mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 şenor'dan nefret etme sanatı - yazan dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 geçen hazırlık maçında oynattı ya bence deniyor ufaktan bir de yönetim 10 numara almazsa süper olacak sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 ntv pepe de ingiltereye gidiyor yazıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Talisca yine 2 tane attı. 2 Hafta 5 gol 1 asist Herif lige 10 kalıp falan fazla geldi resmen sjkahfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 pepe wolves a gidiyormuş kesin ve net olarak kendi talep etmiş. quaresma'yı da iteleyelim madem bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 said: Futbolcumuz Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe)’nın İngiltere’den transfer teklifleri alıp ayrılmak istediğini kulübümüze bildirdiği yönünde NTV ve ntvspor.net’te Övünç Özdem imzasıyla yer alan iddialar tamamen asılsızdır. Ne oyuncumuz Pepe’nin ne de kulübümüzün ayrılık ile ilgili bir düşüncesi yoktur. Asılsız haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Saygılarımızla, Beşiktaş JK http://bjk.com.tr/tr/haber/73838/kamuoyunun-dikkatine.html hayret ovunc ozdem bildigim kadariyla sallayacak bir adam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 övünç fiko’nun adamı ya başkan tansiyon ölçmek ve piyasa yükseltmek için salıyor bu haberleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 neye dayanarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 yani ben övünçten değil de doğrudan arattım twitter'da ingilizler yazmış hep Wolves'u. ama yani 8m sterlin filan deniyor. gerçekçi de gelmedi hiç bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Vida gideceğine Pepe gitsin daha iyi, dünya kupası hatrına oynadı geçen sene bu sene napar bilinmez. Maaşı da hayvan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 arada kırmızı görüp tatil yapar napacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 pepe'nin gitmesi daha mantıklı evet bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 pepe, vida ikisi de beklenilenin altinda lig performansi ve yuksek maliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Pepe bence getirdiği hava ve defanstaki performansıyla CL'deki BJK için tarihi başarının en büyük etkenlerindendi. Bizim Drogba transferi gibi, marka, vizyon ve reklam olarak vereceğini veren ufak süreli proje transferleri. Sırf bu sebeplerden bile maliyetini çıkarmıştır, şimdi fazla da uzatmadan bence de elden çıkarmak gerekir söylenen bonservisler dönüyorsa. Pepe profesyonel adam ok ama CL vitriniyle Dünya Kupası oyuncu havuzunda olmayı başardı, buna göre de konsantreydi; şimdi nispeten büyük amaçları kalmayan Pepe hata yapmaya yönelik oynayabilir, hata yapan Pepe de her zaman büyük bir kırmızı kart riski. Vida için çok tatminkar teklifler yok, Vida-Roco devam edilebilir defansta bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Pepe giderse Vida'yı tutmak gerek zaten, kontratı halen hak ettiğinin üstünde ama Mitrovic'te gitmişken çıkıp bir stoper daha arayamaz kulüp. Vida için bu sene sağ stoperde performans göstermesi beklenir, zaten iyi oynarsa DK alt tabanı ile istediğimiz fiyatı seneye her şekilde alırız. Uzun kontratlı oyuncusu. Pepe giderse hem getireceği para hem de kontratta açılacağı yer çünkü Vida'nın kontratını tolere eder hale getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 İngiltere'de Ospina için 1.5 milyon euro kiralık ücretinde anlaşıldı yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 kaleci peşinde koşacağımıza sağ bek ve orta saha alsak keşke, hatta stoper de bakmak gerek büyük ihtimal 1 kişi gidecek oradan da aboubakar kastırılıyormuş keşke gelse deli reis, larin güven yedek gerisine yallah tertemiz rotasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Tolga ile şampiyon olunur, ki olundu, ama sağ beksiz bu takım ilk üçe bile giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 beck ile olduysak herkesle oluruz.. ohhh prensine lafı soktum ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 seneye Veli ve Pektemek'in sözleşmeler bitiyomuş. Vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Veli zaten para almıyor halen galiba, gerçi son sezon ile ilgili açıklama yoktu ama ondan önceki 1.5 sezonda feragat etmişti. Ben seviyorum ya, çok talihsizlik oldu onun adına. Karakter sahibi bir de en azından, Pektemek gibi inat etmiyor. At kancısı yok etti çocuğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 said: Fransız basınına konuşan PSV'nin Fransız savunmacısı Isimat-Mirin, "Rennes'den ve Beşiktaş'tan bana gelen teklifler, en önemlileri. Diğer başka teklifler de var. Şu an Beşiktaş ile kontrat üzerinde anlaşmaya çalışıyoruz. Özellikle, transfer olmak istediğim profilde bir takım. 2-3 ufak detay kaldı. Sabırla görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.. Beşiktaş ile ilgili sözlerini sürdüren Fransız savunmacı, "Hazırlık maçı sırasında Bafetimbi Gomis ile Beşiktaş'ı konuştum. Türkiye'nin güzelliklerini anlattı. Tutku dolu ve ateşli taraftarlardan bahsetti. Türkiye Ligi'nin ne kadar iyi bir lig olduğunu ve oynarken mutluluk duyduğunu söyledi. Onu dinledim. Kararımı kısa süre içerisinde vereceğim." diyerek sözlerini sürdürdü. https://www.transfermarkt.com.tr/nicolas-isimat-mirin/profil/spieler/147846 Cocu konuşurken de yazmıştım, bu sene en çok izlediğim liglerden biri Tivibu sağolsun Hollanda'ydı. Hollanda liginin öğlen maçları sağolsun yemek yerken güzel gidiyordu kadsfh Birkaç maçta hatırlıyorum, fena bir çocuk değildi. 26 yaşındaymış zaten. Para suyunu çekince tekrar mantıklı, yatırımlık işler yapmaya başladılar. Türk kulüplerindne FFP kırbacı bir an bile eksik olmamalı. Sürekli transfer yasağı vs. olmalı. Başka türlü bu bok çukurundan çıkış yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 DarKRideR said: Veli zaten para almıyor halen galiba, gerçi son sezon ile ilgili açıklama yoktu ama ondan önceki 1.5 sezonda feragat etmişti. Ben seviyorum ya, çok talihsizlik oldu onun adına. Karakter sahibi bir de en azından, Pektemek gibi inat etmiyor. At kancısı yok etti çocuğu... ahahahahaha ya bi silktr ahahaha geçen hafta sonu yattığı yerden para kazanmaya devam etmek için doktora gidip rapor almış sakatlığı geçmiş olmasına rağmen. raporu alır almaz da tanju kayhan ile partylere akmş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 tanju nerde oynuyo ya, göztepede miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 abi o fake çıktı biliyorsun değil mi, tanju ile foto çektirdi diye keten gibi twitter malları organize edip milleti üstüne gitti. herifin oynayamaz raporunu bjk kulübü veriyor, sağlık ocağından gidip ben sakatım diye oynamamazlık yapmıyor ki dediğim gibi 1.5 sene hak ettiğini istemedi sözleşme dondurdu kulübün paraya ihtiyacı varken vs... Veli'ye saldırmak yersiz. desteksiz hepsinden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar