip 10 sene önceki uefa skoru ile kıyaslayınca çok daha saçma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 arkadaşlar uefa yarı finalinde karşılaştığımız rakibi, 1 sene önceki şampiyonlar ligi performansını göstererek mi kötülüyorsunuz şimdi ciddi ciddi abi bi saniye bizimle oynadığında uefa yarı finaliydi, sizinle oynadığında şampiyonlar liginde 0 çekti diye, 1er sene önceki performanslarına bakalım mı dediniz SDKSJFKDJGKSJSFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 he baba heee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Fenerbahçe transfer yapmadı neredeyse bu sene sdfsdgsd Ayrıca Benfika bildiğin kinder sürpriz gibi takim 2 tane brezilyalı getiriyorlar 2 gömlek atlıyorlar. (Sürprizi doğru yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 mokoko said: asdfsad ben ne demişim mantıksız? sen mokoko said: benfica geçen sene şl'de 0 çekti ve sadece 1 gol attı. her türlü elememiz gerekiyor. demişsin adam da FuCKiR said: abi siz de vardara elendiniz geçen sene demiş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 benim elimde fenerbahçe'yi değerlendirebileceğim bir çok veri var ama benfica için (kendi adıma) yok. bu yüzden tabiki gidip geçen sene yaptıklarına bakarım. napıyım adamların hazırlık maçlarını mı izliyim? geçen sene tarihlerinde ki en kötü avrupa sezonunu geçirmişler belkide. neye göre değerlendiriyim benfica'yı. okadar detay biliyorsanız yazın bi benfica analizi bilgilendirin bizi de öğrenelim o engin benfica bilginizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 benfica elini kolunu sallaya sallaya geçer turu. ali koç efekt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 fenerbahçeyi değerlendirebileceğin bir çok veriyi çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 tv varsa açıver beinsportsu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 hmmmmmh akıyor veriler ali koç başkan ile benfica ya 5 atar fb çok ciddi veriler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar