Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 bu adam konuşuyordu hep de ses bulmuyordu ya da bu kadar taşımıyorlardı ön plana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 emre mor'un cacık olacağı en baştan belliydi de çağlar'ın, hadi onu geçtim cengiz'in bitirilmiş ama alınmamış olması hiç inandırıcı gelmiyor. cengiz zaten kendisi başakşehir'i seçtim demişti. bunun dışında şimdi söylenmesinin bir espirisi yok maalesef evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Bitiriliyorlar ama süreç o kadar uzuyor ki en son kendileri vazgeçiyor. Çağlar'da Freiburg'a gitmeden 6-7 ay önce ilk defa görüşmelere başlıyorlar. Ocak transfer döneminde, hatta Seyit Özkan'da anlaştık demişti. Uzatıyorlar, uzatıyorlar sonra Almanya teklifi gelince başlarım sizin işinize diyip pas geçiyorlar. Fikret Orman yönetiminde bitirilip de alınmayan çok fazla böyle isim var. 5 sene önce de anlatıyordum, Hakan Çalhanoğlu mesela. Altınsay Hamburg'dayken aşırı cüzzi bir miktara, aynı Oğuzhan gibi anlaşıyor ama yönetim izin vermiyor zaten iki tane genç aldın olmaz diye. Sonra adamın yolu ortada. Benim bizzat o dönemlerde kulübün teknik ekiplerinde çalışsan arkadaşımdan duyduğum bir ton isim var. Bilic mesela Kramaric ve Rebic'i de daha Hırvatistan'dayken bu kulübün kapısına kadar getirdi alınmadılar. Zamanında da yazıyordum burada. Yakın zamandan Maxi Gomez, Ascacibar falan örnekler. Bir ton adam sayarsın. Cengiz'in oalyı ama tabii farklı, Cengiz'i GS'nin de bitirdiği ama büyüklerden en yakın alıcının BJK olmasına rağmen herkesi reddedip kendisinin Başakşehir'i seçtiği vs. zaten kendi de söylemişti bunu tam demese de. Neyse olan oldu. Erdal Torunoğulları bu arada hiç konuşmazdı, bir kere sadece yarı yarıya Gomez olayını anlattı. Ahmet Bulut hakkında uyarmak için o da taraftarı ama TÜrk taraftar profilinin beyni o kadar almıyor. Kulübü karıştırıyorsun diye adama yüklendiler. O da bir daha hiç konuşmadı. Zaten bu postun altında bile Haber1903'te altında yazmışlar. Yeri ve zamanı değil karıştırma kulübü diye. Gördükçe çıldırıyorum. Konuşsan kulübü karıştırma, konuşmasan "biliyordun niye susuyorsun kahpe" oluyor. Bir de şey çok iyi, ZAMANI DEĞİL ZAMANI GELİNCE SÖYLEMESİ LAZIMDI. O zaman hiç gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 ORTALIK GARIŞTI tipleri zaten hep var bu ülkede ya, bu adamın bunları hiç söylememesinden ziyade geç söylemesi yine bir nebze kabul edilebilir ama yk'dayken bunlarla daha etkili mücadele edilmesi gerekiyor şu an söyleyince direkt kontra geliyor çünkü yönetime alınmayınca çamur attı şeklinde insanların da aklına yatıyor bu hakan da ahım şahım bir topçu değil de 300-500k'ya her türlü alınırdı bunu veto etmenin riski çok fazla fiko böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum orkun büyük transfer yapacak deniyor bence yüksek para istendi orada da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 en ufak sorunu medya ya tasimamak bence dogrusu.Bence olmasi gerekti vakitte aciklama yapti. Biz hollanda falan degiliz. Sorunlar kendi icinde halledilir once aile yapisida bir cok yapida boyledir.Forumda genelde fikret ormanin yaptiklarini destekleyen biriyimdir ama su 6 aydir giderek artan ve azalmayan bir hatalar silsilesi var. Ne kadar kaliteli adam varsa takimdan uzaklastirildi. Hem de hic de oyle kan degisikligi icin falan degil kavgali gurultulu geri gelme ihtimalleri de birakilmadan. Dürüst olmak lazim kendi yarattigi guzel ortami kendi kendine yok ediyor. Umarim toparlar ya da goremedigimz seyleri goruyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Fikret Orman'ın hatalar silsilesi 2 senedir sürekli artıyor, başarı getirirken görmezden geliyordu herkes, artık görmezden gelinmeyecek seviyeye ulaştı diye eleştiriler arttı. 2 sene önce de söyleyenleri çarmıha geriyordu herkes. Ben bundan nefret ediyorum işte, burada yazarken bile yarınız laf atıyordu bana. Orkun için 750k euroya anlaşmıştı BJK'nin içindeki gerçek BJK'li yöneticiler, Fikret Orman tayfası onay vermedi. O paralara bugün alınmaz, zaten daha yükseğe Barcelona lafları dolanıyor şuan Hollanda'da. O olmasa bile bi Celta Vigo yapar. Hakan için onayı vermeyen Fikret Orman ve birkaç yancısı. Bizzat Altınsay'ın ağzından duydum ben bunu. O dönem anlaştığı ve onay getirilmeyen ismlerden biri de Seedorf'tu mesela. Gençlerden Şener'i direkt Ankara'dan getirtiyordu vs... Berat, Akgün ve Oğuzhan dışında hiçbir işi bitiremedi. Bunları da yöneticiler tatildeyken kendi yetkisini kullanıp, kimseye sormadan yaptım diye bitirebildim demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 gomez payi icin soyledikleri bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 http://www.goal.com/tr/haber/juventus-besiktastan-ayrilan-matej-mitrovici-takip-ediyor/11sxxybv8bi4c1oh52anixvjwh mitrovic i juventus istiyormuş.20m istemiş brugge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 3-4 gün önce çıktı ilk haber, 30 milyon yazılıyordu orada. 20 daha mantıklı olmuş. Gidenin ardından bakar artık çöp diyenler. Türk taraftarı, özür dilerim direkt Türk toplumu eğitilmezdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 yalandır ya mitroya ne 20 30 milyonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 menajerini kutlamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 juventus alır 1 sezon sonra fenere kiralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 belçika'da menajer soruşturmaları başladığından beri mitroviç'i olmayacak takımlara astronomik paralara yazıyorlar lel juve nedir allah aşkına, başka bir boklar var altında belli fena futbolcu değil şenor yedi başını bayağı ama juve hayatta almaz bunu alsa da agresifliği 0 olan bir stoperin italya'da iş yapma şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 vida kaptan başladı milli maça gol da attı onu verelim işte juve'ye 30m yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 DarKRideR said: Fikret Orman'ın hatalar silsilesi 2 senedir sürekli artıyor, başarı getirirken görmezden geliyordu herkes, artık görmezden gelinmeyecek seviyeye ulaştı diye eleştiriler arttı. 2 sene önce de söyleyenleri çarmıha geriyordu herkes. Ben bundan nefret ediyorum işte, burada yazarken bile yarınız laf atıyordu bana. Orkun için 750k euroya anlaşmıştı BJK'nin içindeki gerçek BJK'li yöneticiler, Fikret Orman tayfası onay vermedi. O paralara bugün alınmaz, zaten daha yükseğe Barcelona lafları dolanıyor şuan Hollanda'da. O olmasa bile bi Celta Vigo yapar. Hakan için onayı vermeyen Fikret Orman ve birkaç yancısı. Bizzat Altınsay'ın ağzından duydum ben bunu. O dönem anlaştığı ve onay getirilmeyen ismlerden biri de Seedorf'tu mesela. Gençlerden Şener'i direkt Ankara'dan getirtiyordu vs... Berat, Akgün ve Oğuzhan dışında hiçbir işi bitiremedi. Bunları da yöneticiler tatildeyken kendi yetkisini kullanıp, kimseye sormadan yaptım diye bitirebildim demişti. abi kusura kalmada senin laf etmedigin tek bir kisi bile olmuyor yada tersini soyliyim senin takdir ettigin bir baskan yada td ben hic gormedim. Besiktasin basina gelen en son boyle asagilayici laf takmadigin td kim acaba gordon milne falan mi kimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Dark'a çok laf etmeyeceksin abi, adam mesnetsiz muhalefet tipi işte... At gözlüğü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Klopp derseniz mesela bayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 asıl at gözlüğü bu ülkenin lider karaktere ihtiyaç duyan, biatçı kültüre sahip insanında, ve romantik taraftarında var. x hocası/yönetimi başarısız dediğinde "ama geçen sene şampiyon yaptı" diyor, e bu sene ne bok yedi ?? "ama vefasızlık yapma sabret" birisini eleştirince illa başkasının adamı olarak damgalanıyorsun veya eleştirmek için başarısızlığı fırsat kolladığın için hain oluyorsun. adamlar kötü oynatıyor diye iyi sonuçlar alan hocaların kıçına tekmeyi basarak daha büyük kulüpler oluyor, biz her geçen gün daha kötü oynatan hocayı geçmişinden dolayı savunarak dibe sürükleniyoruz. evet sporda her organiasyonda, her sene başarı reel bir beklenti değil bundan bahsetmeye bile gerek yok. ama göz göre göre, bağıra bağıra gelen başarısızlık konusunda da kimse eleştirilemez değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Holy said: Klopp derseniz mesela bayılır. Islandım bile Apple özetlemiş işte, ben doğru işi yapan kimseye bugüne kadar eleştiride bulunmadım. FO yönetimini de işleri doğru yaptığı sürece köpek gibi övdüm, burada kaç senedir varız işte eski postlar ortada. İlk senelerinde herkes FO'ya söverken de koruyan bendim doğru yoldayız diye. Çünkü ekonomik hamleler, oyuncu tercihleri hep doğruydu. Hiçbir şeyden zarar yazmadık. ŞG yönetimini de doğruları yaparken övdük, bozmaya başladığında yerdik. Bilic keza. Ben hiç kimseyi geldiği gibi kötülemedim, hep verilen şansı ve zamanı iyi kullanamadıklarından sonra başladım eleştirmeye. Bunun aksi tek bir olay bulamazsınız. Böyle her şeye muhalefetsin diyenler en büyük biatçılar oluyor genelde kusura bakmayın. 2 şampiyonluğa, başarıya, arkadaş çevresinde şekil yapmaya tav olduğunuz için sonraki seneleri, dönemleri çöp içinde geçiriyorsunuz. Bkz. Ünal Aysal dönemi sonrası GS. Benim burada yaptığım eleştirilere mantıklı bir anti-tez bulamıyorsunuz, bulamadığınız içinde yaptığınız "her boka muhalifsin" laflarının hiçbir değeri yok. Hatta biatçılığınız bir parçası olduğu içinde komik. Bu BJK genelinde değil gerçi, Türk insanının genel karakter eksikliği. Yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Ben mesela bu kadar boktan bir GS'nin sadece BJK'nin başında maymun kadar bile yönetim becerisi olmayan bir adam var diye göz göre göre şampiyonluk alıp, zor günlerinden kolayca çıkıp, kolayca tekrardan zirve yarışmacısı kulübü konumuna geri gelmesini hazmedemiyorum. Hazmedemediğim için muhalif oluyorum. Ama bunlar diyor ki 2 sene şampiyon yaptılar bizi, sus. Devam edin işte bunlarla size 20 senede 2 şampiyonluk bile fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Bjk taraftarı ligden ümidi kesmiş. Saçma. Biraz takımınıza destek olun. Ufakta olsa şampiyonluk şansı var bjknin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Holy said: Klopp derseniz mesela bayılır. gelse 3 ay sonra nazi lan bu adam der abi. @dark Senin ne dediginden degil nasil bir hissiyat yarattigin ile ilgili dedim. Nasil göründügünü soyle de diyebilrim. Bir kiza deli gibi asik olursun ama o seni sevmez bir de inadida bir suru adamla beraber olur. Sende etrafina gider surekli bunun beraber oldugu kisileri kötülersin ya kötülemediginde bile bir cekememezlik hissiyati olusurturursun. Cok eskiden fikret ormani ovdugun yazilar falan vardir illa ararsan cikar ama iki mesaj sonra surda da siciyorlar bok yiyorlar deyince ne yazikki meric oluyon ama futbol besiktas merici. Yanlis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Yo ben övmedim demiyorum ki, üstte dedim. İşleri doğru yaparken, şeffaf ve mantıkla yönetilen bir yönetim biçimi varken övgüyü hak ediyordu ve herkes gibi övdük. Quaresma da övdük burada çünkü kendini değiştirmişti. Kabul edilebilir derecede karaktersizliğinin sıkıntısı yoktu vs... 2-3 sene önce bunları yaptı diye, şimdi tam tersi yapıp her geçen gün BJK'yi 1 değil, 3 adım kötüye götüren adamı görmezden gelenlere başka türlü laf anlatılamıyor. Hafifçe bakın böyle olmaz diye eleştiriyoruz, ağlamayın oluyor. Anlayana böyle bastırdıkça daha keyifli oluyor artık, ben neredeyse 2.5 senedir bu takmın başına bunların geleceğini söylerken hep laf yedim. Şimdi geldikçe keyifleniyorum yalan yok, kimlerin nasıl savunduğunu da o yanlışları hatırlıyorum özellikle dalga geçmek, laf sokmak, ezmek hoşuma gidiyor yalan yok. Ego tatmini sayılabilir, inkar etmiyorum. Hoşuma gidiyor. Daha da keyifleneceğim ileri ki haftalarda mesela, daha çok ezeceğim bu sistemin savunucularını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Fb ve gs berabere kaldıysa biz yeniliriz kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar