Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Aceace said: Sergen Yalçın Paco Jemez Hikmet Karaman... Hmmm..... Bence Hikmet Karaman alır. hiçbiri değil 3 hafta sonra bunu almşlar yalnız IRL'da da fena olamz he, adam boşta ve menejeri marco KIRDEMİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Trossard sabah antremanında sakatlanmış, BJK maç kafilesinden çıkartılmış. 17 maç 15 gol 4 asist Rakibin en iyi oyuncusu ve takip edenlere göre %30'u falan. Şenor yine dört ayak üstüne düştü de affetmezler yine koyar geçerler., Genk oranı artar işte güzel para kaldırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 bu para mevzuları doğrumu dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 doğvu mu samet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 ne bilim abi benim arkadaş ayrıldı kulüpten haber gelmiyor artık asdfs doğrudur ama tahminen. çebi ayrıldığından beri kulüp her konuda tamamen boka batıyor. ödemeleri vs. de o takip ediyormuş galiba, normaldir fiko'ya kalsa tek başına kulübü batıracak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 applev0dka said: doğvu mu samet len ben senin bombayı bulamamanla dalga geçtim mi ne dalga geçiyon benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 terler akmaya başladı bile bari adriano oynasa en azından caner oynamasın ya şaka gibi said: Şenol Güneş: "Pepe, Babel ve Adem, sakatlıkları sebebiyle yarın Genk maçında oynamayacaklar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 pepe babel en golcü oyuncular haha oynamazlarsa yarın gol mol yok. Kim atacak yani Love mı Oğuzhan mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 lel bu ne said: 2018-2019 #Genk (hazırlık ve resmi maç performansı) 28 maç 25 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet 104 gol attılar 26 gol yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 karpuz gibi ayıracaklar bizi ortadan ikiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 oha o performans ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 gitmesem mi maça ya.. zaten hava soğudu bugün, üstüne saaat 10'da falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 o değilde gençler paraları kim hortumluyor bu ne; "Ali H. Baransel @alibaransell 13m13 minutes ago More uefa, şampiyonlar ligi'nde geçen sezon kulüplere dağıtılan rakamları açıklamış. beşiktaş 43,272 milyon euro ile 32 takım arasında en çok kazanan 12'inci takım konumunda. futbolcu satışlarıyla geçen yılın geliri 80 milyon euro civarında. buna rağmen büyüyen bir borç yükü var." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 dolar yüzünden o borç yuku malesef tl kazan gider dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 gelirin de büyük kısmı dolar-euro gibi gözüküyor yukarıdaki haber doğruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 80m euro masallah unal aysal zamaninda GS de boyle kazaniyordu 80m euro kazanarak da buyuyorsa borc yuku zaten kapanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 şl gelirinin %78'i kur farkından doğan zararları kompanse etmek için kullanılmış. çok ciddi rakam. ben o kadar büyük olabileceğini hiç düşünmüyordum. bizde o zarar böyle ise gs ve fb'nin niye transfer bile yapmadıkları ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Fener maçının ilk 20 dakikasında çıt yoktu. Şimdi de beşiktaş maçında çıt yok. NERDESİNİZ LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Bu nasil hucuma cikis hayvan herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Trossard olsaydı daha erkenden 2-3 farka giderlerdi. Dün Mavericks'ten kasayı patlatmasaydım bugün Genk girecektim zaten, kötü oldu ya tertemiz oranı vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 baskanın eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Selam ISTIFA bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Tolgay sakatlanmadı,baktı iş kötüye gidiyor kendinde de yürüyecek mecal yok bıraktı yere. Yazık ediyor kendine artık sabahlara kadar pubg mi oynuyor ne yapıyor bilemiyorum. Larinle oğuzhana söyleyecek söz bulamıyorum. Golde necipin başı kesik tavuk gibi ortada gezmesi falan. Gözlerim kanıyor yemin ederim. Gidenin yeri dolar diye diye anasını ağlattılar takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 bu sezon caner yüzünden yediğimiz kaçıncı gol acaba saymayı bıraktım artık, nasıl oluyorsa herif asla yerinde değil bu maç dönmez zaten kimsenin top oynamaya niyeti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar