Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 evet doktora gideceğim, ama en azından şu iş gününü geçirmek için pratik bir şeyler aklınıza geliyor mu sabah baş dönmesiyle uyandım, yaş 35 ilk kez tecrübe ediyorum. hatta uyurken bile dönmüş olmalı ki, dönmüşüm durduğum yerde, yatağı ortalamışım. kulak çınlaması şikayetiyle gitmiştim hafta başında, temizledi, sıkıntı görünmüyor dedi paketledi yolladı. vertigom hayırlı mı olsun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 tahlil olmadan ne desek boş google da aratsan sunu kanser de olabilirsin, beyin kanaması da olabilir, kalp krizi de, ya da hic bi sorunun olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Lipton Zencefil-Limon'u koy sıcak bir suya, içine de bal dök biraz. 2 - 3 tane iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Kristallerin oynamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Vertigoya benziyor harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 google a göre bu https://www.saglikbilgi.net/meniere-hastaligi/ kadın kulağımı temizlerken ayarını bozdu kesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 reset tuşuna denk gelmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 vertigodur evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 ablamin da kristallerde problem var, kucukken yazlikta kulagini temizletmisler ondan sonra olduguni iddia ediyor. bas donmesinden yataktan ayaga dogrulamadigi gunler oluyordu arada, hala sover o temizleyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 benim de iddaam o yönde, şimdiye kadar hiç başım dönmedi benim bu şekilde. e sonra ne yaptı abla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 boyun düzleşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 vertigo bence ama doktora gitmeyi ihmat etme. bu aralar havalar berbat buralarda benim de azdı. allah düşmanımın başına vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 14 haziran a aldım randevu, sonuçlarını ve teşhisini yazarım buraya da, belki başkasına da lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 kulak temizlerken kristallere bisey olmasi icin kulak zarini marini yikip gecmek gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 baş dönmesi, kulakta çınlama (cs'de flash yemek gibi birden bi çınlıyor sonra azalarak bitiyor) ve dolgunluk hissi bende de var ama benimki sanırım boyun düzleşmesi; vertigo değil. hatta boyun düzleşmesi demek biraz hafif, boyun kütükleşmesi daha çok. başımı çember çizer gibi önce saat yönünde sonra ters yönde 3-5 kere döndürüyorum, sonra da şu kasları güçlendirici hareketleri yapıyorum; şu kafayı öne ittirip ellerle de engelleme, aynı şekilde sağa/sola/geriye. faydası oluyor baya. 1-2 haftadır yapmadım mesela kafamı sağa sola çevirince boynumun içinden çocukken ağzımıza attığımız çıtır çıtır patlayan şeker gibi ses geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar