arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 demek ki shop'u saglam bir oyun geliyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 yeni tes de böyle olcak rip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Valla zaten almayacaktım bu da son çiviyi çaktı. Uplay in ayrı client kurmasına uyuzum zaten, hayatta bir de Bethesda.net kurmam makineme. Bu ne ya herkes kendi store app ini yapacak diye kural mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 steam her satıştan %30 keserse iyi yapıyo büyükler bence, şerefsiz gaben tekel oldu resmen. steam de drm sonuçta gog dışında drmfree veren yok o nedenle 2 tane client olmuş 15 tane client olmuş ben sallamıyorum, kullanırken aç sonra kapa nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Yine 60 euro olacak türkiye için fiyatlar, üstüne refund veya 2 saat deneme de olmayacak. Alınmaz bile, 1 seneye zaten oyuncusuzluktan gelir steame tıpış tıpış üstüne de free to play olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Refund olmasın, kötü taglanmasın ve mod satsınlar diye çevrilen bir dolap bu. Valve para kazanmasın diye pcme yetmiş milyon launcher kurup heriflerin ekmeğine yağ süremem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 iste bunlar hep oyunlardan, oyunculuktan anlamayan business managerlarin toplanti odalarinda aldiklari kararlar. steam'de olmayinca satislarin ne kadar dusecegi, refund destegi falan umurlarinda degil, pay istiyorlar pastadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 arcane said: demek ki shop'u saglam bir oyun geliyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 bethesda acisindan nokta atisi bir karar. pisman olacaklarini sanmiyorum. ufukta anons edilmis 2 tane flagship oyunlari var. isabetli zamanlama ve tam taseronla denenecek sey. caydin mi topu atar kacarsin. yalniz su an TR'de steam disi bir yerden alisveris yapmak basli basina challenge. steam'in tekeli kirilsin dileklerini yakin gelecek icin askiya alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilmisti Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 arcane said: demek ki shop'u saglam bir oyun geliyor ahah. paid mods. valve'e yaptıramadılar kendileri yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Korsanlarız ya Online oyunlarına da hiç bulaşmam zaten 500 tele verilmez bu adamların oyunlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Ordu'dayım ve popeyes'tan yemeksepeti üzerinden sipariş veriyordum. iyi güzel geliyordu da... sonra adamlar tıklagelsin mi ne öyle bir şeye geçtiler ben de oradan sipariş vereyim ne olacak dedim. sonuç 50 dk da gelen buz gibi sipariş. belki bir seferliktir diye yine denedim yine aynı. ayrı platform kuranlar genelde böyle istediği gibi s.kini sallıyor işte. yorum vs. de yapamıyorsun soğuk tavuk yediğinle kalıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Steam para kesiyor doğru. Hatta oyun firmalarının fiyatlandırma konusunda Steam kesintisini de hesaba kattıklarını da söyleyebiliriz. Ama steam oyuncuyu koruyor. Ben berbat çıkan/beceremediğim/patates bilgisayarımın kasıldığını farkettiğim bir oyunu refundlayabilme opsiyonunu seviyorum. Aldığım bütün oyunların tek bir platformda toplu olmasını büyük kolaylık. Sırf steamde dursun diye ekstra 4 dolar verdiğim bile oldu. (Hoş 4 dolar 20 lira ediyo şu anda) Zaten harbici fallout bile olmayacak oyun. Multiplayer wasteland survival oynayasım da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 karakter mi yaratiyoruz ccg mi oynuyoruz belli degil sanki special :P kartlar kartlar ve daha cok kartlar. https://www.youtube.com/watch?v=1gfOtFPd46c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 karatan said: Ordu'dayım ve popeyes'tan yemeksepeti üzerinden sipariş veriyordum. iyi güzel geliyordu da... sonra adamlar tıklagelsin mi ne öyle bir şeye geçtiler ben de oradan sipariş vereyim ne olacak dedim. sonuç 50 dk da gelen buz gibi sipariş. belki bir seferliktir diye yine denedim yine aynı. ayrı platform kuranlar genelde böyle istediği gibi s.kini sallıyor işte. yorum vs. de yapamıyorsun soğuk tavuk yediğinle kalıyorsun :) ben orduda olsam sadece pide söylerim eve hata sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 perk kartları aslında görsel olarak yanıltıcı hayli, ben de baştan tepki gösterecek oldum ama rastgele bir durum yok. onun yerine stat sayısı, perklerin içine konulabildiği bir havuz. bizim bildiğimiz anlamda stat görevi görüyor mu special emin değilim ama ilginç olabilir. char building olarak çeşitliliğe yolaçabilecek bir sistem gibi teoride. ilk iki oyundaki gibi kalabilseydi keşke ama son 3 oyundan daha anlamlı sanki şu sistem. daha da görmek lazım ama, henüz net karar veremedim iyi mi kötü mü olmuş. hmm perk card pack varmış, rastgele olmasını beğenmedim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 next up, 50 packs for $49.99. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 sadece rasgele cıksa bile iyiymiş , bide sakız cıkıyo ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 su oyunda kart olup da pack olmayacagini varsaymak (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Hahhahahah kart da gelmiş, her şeyin içine sıçtıkları yetmedi çok güzel sıvamışlar bir de. Şu saatte sonra fallout 2 remake yapsalar almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Aceace said: Aldığım bütün oyunların tek bir platformda toplu olması büyük kolaylık. Sırf steamde dursun diye ekstra 4 dolar verdiğim bile oldu. (Hoş 4 dolar 20 lira ediyo şu anda) Hımını.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 buna 400₺ önsipariş koyarlarsa şaşırmam artık. vc4 bile 300₺. :X bari aral batsa şu krizde keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 ay 400 gorunce kalbim tekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 TR var mi ki bethesdanin storeda? Sanki euro olarak cikiyor olmasi gerek tr icin? 59.99 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 o kadar gömüyorsunuz ki, kısa heveslenemiyoruz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar