Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aceace said:

Sergen Yalçın

Paco Jemez

Hikmet Karaman...

Hmmm..... Bence Hikmet Karaman alır.
hiçbiri değil 3 hafta sonra bunu almşlar

yalnız IRL'da da fena olamz he, adam boşta ve menejeri marco KIRDEMİR
Mesaj tarihi:
Trossard sabah antremanında sakatlanmış, BJK maç kafilesinden çıkartılmış.

17 maç 15 gol 4 asist

Rakibin en iyi oyuncusu ve takip edenlere göre %30'u falan. Şenor yine dört ayak üstüne düştü de affetmezler yine koyar geçerler.,

Genk oranı artar işte güzel para kaldırırız.
Mesaj tarihi:
ne bilim abi benim arkadaş ayrıldı kulüpten haber gelmiyor artık asdfs

doğrudur ama tahminen. çebi ayrıldığından beri kulüp her konuda tamamen boka batıyor. ödemeleri vs. de o takip ediyormuş galiba, normaldir fiko'ya kalsa tek başına kulübü batıracak işte.
Mesaj tarihi:
terler akmaya başladı bile bari adriano oynasa en azından caner oynamasın ya şaka gibi

said:
Şenol Güneş: "Pepe, Babel ve Adem, sakatlıkları sebebiyle yarın Genk maçında oynamayacaklar."
Mesaj tarihi:
o değilde gençler paraları kim hortumluyor bu ne;

"Ali H. Baransel

@alibaransell
13m13 minutes ago
More
uefa, şampiyonlar ligi'nde geçen sezon kulüplere dağıtılan rakamları açıklamış. beşiktaş 43,272 milyon euro ile 32 takım arasında en çok kazanan 12'inci takım konumunda. futbolcu satışlarıyla geçen yılın geliri 80 milyon euro civarında. buna rağmen büyüyen bir borç yükü var."
Mesaj tarihi:
şl gelirinin %78'i kur farkından doğan zararları kompanse etmek için kullanılmış. çok ciddi rakam.

ben o kadar büyük olabileceğini hiç düşünmüyordum. bizde o zarar böyle ise gs ve fb'nin niye transfer bile yapmadıkları ortada.
Mesaj tarihi:
Trossard olsaydı daha erkenden 2-3 farka giderlerdi.

Dün Mavericks'ten kasayı patlatmasaydım bugün Genk girecektim zaten, kötü oldu ya tertemiz oranı vardı :(
Mesaj tarihi:
Tolgay sakatlanmadı,baktı iş kötüye gidiyor kendinde de yürüyecek mecal yok bıraktı yere. Yazık ediyor kendine artık sabahlara kadar pubg mi oynuyor ne yapıyor bilemiyorum.

Larinle oğuzhana söyleyecek söz bulamıyorum. Golde necipin başı kesik tavuk gibi ortada gezmesi falan. Gözlerim kanıyor yemin ederim.

Gidenin yeri dolar diye diye anasını ağlattılar takımın.
Mesaj tarihi:
bu sezon caner yüzünden yediğimiz kaçıncı gol acaba saymayı bıraktım artık, nasıl oluyorsa herif asla yerinde değil
bu maç dönmez zaten kimsenin top oynamaya niyeti yok
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...