Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 bağımlısı değilim, ama yıllar önce annemler birkaç şişe AOÇ üzüm suyu almıştı, %100 diyordu, bayılmıştım. Kavaklıdere de güzeldir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Voys said: iyi ve ucuz şarap : Mimoza (Rose) Migros'larda bulabiliyorum sadece. Rose olarak var. Alt-Orta sınıftaki şaraplar içerisinde en iyisi ve fiyatı sadece 15.90 (70 lik) abi sana guvendim aldim suan da iciyom ama cok afedersin bok gibi. saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Mimoza'yı yoklukta çok içtim. Roze'yi de çok severim. kötü bir şarap değil. ha, "ben Cain Five'la anca ağız çalkalarım" diyorsan, sevmemen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 üzün suyu önemli ya, bursada içtiğim gibi şira bulamıyorum, istanbulda satılanlar hep kuru üzümden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 ilk kez roze ictim ondan olabilir. yoksa ucuz saraplar olsun diyen biri degilim. bana cok eksi geldi baya midem filan kalkti anlamadim. o sinirle yazdim direkt xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 bu dolucanın veya kavaklıderenin vidalı kapaklı olanları vardı, sıhhi bir iş için almak icabet ettiğinde en ucuz o diye almıştım, alınca da bir içeyim dedim baya baya güzel içilebilecek sofra şarabıydı... ucuz şarabı vidalı kapak ve yakın şişeleme tarihli olanları kovalamak lazım. mantar ve uzun şişeleme tarihi olan sofra şarapların randımanı düşüyor, mantar kuruyor hava alıyor falan... hele durduğu raf üsten aydınlatmalı falansa, şişe yatık değilse... said: Kavaklıdere şarapları eskitilmesi düşünülmeyen kaliteli şaraplarında kullanmak üzere vidalı kapak dönemine geçmiş bulunmaktadır. Birçok ülkenin geçmiş oldugu bu uygulama ile hem mantar yüksek maliyetinden kurtulunacagını belirten yetkililer hemde mantar kaynaklı kokunun giderilebilecegini dile getirmişler. Elazığ Öküzgözü ve Kapadokya Emir üzümlerinden üretilmiş olan ve "SADE" adını verdileri bu ilk vidalı kapak'a sahip şaraplar 17 ytl lik fiyatlar ile görücüye çıkmış durumda. http://t24.com.tr/haber/kaliteli-sarapta-vidali-kapak-donemi,18122 2008 yılında 17tl mış şişesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 dogadanpc said: Voys said: iyi ve ucuz şarap : Mimoza (Rose) Migros'larda bulabiliyorum sadece. Rose olarak var. Alt-Orta sınıftaki şaraplar içerisinde en iyisi ve fiyatı sadece 15.90 (70 lik) abi sana guvendim aldim suan da iciyom ama cok afedersin bok gibi. saygilar o senin elitliğin kardeşim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 dogadanpc said: ilk kez roze ictim ondan olabilir. yoksa ucuz saraplar olsun diyen biri degilim. bana cok eksi geldi baya midem filan kalkti anlamadim. o sinirle yazdim direkt xd tatlı şarap seviyorsan hiç gelmezmiş zaten sana. ben dry tercih ediyorum. hatta tatlı oldukça midemi bulandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 dandik rozeleri yaz sarabi yapin abi, dokun pitchera icine bolca buz, madene suyu falan, cilek, elma falan dograyin icine. oyle icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Oo hemen gelmis otel aliskanligiyla artanlari degerlendirme tarifi. Kalan pilavi da corba yapalim mi yanina sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 ezogelin çorbası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 standart all inclusive otel mutfagi trickleri ya. cidden yemezsin 2 kere yesen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 anlat panpa. ogrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Topik şaraba şampanyaya yürümüş ramadan ramadan. tövbeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Torku şerbetleri geçen bakkalda gördüm, bilmiyorum kaç zamandır reyonlarda. Sarı olan limonata onu içmedim, hazır limonatalar pek hoşuma gitmiyor ama deneyeceğim onu da bir vakit. Şerbetlerden kırmızı olan kırmızı meyveli üzüm de var içinde ama bana çok tatlı geldi. Yeşil olan güzel yalnız. Çok tatlı değil, vodkayla karışınca da güzel ikili olacaklarmış izlenimi verdi. Bakkal fiyatı da 4 liraydı yamulmuyorsam. Tavsiye ederim bir deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Evimin bulunduğu yerdeki carrefour'daki kavaklıdere üzüm suları 2016 tarihli mi ne. Belli ki 2016'dan beri de rafta yani. En son geçen hafta hepsini bitirdim, şimdi izleyeceğim bakalım yenilenecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 abi icmeyin soyle boyali, endustriyel seyleri, evde meyve sikin icin illa icecekseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 olm 3 sayfa üzüm suyu thread olduğuna inanamıyorum asdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 ucuz güzel şarap denmiş önceki sayfada carrefour sava diyip gidiyim. 15 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
martenzit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/590x332/5a9f55e3d3806c2b34498bf4.jpg hiç mi dinlemiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Sarap basligi uok uzum suyu basligi var Koylu milletin efendisi olmus cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 ucuz şarap derken 40 50 60 vs dedim ben 15tl şarap mı olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 şarap zaten genel olarak çok pahalı bişey değil ya. 50-60'a gayet ok şaraplar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 50-60 lik sarapla daha pahalilarini ayirt etmek zaten cok zor. Cok yuksek fiyatlar yapay yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Esh said: Sarap basligi uok uzum suyu basligi var Koylu milletin efendisi olmus cidden Fiskobirlik Fındık Ezmesi thread'imiz vardı o da bi 20 sayfa vardı sanırım. Aynı performansı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar