Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 veli aras pektemek üçlüsünün yarı maaşları verilip feshedilme teklif edilmeli, o kontratların yarısına işe yarar topçu bulunur rahatlıkla bunlar hiçbir işe yaramıyor zira, hem bordro da düşmüş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 lens'in vücut insana dönmüş bu yıl. belki düzgün performans alırız töre ile beraber. quaresma da kalacak gibi görünüyor yani her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 eminim veli, aras, pektemek oyle bir teklife sicak bakiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 maasimizin yarisini verseler de gitsek - veli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 maaşının yarısını verseler tedavisini kim yapacak, full maaş + full sağlık sigortası varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Fiko yine sıçmış kontrolü kaybedip. Fabri kim yea, Tolga daha iyi kaleci demiş skdjfhsd Adam cidden tam bir liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 fiko said: tolga'nin arkasinda durursak onun cok iyi performans gosterecegine inaniyorum bu kisma ben de inaniyorum. arkasinda bir kaleci daha durursa olur bu is. bir de yazmayi unuttum, degaji iyi savunma oyuncusu lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Ben de lig için Tolga-Utku'nun yeterli olduğunu düşünüyorum da çıkıp Fabri'yi boklaması bayağı bayağı eziklik. http://haber1903.com/n-9313-veli-kavlak-ile-yollar-ayriliyor.html Veli GG Yolu açık olsun. At kancısı bitirdi çocuğu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 bunu gecen sezon da yapabilirlerdi. o sayede veli baska takimda oynayamasa da en azindan mount & blade bannerlord'da mo-cap aktoru olma sansina sahip olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 mecbur öyle diyecek abi adam ne desin tolga bok gibi kaleci mi zaten bunlar boş muhabbet önce sağ bek ve ofansif bir orta saha lazım takıma ve forvet hattı boşalırsa bir oyuncu daha, sonra kaleye bakarız en kötü ihtimal utku dursun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 DarKRideR said: abi o fake çıktı biliyorsun değil mi, tanju ile foto çektirdi diye keten gibi twitter malları organize edip milleti üstüne gitti. herifin oynayamaz raporunu bjk kulübü veriyor, sağlık ocağından gidip ben sakatım diye oynamamazlık yapmıyor ki dediğim gibi 1.5 sene hak ettiğini istemedi sözleşme dondurdu kulübün paraya ihtiyacı varken vs... Veli'ye saldırmak yersiz. desteksiz hepsinden önce. fırat'in yazdığını okudun mu dün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Abi sakatlanan adama sallamak hayvanlik baska bisey degil. Köle tuccari ruhlu olmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 sakatlandığı için sallamıyoruz. sakatlandığı zaman herkes arkasındaydı zaten. 5 senedir iyileşmediği/iyileşmek istemediği için bu öfke. iyileşemiyorum de bırak futbolu o zaman. tek taraflı fesih kullan.. yattığı yerden para almak tatlı geliyor. insanlar pektemek'e de çok kızıyor ama veli'ye olan tepkinin 10'da 1'i yok. akşam sahaya çıksa linç edilir veli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 iyilesen yerlerini tekrar sakatliyor dimi.Cunku iyilesmek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 adam omzundan 3 ameliyat geçirdi. aşilini koparan caner geri döndü eskinden daha sağlam. kulup doktoru yerine gitti başka doktorlara ameliyat oldu. tedavisi için yurt dışı yaptı, yine sakat geldi. iyileşmek isteyen adam iyileşir ya, bizim beyimiz boş futbolcu kankaları ile nişantaşı gezmelerinde, partilerde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 applev0dka said: iyileşmek isteyen adam iyileşir ya şu kısım çok talihsiz olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 doğa üstü güçlerle kendini iyileştirsin demediğimi açıklamama gerek yok sanırım. kendine bakan, ameliyat sonrası fizik tedavisine uyan futbolcu = kendini iyileştirmek isteyen futbolcu. param hesaba yatıyor diyip götünü devirip yatan futbolcu = iyileşmek istemeyen futbolcu ne bağ kopmaları, bilmem ne yırtılmaları gördük. 6 ay denen adamlar 4 ayda döndü, talisca caner deliler gibi kendilerine bakıp her gün özel çalışarak kendilerini hızla iyileştirdi. bu adam 4 senedir aynı sakatlıktan yatıyor. gelip burada veli savunmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 iyileşmek isteyen adam paça çorbası içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 applev0dka said: doğa üstü güçlerle kendini iyileştirsin demediğimi açıklamama gerek yok sanırım. kendine bakan, ameliyat sonrası fizik tedavisine uyan futbolcu = kendini iyileştirmek isteyen futbolcu. param hesaba yatıyor diyip götünü devirip yatan futbolcu = iyileşmek istemeyen futbolcu ne bağ kopmaları, bilmem ne yırtılmaları gördük. 6 ay denen adamlar 4 ayda döndü, talisca caner deliler gibi kendilerine bakıp her gün özel çalışarak kendilerini hızla iyileştirdi. bu adam 4 senedir aynı sakatlıktan yatıyor. gelip burada veli savunmayın pls Cok talihsiz bir post olmus bence. Yorum yapmayacagim bile :D Dark gel vur applein agzina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Ver dil altı hapını Cengiz abi hiçbirşeyi yok bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 k1nJo said: iyileşmek isteyen adam paça çorbası içer. haykirdim kafede ADAM GIBI ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ha bu arada ben adamın parası verilmesin süründürülsün diye bir şey demiyorum. adamla sözleşme yapmışsın, hem de sakatken uzatmışsın (yanlış biliyorsam ameliyet sonrası uzadı). üstüne parasını bıraksın falan demiyorum. sadece veli adamdır, veli karakterlidir falan gibi yorumlara ayar oluyorum. karakter bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Eşşolueşşek Linderoth. Allan İsveçli'si. İçmedi paçaları ondan iyileşemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 sizin bir sigdursun olayınız vardı ? sakat geldi sakat gitti, o zaman yazılanlara açıp bakmak gerek aslında demagojinin dibi olacak ama, ortalama maaşlar alarak, ülkenin şu halinde euro 6 lira olmuşken yılda 1.7m euro alan adamın körü körüne ADAMDIR diye savunulması midemi bulandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Yani ne yaşadığını bilemiyoruz, sakatlık detaylarını da bilemiyoruz. Fırat'ı okumadım da Fırat tam rüzgar nereden eserse oraya giden bi tip. Futboldan veya futbolcu davranışlarından da zerre anlamayan torpilli bir öküz. Verdiği haberler dışında iplemeye gerek yok. Onlar bile çoğu zaman desteksiz duyum çıkabiliyor asjdfh Ben tek şey düşünüyorum bu konuda. Veli'nin durumu zaten söylendiği kadar ciddi olmasa BJK, kulüp olarak 3 yıl beklemezdi bu tip bir karar almak için. Artık biz de vazgeçtiysek normal. Hani öyle iyileşmek istese iyileşirdi değil olay. Kulüp elbet 239487238 tane teste, doktora sokmuştur da gerçekten olmadığını görmüştür. Ha ucunda futbola geri dönme ihtimali varsa da bu adam niye bıraksın sırf "galiba iyileşemeyeceğim" diyerek. Hayatında kazanamayacakları paraları bu yaşlarında kazanıp, geri kalan yaşamlarına yatırım yapmak zorunda bunlar. Sözleşme varken kapı gibi hepsinden önce adam ona da uyar ki dediğimiz gibi Veli zaten 2 seneye yakın kendi isteğiyle sözleşmedeki parayı da almadı. Veli olayı bayağı farklı. Ki oynadığı dönemde bütün yeteneksizliğine rağmen her maç, her rakibe karşı maksimumunu sürekli kastırmaya çalışan bir adamdı. Öyle kaçak bir adamda değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar