Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Dragonfire said: sony 50k 50k$ varsa hiç uğraşmayın sdfsdf. ona o parayı verecek kadar zengin olsam, zaten sinema odası yapmak yerine direk multiplex açardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Dümdüz 50bin olunca çok sallama fiyat konmuş gibi geliyor. 50230 falan olsa daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 aktiftablet said: Dümdüz 50bin olunca çok sallama fiyat konmuş gibi geliyor. 50230 falan olsa daha iyiydi. Crafted to order Handmade to the highest standards Each 4K Ultra Short Throw Projector is handcrafted to order. From its precision interior components to its understated exterior finish, every aspect exhibits the finest attention to detail. Her ürünü tek tek yapıyoruz diyo o nedenle yuvarlak fiyat verbilir seri üretim değil el emeği göz nuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 evet tavsiye etmem. (4k ile alakası yok). Ciddi ghosting sorunu vardı. teknik servis kart değiştirdi, bir nebze daha iyi. Ama ödediğin rakama değmez. Kıbrısta olduğum için başka seçeneğim yoktu. edit: 82mu8000 benim ki. Almadan önce bu testi yap : https://www.youtube.com/watch?v=QkWE94l-txI Korax said: Trias said: Bende 82" tv var, 4k gerçekten gereksiz (60-70 film var) . Bluray 1080p Remuxler ideal. tahmin ediyim, samsung UE82MU7005? ondan almayi dusunuyorum bende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Bone said: Dragonfire said: sony 50k 50k$ varsa hiç uğraşmayın sdfsdf. ona o parayı verecek kadar zengin olsam, zaten sinema odası yapmak yerine direk multiplex açardım. yarı fiyatına daha iyisi var sony de. gece bakarken denk geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 yarı fiyatı dediğin iyi oldu, multiplex kurmama gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Bone said: o ne demek yav :D fiyat açısından mı dedin? Yok, atmosun olayi acisindan dedim ya. 2.0 mi 4.0 mi oluyo demissin ya. 2.0/4.0 degil, atmosun olayi farkli bisey onu oku diye dedim. Atmos veyahut surround sistemlerin hoparlörlerin stereo dedigimiz seyle tam olarak bi alakasi yok. Hoparlörler mono bagli, atmos teknolojisinde acilarin her biri icin farkli mono kanallar var. Bu kanallar uzerinden hepsi birlikte calistiginda ortaya atmos (veyahut surround) dedigimiz sey cikiyo. Edit: Bahsettigin sey sadece gönderdigin hoparlörlerle ilgiliyse, muhtemelen onlara da mono gidiyodur ses. Genelde hoparlör icerisindeki / amfideki pasif ya da aktif crossover uzerinden hoparlörlere gidecek frekans dagilimi ayarlanir vs. Esh said: 82 alinca da 4k olsun ama artik bi zahmet 4k zaten'de baska sikintilari var gibi trias demis sdf. @Trias tesekkurler test videosu icin, denicem mutlaka. Gerci simdi ghosting falan deyince icime sinmedi. LG OLED alcaktim ama 65" alabilcem onda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Korax said: Yok, atmosun olayi acisindan dedim ya. 2.0 mi 4.0 mi oluyo demissin ya. 2.0/4.0 degil, atmosun olayi farkli bisey onu oku diye dedim. Atmos veyahut surround sistemlerin hoparlörlerin stereo dedigimiz seyle tam olarak bi alakasi yok. Hoparlörler mono bagli, atmos teknolojisinde acilarin her biri icin farkli mono kanallar var. Bu kanallar uzerinden hepsi birlikte calistiginda ortaya atmos (veyahut surround) dedigimiz sey cikiyo. Edit: Bahsettigin sey sadece gönderdigin hoparlörlerle ilgiliyse, muhtemelen onlara da mono gidiyodur ses. Genelde hoparlör icerisindeki / amfideki pasif ya da aktif crossover uzerinden hoparlörlere gidecek frekans dagilimi ayarlanir vs. evet bahsettiğim şey gönderdiğim hoparlörlerle ilgili. mesela ben 5.1 ses sistemi kursam, birkaç tane de dolby atmos hoparlör koysam (hoparlörlerin üstüne veya tavana monte) bunlar nasıl ayarlanacak, hoparlörleri bağlarken uyum sıkıntısı olur mu vs gibi konularda kafamı karıştırıyor. sanırım en kolayı sony'den hoparlör alırken onlardan sistem önerisi almak olacak. kendi hoparlörlerini en iyi onlar bilir nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 hoparlöru baglamak rocket science degil abi, amfinin arkasinda girisler var iste center Left/Right, front Left/Right atmos olanlarda height 1 L/R, height 2 L/R virt zirt diye. Hoparlörlerin pozisyonuna göre baglicaksin iste, 1 tane kablo sadece. Bahsettigin hoparlörde front kulelerin uzerine koyulanlar muhtemelen height 1 L/R a baglanir. Bagladiktan sonra butun ayarlar amfi uzerinden, oldu bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Bu AV receiverların boku çıkmış iyice bildiğin arkasında yer kalmamış yeni IO koyacak. Ahaha adamlar PoE switch bile koymuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Rocket science su panelden daha basittir muhtemelen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 serjuhan said: Bu AV receiverların boku çıkmış iyice bildiğin arkasında yer kalmamış yeni IO koyacak. Ahaha adamlar PoE switch bile koymuş artık. Aslında hdmi öncesi receiverların arkası daha beter. Çünkü mecburen salkım saçak komponent kablolar vs var. Ama işte 7 hoparlör yetmez 11 olsun, 11 yetmez 13.2 olsun aç gözlülüğü, dinlediğin şeyin kalitesine değil de kağıt üzerinde daha çok = daha iyi görgüsüzlüğü ile alışveriş yapanlar üreticileri de buralara itiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Ama ben başından beri bu tarz panellere hastayım ya. Çok seviyorum bu tip cihazları kurmayı vb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Onun zaten 4te birini bile doldurmuyosun ki pratikte. 3 4 tane hdmi kaynak bağlıyosun. Bi de sony iyi amfi yapmaktan ziyade, özellik listesini bol bol doldurmanın telaşında, ethernet switch'in ne işi var receiverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 öyle deme wifi modem takıp telefondan spotify stream edeceksin, ama vodafon kotan bitmesin diye düşük kbit oynatacaksın onu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 goldbären said: öyle deme wifi modem takıp telefondan spotify stream edeceksin, ama vodafon kotan bitmesin diye düşük kbit oynatacaksın onu da :) 30k dan az verdiysen aradaki farkı anlamıyosun zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Ya aslında artık tüm cihazlar (PS, AppleTV, Media Player vb) online hali ile switch olması da güzel fazladan bir switch alıp koymaya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 serjuhan said: Ama ben başından beri bu tarz panellere hastayım ya. Çok seviyorum bu tip cihazları kurmayı vb :) Alin bu kova burcu arkadasi burdan :P Guilde hosgeldin birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Rs232 portu ile ne yapiyorsunuz amfi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Abi yazılımla vb kontrol edebiliyorsun cihazı. Bir de FW update filan için kullanılıyor olabilir. Raspberry Pi ile filan tüm AV cihazları bu port üzerinden sanırım kontrol edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Pc baglayip data check icin sanirim o, yani bi cihaz baglansin diye degil Yeni aletlerde artik kalkmis olmali herlade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 senko said: Rocket science su panelden daha basittir muhtemelen sdf AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHHA mekik kaldirir gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 aktiftablet said: Onun zaten 4te birini bile doldurmuyosun ki pratikte. 3 4 tane hdmi kaynak bağlıyosun. Bi de sony iyi amfi yapmaktan ziyade, özellik listesini bol bol doldurmanın telaşında, ethernet switch'in ne işi var receiverda? switch iyi ya, TV, HTPC, PS, Nintendo, Surround vs derken "eh buraya da bi switch lazim" derdinden kurtariyo direk. Hani cok gerekli degil belki ama ise yarayabilir. senko said: Rs232 portu ile ne yapiyorsunuz amfi de? uzay mekigine analog baglanti direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 senko said: Rocket science su panelden daha basittir muhtemelen sdf ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 kontrol icin lazim rs232. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar