Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç bir taraftar grubu için böyle bir şey yapmamıştır diye kefil olamam yaparlar o potansiyel var..

ha anca "beyler atmayın amua goyim o 1liralar ile şarap alırız" diyen olursa dururlar sdsafas

onun dışında kabataşta baş örtülü bacımızın üstüne işediler yalanına halkı inandırıp yıllardır bilezik gibi geçiren iktidar varken sosyal medya üstünden fanatikleri böyle bir şeye inandırmak sıfır (0) kanıtla bile max 5dk sürüyor..

paticikte durum böyle ise varın sokağın halini siz düşünün işte
Mesaj tarihi:
olay yaşanmamış bile, zaten o gün o maçta olan iki taraftan tribüncüler bile biz görmedik diyorlar her tarafta.

ezik eğlencesi oldu işte 1 haftadır olay. unutulur bir hafta sonra yine milli arada oyalayacak şeyler lazımdı.
Mesaj tarihi:
Dediklerinin yarısı yalan, zaten BJK üzerinden yürütülmüyor iş fahiş sözleşmeler üzerinden yürütülüyor. Gomez konusunda da Erdal Torunoğulları'nın anlattıkları birebir doğru.

Misal sözleşmeden de nasıl vuruyor. BJK, GG ile ilk anlaştığında 2+1 olarak anlaştı. Ben hatta buraya yazmıştım, kulüpteki arkadaş söyledi diye. Sözleşmenin imza atılacağı son güne kadar herkes 2+1 biliyordu ama bir gün öncesinde 3 sezon haberi geldi, öyle olmuş harbi dediler ve imza atıldığında bir ortaya çıkıyor ki 4 senelik garanti sözleşmeye imza atılıyor.

Burada FIFA'nın incelemelerine tabii olan kısım, free oyuncularda işte imza parasından menajerlik ücreti alınıyor. İmza parası yoksa oyuncudan alınıyor ya da anlaşmaya yönelik varsa kulüpten kesiliyor. 2+1 opsiyonlu sözleşmedeki imza parası total ücrete eklenip, 4 senelik garantiye çevriliyor. Sözleşme öyle imzalanıyor.

daha kimsenin haberi yokken burada ben sözleşme detaylarını da yazmıştım hatta, eski postlara bakıp bulursak koyarım yine. zaten o zaman yine anlatmıştım.

burada şimdi günah almayalım, benim tanıdıklarımın hiçbir bilgisi olmadı bundan sonraki kısımla ilgili ve ben de sadece fikir yürütüyorum ama gökhan üzerinden de kulüpten de para alabiliyor bu sayede ahmet bulut. gökhan'dan alacağı illegal tabii normalde ama kalıbına uyduruluyor ki football leaks zaten demirören döneminde bu işlerin nasıl yapıldığını ortaya çıkarmıştı.

Benzer iş.

Bundan sonraki işlerinin tamamı hep böyle. ekstra maaş yükü soktu kulübe, oyuncular üzerinden tahminen çektiler.

bunun suçlusu ahmet bulut mu? yoo değil. ben mendes içinde hep dedim. sen onlara böyle para kaynağı yaratırsan onların ne suçu var ki?

keza adamın dediği gibi getirdiği oyuncular hep belirli bir standart üstü adamlar. ama işte sen gidip aracılık yaptığı bütün adamlara takımın ortalamasının çok üstünde paralar verirsen ve menajeri olmadığı oyuncular halen o ortalamalarda para alırsa, hele hele atiba gibi bir adama 1 sezonluk bile en azından iyi niyet ikramiyesi babında 150-200k euronun hesabını yaparsan çıkıp böyle itirazlarda edilir.

leş bir yönetim leş. ahmet bulut gibiler bunların vakıf kulüplerinden para çekme makinesi işte. işleri legalize edip sömürüyorlar kulübü. gs'nin de FB'ninde başına bunlar geldi hep sıra bize gelmişti parayı bulunca işte.
Mesaj tarihi:
klupten para almiyorum demis. mendes parayi kimden aliyordu diye soramamis karsisindaki. almeida iyi futbolcu mu diye soramamis.

roportajdan ziyade bulut'un lutufmus gibi ayagina cagirip, maclarda kufur yememek icin damage control kasmasi gibi.
Mesaj tarihi:
said:
28- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 19/1 ve 23. maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Bütün kulüpler hemen hemen sevkedilmiş gerçi, FB ve GS'de aynı maddeden mesela ama olsun.

Ahmet Bulut'un zırvalarının üstüne iyi geldi bu olay.
Mesaj tarihi:
o kadar saçma ki

demirören başkanlığındaki federasyon, demirören zamanı yapılan yolsuzlukları da denetlemekle yükümlü şu anda.

demirören tarafından yönetilen medya, demirören zamanı yapılan yolsuzlukları yazamıyor.

ulan cidden bok cumhuriyetindeyiz
Mesaj tarihi:
Deplasman biletlerinin 1 TL olması hakkında Yiğiner: "Küme düştüğümüz yılda Beşiktaş taraftarlarının belli bir kısmı bize 1 TL atarak, aşağılayıcı sözler kullandılar. Taraftarlarımızdan talep geldi, biz de yönetim olarak biletleri 1 TL yapalım, bugünleri unutmamış olalım dedik."

applevodka, danışmadan bekleniyorsunuz.
Mesaj tarihi:
böyle bir olay yok zamanın ankaragücü topçuları bile olmadı diyor, düşük iq sahibi taraftarlar şehir efsanesi yaratmış kendi kendilerine yöneticiler de ikna olmuş

diğer yandan bu malların deplasman tribününü 1tl yaptıktan sonra maçın kayseriye alınması LOL kendi taraftarına 1tl'ye satsınlar işte şimdi ancak gelirler
Mesaj tarihi:
akşama temiz skorla koysa da şu ankaragücü artık katlanılamaz seviyeye gelse şu çomar taraftar kitlesi de. onlar halen sakoladığı için başımızda bu bela halen.
Mesaj tarihi:
ankaragücü alır, şu saçma stat muhabbeti yüzünden hepsi çomar gazına gelmiştir şimdi. heriflerin stat zemini o kadar kötü ki kaleleri almayacak bir fotoğraf çek burası futbol sahası demezsin aklına bile gelmez hala diyorlar ki neden başka stada alındı maç.

asıl vahim olan avrupa şampiyonasına aday bir ülkenin başkentinde profesyonel futbol oynanabilecek bir saha olmaması olsa gerek.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

pattisliborek said:

Of of of. Ankaragücü ne yapmış 1₺ bilet cevabı ile öyle. Ciğerini sökmüş BJK'nın.

Çok da seviyeli, bilezik gibi oturtmuşlar yerine. 5 sene sonra soğuk soğuk gömmüşler. Karma is a bitch.
https://www.youtube.com/watch?v=748Xnzqbddc

fenn said:

Kapak gibi kapak. Sempatimi kazandı Ankaragücü. Umarım 1-0 alırlar maçı

DarKRideR said:

https://www.fanatik.com.tr/ankaragucu-ile-besiktas-arasinda-1-tl-kapismasi-2025388

1TL olayı da şuymuş.

https://www.youtube.com/watch?v=93TY8mrpCaU

bilezik gibi

https://www.fotomac.com.tr/webtv/videoizle/mehmet-yiginerden-1-tl-aciklamasi

AHAHHAHAOFHAHAOF.

şimdi gördüm bir de beni zincir quotelamış falan. ya ahdhsa. al kenarda izle izle ağla. bir daha da böyle videolu quote chain'e girişirken 2 kere düşün. :D hiç güleceğim yoktu dsajf. ulan elma...

https://www.youtube.com/watch?v=DkDIx7jdob4
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...