Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 City Şalke'yi 7-0 yendi.. 8 olmadığı için sorun yok. Schalke 04x2 esprileri yapılsın istemeyiz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Maçın sonunu korkuyla bekledim ya 8 olursa diye. Neyse, bi sefer daha kurtardık. The legacy goes on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Gs maçı bile görmem juve maçını baya rüyamda görmüştüm ronaldo 2 gol 1 asist yapıyordu. Kupon yapaymışız keşke fjdjd. Reis iyi tokatladı atl hiç sevmiyorum. Simeone dusta ağlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Benim site Ronaldo gol atar + Juve kazanır'a 5.5 oran veriyordu kaptım valla acımadım. Makine aldım para sayıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Messi ŞL de 61. müsabakada 61. golünü atarak yeni bir rekor kırdı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 hakem doğradı lyon'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 (düzenlendi) 8 saat önce, kizillelma dedi ki: Messi ŞL de 61. müsabakada 61. golünü atarak yeni bir rekor kırdı .. üst üste falan mı bu istatistik? messinin bu kadar az maçı olması imkansız sanki şl'de. totalde de 100 küsüt golle ronaldodan sonra ikinci top scorer olması lazım Mart 14, 2019 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 iç sahadadır, toplam 61 şl maçı olmaz messi'nin. üstüste de olamaz herhalde lel arada bir tane kaçırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 50+ ŞL golü olup knockout stage'de daha fazla golü olan tek oyuncu CR7. geçeceksin messi'yi falan, ŞL ronaldo'nun çöplüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Ajax porto ile eslesir.Manu ile totteham eslesirse ve onlarin galibi ile oynarsa finale cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 çeyrek finaller belli oldu. Quarterfinal Draw Ajax vs Juventus Liverpool vs Porto Tottenham Hotspur vs Manchester City Manchester United vs Barcelona - was originally drawn as FCB v MANU, but was reversed due to crowd concerns in Manchester 2. maç normalde manchester'da olacakken ters çevrilmiş. barça hayatta elenmez artık. bu da sonrası Semifinal Draw Tottenham Hotspur or Manchester City vs Ajax or Juventus Manchester United or Barcelona vs Liverpool or Porto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 juve-barca chelsea-napoli ya da onu yenebilen takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 ajax sürpriz yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 REAL BETIS FANS GIVE APPLAUSE TO LIONEL MESSI AFTER SCORING HATTRICK AGAINST REAL BETIS. https://www.youtube.com/watch?v=K0Rp1lBgu9s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 http://www.sportbible.com/football/news-fergies-final-chewing-gum-as-man-united-manager-sold-for-390000-20190319.amp.html "Sir Alex Ferguson's Final Chewing Gum As Manchester United Manager Sold For £390,000" Auıdsahfouasıdfıashdf :DD:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 City - Liverpool finali için yol yapılmış. Yap be bir sürpriz de dünya görsün Spurs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 https://streamja.com/gQkJ Bu ne abi? Neymar bozdu resmen çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 bu sarı kart kuralını değiştirmek lazım bence kırmızı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 "Of course, he is very good, but he isn't God." Pope Francis Lionel Messi hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 asdfasdfasdfasdfadsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Salah fena yazdı. Liverpool 2 - 0 Chelsea. Müthiş maç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Ajax çok garip bir şey yapıyor, Juve'yi de elediler. Net şekilde yılın takımı oldular bile şimdiden. Aşırı büyük sürpriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 City - Ajax Liverpool - Barça Gönüllerden Ajax geçiyor ama aynı süprizi City ye karşı yapabileceklerini sanmıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 barca ajax cokgzel final olur ya. iki tane acik oynayan takim. boyle 4-2 5-3 falan biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 valla adamlar o kadar hızlı ve isabetli oynuyorlar ki city'yi geçerlerse hiç şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar